СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Резултатът е положителен - бременна си. Изчакай 10 дни закъснение и отиди на лекар. Честито!

# 586
Моникриси, тази стойност само показва, че си бременна. Повторното ЧХГ дава някаква информация дали нещата се развиват нормално, но и не дава 100% гаранция за нищо. Мисълта ми е, ако нямаш оплаквания, да си изчакаш прегледа на 10-20 дни закъснение, който ще покаже дали има нормално развиваща се бременност в матката. Ако ще ти е по-спокойно, може да повториш ЧХГ-то след 48-72ч.

# 587
Да ще изчакам . Надявам се всичко да е наред.  Нямам оплаквания за сега

# 588
Моя лекар ми беше казал, че при 1000-1500 ЧХГ вече се вижда. Но все пак предполагам, че е индивидуално

# 589
  • София
За 1428483919163 път ще го кажа, ама....
Ехографската визуализация на плоден сак зависи от срока на бременността, не от стойностите на ЧХГ!

# 590
А стойностите на ЧХГ да не зависят от скоростта на вятъра?

# 591
  • София
А стойностите на ЧХГ да не зависят от скоростта на вятъра?
Айде почети още малко (ама не в интернет) и тогава пак питай!
Стойностите на ЧХГ са мн индивидуални. Има жени със стойности над 1000 в деня на очакваната менструация, но това не означава, че в този ден ще се види каквото и да било на ехограф!

# 592
Както казах по-горе, това ми обясниха не 1, а 2ма лекари. За сега им имам доверие повече отколкото на бг мама.
Естествено, че си е индивидуално (както съм казала по-горе). При мен на 20 дни закъснение не се виждаше нищо и ЧХГ-то беше 500... Така че добре знам какво е индивидуализъм.

# 593
  • София
Имай си доверие, на когото искаш, но не заблуждавай другите момичета

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 18:09 от Nandin

# 594
Моля за съвет , на 9 ден след трансфер ЧХГ 66 и много бледа втора черта на пиклив тест на другия ден , сега направих нов пиклив 14 ден след трансфера и е отрицателен . Чудя се утре да пусна нов кръвен или няма смисъл

# 595
Дидолинка, с ЧХГ 30 000 в коя седмица трябва да съм, тогава?
От 6та г.с. до 40 г.с. може стойността да е 30 000 (произволно е числото).
Една приятелка имаше ЧХГ на 6ти ден закъснение 20 хиляди и кусур с редовен цикъл (ако някой се зачуди дали не е забременяла по-рано).
Ти ше кажеш 2ма лекари, че са ти го казали, ние можем да излезем с още 100, които са казали обратното.
Здраве да е.

# 596
Охх всеки има приятелка "която, нещо си". И аз имам приятелка, която е забременяла по време на цикъл ама тука казвате, че е невъзможно.
Идеята ми не е да се дразня с някого, а ако мога да помогна. Всеки път, в който се включа с мнение или споделя личен опит се намира някой професор да ми предложи учебник или литература по биология.

# 597
Как пък на мен не ми се е появил някой професор?! Може би, защото умея да приемам съвети и се опитвам да разбирам какво ми казват.
Виж сега стойностите и разбери колко много варира и не може по ЧХГто да определиш седмицата.
П.П. А приятелката ти, ако е правила секс последно, когато е била в цикъл, не е забременяла тогава, а няколко дни след това. Издръжливи сперматозоиди просто.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 19:54 от Miglena90

# 598
Пожелавам на всички приятна вечер. В коментара си казах, че всичко е и инвидуално, но на някой му се спори. Желая на всички (които го искат) скорошно забременяване и щастливи 9 мсеца.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 20:13 от did0linka

# 599
Само за отчет ЧХГ днес  е 4 за жалост , чак се учидих колко бързо е спаснало , но това е ☹

Общи условия

Активация на акаунт