Eucerin Dermopure – Мазната и склонна към акне кожа е под контрол!

• 16 197
  • 193
  •   1
Отговори
# 105
  • sofiq
За съжаление се боря с акне от тинейджърка.Вече съм на 34,но кожата ми продължава да е смесена и проблемна.Полагам много грижи ежедневно.

# 106
  • Бургас
Вече 3 години дъщеря ми е с акне,което не можем да преборим.

# 107
Кожата ми е мазна и акнетична.Всеки ден е голямо предизвикателство с почистването на лицето и скриването на пъпките.

# 108
Мъжът ми е с много, много мазна кожа и съответно акне, много е трудно и отнема много време и усилия за да се постигне ефект.

# 109
Аз съм с комбинирана кожа а сина ми навлиза в пубертета и въпреки, че до сега овладяваме положението само със спирт на проблемните места, мисля, че е време да пробваме нещо по-специализирано и качественно! с удоволствие бих изпробвала Вашите продукти !

# 110
Да, сблъсквала съм се, дъщеря ми е в пубертета и ежедневно се бори с пъпките и черните точки по лицето и гърба.

# 111
От както влязох в пубертета винаги съм имала черни точки и акне.Успявам  да ги намаля с различни продукти с които кожата ми свиква и пак се появяват проблемите.Брат ми има същия проблем.Нямаме в семейството и в двата рода хора с такива проблеми само ние двамата.Мъжа ми също има мазна кожа и му се появяват гнойни пъпки.

# 112
В младежките си години никога не съм имала проблеми с акнето , но сега кожата ми е много мазна ,порите се запушват и имам много черни точки

# 113
Имах мазна кожа и акне през тийнейджърските години, вече не, но имам мазна кожа, разширени пори и полагам доста грижи.
Сега синът ми има акне и за съжаление пробвахме доста неща, но с променлив успех.

# 114
При мен проблемът е смесена кожа. Суха, която с хидратиране изведнъж се оказва доста мазна.

# 115
Аз имам мазна кожа, разширени пори и черни точки. Ако не я почиствам постоянно положението става критично. След раждането е една идея по-добре, но все още не мога да се похваля с напълно гладка кожа.

# 116
  • Варна
кожата ми е мазна и все още ми се появяват пъпки, като на тийн Simple Smile
Тепърва ми предстои да се сблъскам с проблема и при дъщеря ми

# 117
Не съм имала такъв проблем като акне, но на тинейджърката май няма да ѝ се размине. Мазна кожа, черни точки, пъпки.....

# 118
Ежедневно се боря с моята мазна и склонна към акне кожа.

# 119
  • София
На 24 съм и кожата ми все още е мазна, имам проблем с черните точки и ми се иска да намеря начин да се справя с нея. В момента пробвам измиващ гел на друга фирма, но отдавна искам да пробвам някой от продуктите на Eucerin, така че бих се зарадвала на Ексфолиращия гел.

Общи условия

Активация на акаунт