Отговори
# 180
Бирата помага и при мен.
Аз изобщо не ставам до тоалетна през нощта, но и не пия течности, насилвам се. Такава съм си. Знам, че не е хубаво, но ...

# 181
Казват, че ако имаш киселини, бебето ще се роди с коса. Аз нямах киселини с дъщеря ми и тя се роди с чисто гола главица. Мен ме болят таза, срамната кост  и гърба. Ям доста и се чувствам като слон.

# 182
И аз имам болки в таза и срамната кост, но странното е, че е само нощно време като стана до тоалетна и сутрин докато се раздвижа. Иначе по едни път ставам до тоалетна, най-много два.
На мен ме рита в едни и същи часове от денонощието.  Сутрин, в ранния следобед и сега вечер. Почти като по часовник е.
Киселините и при мен не спират. Открих някой храни, от които ми се появяват, но понякога имам чувството,  че от всичко което хапна, се получават. Ами ще мине и това...

# 183
Моите киселини бяха изчезнали, но се появиха отново и с леки болки. Мисля, че е от сладкото, но не мога да се огранича на 100%.
Забелязах, че всеки ден по едно и също време усещам туптене в корема. Днес ММ си сложи ухото и го чу 😄 Не е като пулс, по-бавно е, равномерно, само го усещам. Според майка ми може да хълца, да си сучи пръста или някаква си нейна игра 😁

# 184
Аз имам болки в кръста, гърба, таза, срамната кост, корема леко и той все си ме наболява но това при мене си е нормално, киселини... абе екстри всякакви.
Колички харесахте ли си? И много ми е интересно, като тези с помпащите гуми не са за предпочитане, защо повечето са такива в магазинната мрежа🤔
Ние за сега сме се спряли на това http://kid-dreams.com/produkt/%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0% … cco-col-%d0%b025/ виждами се най-надеждно, а и в магазина я разгледахме.

# 185
Аз имам болки в кръста, гърба, таза, срамната кост, корема леко и той все си ме наболява но това при мене си е нормално, киселини... абе екстри всякакви.
Колички харесахте ли си? И много ми е интересно, като тези с помпащите гуми не са за предпочитане, защо повечето са такива в магазинната мрежа🤔
Ние за сега сме се спряли на това http://kid-dreams.com/produkt/%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0% … cco-col-%d0%b025/ виждами се най-надеждно, а и в магазина я разгледахме.
Страхотна количка и много лека. Ние купихме вече. Мисля събота и неделя да посетя Бебемания в Интерекспо, защото ще има много търговци и производители на бебешки стоки.

# 186
Nedi, ние също имаме количка вече. Всъщност от около месец, защото се възползвахме от доста изгодно намаление и от един и същ магазин взехме кошарата и количката. Нашата е с помпащи гуми, аз лично предпочитах с такива, изчела съм доста информация и смятам, че е въпрос на личен избор.
Аз нямам болки каквито описвате, само ми е трудно да ставам от леглото, клякам с разкрачени крака.

# 187
Аз пък ще сменям лекарката,всяка консултация казва различно за полът не,че е толкова важно,но дразни.Да не говирим,че вниманието което отделя се равнява почти на нула.Знам,че да е сменя ми трябва ново направление,но документите  изследвания ще даде ли или при новият лекар наново трябва да ги правя.Също така ми даде болничен за 14 дни,а следващият с комисия за 30 дни В така ми се запълват дните до 45 дневния,дали да не изчакам.И ако изчакам още две-три седмици има ли смисъл изобщо да е сменям,освен 150км път които трябва да минавам през 2-3 седмици през ноември,декември и най вероятно и поне веднъж януари в студа и с голямото коремче!В голяма чуденка съм!

# 188
  • Полша, Варшава
Мами да ви питам, че не мога да се оправя с тези седмиси и месеци. В момента съм 27 седмици и 5 дена, това кой месец се води?

Иначе наша дама взе да рита доста силно Simple Smile. Последните дни се забавляваме с таткото, как корема ми се движи, много е готино, но и вече почва да ни се иска да я видим на живо Heart Eyes зная че е рано но нямаме търпение Simple Smile

# 189
  • София
Някой беше качил това преди време:

# 190
Аз наистина вече съм много объркана с тези седмици и месеци. Някъде пише че 7 месец започва от 26 седмица, другаде от 27 седмица 😱 И аз не знам вече 😀

# 191
  • София
Хубава таблица, но съвсем ме обърка Rolling Eyes
Иначе за количките, защо не трябва да са с помощи гуми? Не са ли по-хубави? Ние поръчахме, дано няма проблем и дойде, че чак от Полша ще пътува до Испания. В Испания предпочитат марки като Jane -тя е испанска, Bebeconfort- тази ми беше втората любима, но няма аксесоари и е някакси по-базова, Bugaboo, Cybex- тези са ми пълна мистерия, не мога да хвана моделите, а иначе моя девер си взеха такава и изглежда доста добре, но май и цените им също, Uppa baby- тези са испански май също, поне тези виждам най-често по улиците.
Нашата ще бъде Еспиро, ще я покажа живот и здраве да дойде.
Купихме дървена кошара от ИКЕА и малка Кошарка за до леглото поръчахме, заедно със столче за кола, след проучване избрах Конкорд за столче.
За киселини и мен ме мъчат особено вечер докато легна, после минават. За косата не е вярно, моята дъщеря нямаше коса, а киселини имах за целия китайски народ.

# 192
Мами да ви питам, че не мога да се оправя с тези седмиси и месеци. В момента съм 27 седмици и 5 дена, това кой месец се води?

Иначе наша дама взе да рита доста силно Simple Smile. Последните дни се забавляваме с таткото, как корема ми се движи, много е готино, но и вече почва да ни се иска да я видим на живо Heart Eyes зная че е рано но нямаме търпение Simple Smile
Аз съм 27сед и 1 ден и при нас така вече доста силно шава нашия господин 😀

# 193
От 27 седмица започва 7 месец. Водя се по публикуваната малко по-нагоре таблица, изключително лесно са разграфени седмиците, аз гледам календарните, а не лунарните седмици. Отделно има толкова сайтове за бременни, в които седмица по седмица е написано всичко за конкретния период, включително и въпросната седмица на кой месец отговаря.
Относно количките и помпащите гуми няма такова нещо като трябва и не трябва - всеки преценява кое му е по-удобно, практично и изобщо му харесва повече.

# 194
  • София
Най-лесният начин е да се водиш от термина. Ако ти е на 15-то число, значи на 15-ти влизаш във всеки следващ месец примерно.
Реално бременността е 280 дни, което не са точно 9 месеца, а 9 месеца +около 5 дни и тези 5 дни малко бъркат сметките.
Иначе 4 седмици са един лунарен месец и съответно бременността трае 10 лунарни месеца точно - всеки от тях по 4 гестационни седмици. Оттам става цялото мазало Stuck Out Tongue Winking Eye .

Общи условия

Активация на акаунт