Отговори
# 600
  • Sofia
Момичета да ви питам, как ви е хемоглобина. Аз съм 33-та седмица и днес ми излезе 114. Знам, че за небременните долната граница е 120, но последно време имам ужасно главоболие и не знам на какво да го отдам.

И да ви се оплача малко. Не знам дали е от мен или той е станал изключително досаден и дразнещ, но направо не понасям ММ последно време. Къщата е с главата надолу, а той се занимава с разни маловажни подробности по цял ден. А на опитите ми да осъществя някаква комуникация с него, срещам празен поглед и отговор "ами такъв съм си" ииииии направо ви казвам в този момент мислено си представям как го душа. Аз имам още седмица на работа, а той е отпуска и по цяяяял ден спи, а има толкова неща за  вършене. Не че ми трябва чак толкова, но поне да изяви желание. За бой е ви казвам. Ето малко ви се пооплаках, но мернах някъде, че няколко други мами са на нож с половинките и не срещат разбиране, та викам и аз да споделя моите мъки.

И аз съм с главоболие..Меря кръвно - нормално е, не зависи нито от кафе, айран..и аз не знам. Поне не е постоянно

# 601
Моя хемоглобин  е 109 от последното изследване понеделник ще говоря с док да видим какво ще каже , излезе ми бактерия в урината и понеделник ще пусна стерилна урина и като излезнат ще говоря с док . Надявам се всичко да е добре . 🙏Иначе нямам главоболие или други неразположения .
Понякога и ние сме така с мъжа ми , може би сега се вглеждаме повече в поведението им иначе не мисля че са се променили просто са си такива . 😀🍀💙

# 602
Моят мъж е идеален, но е в командировка поне две и понякога три седмици в месеца.

Хемоглобина последно ми излезе 113, пия желязо, вит.Д и Вит Б12. Пак  съм изморена.

# 603
  • Варна
Моят мъж ме ядосва и той, ама какво да го правя, гледам бързо да ми минава, че само моите нерви си тровя.
Моят хемоглобин от последните изследвания е 115, след няма и месец ще пускам пак и ако е паднал още, ще ми изпишат желязо.
Аз да се оплача, че последната седмица вечер получавам контракции, като има и лека болка, та от вчера съм на магнезий и но шпа, докато се успокоят нещата.

# 604
моми4ета в понеделник ми извадиха зъб горен дъвкателен,или по-то4но това което беше останало от него събираше ми храна и се притеснявах да не се възпали накрая.Но и до днес усещам една тъпа болка не мога да разбера венеца ли е или дупката от зъба или има друг проблем,в4ера бях на промивка и зъболекарката каза 4е вси4ко е наред.Но днес пих и половинка хап4е парацетамакс за 4асове не усещах болка и сега пак..от студеното ми е добре помагайте.....

# 605
Не е ненормално да има болка след вадене на зъб, пий Парацетамол при нужда. Още повече след като зъболекар ти е казал, че всичко е наред.

# 606
  • София
И според мен мястото е просто травмирано и трябва да минат няколко дни. Пий парацетамол като стане зле.

# 607
Момичета да ви питам, как ви е хемоглобина. Аз съм 33-та седмица и днес ми излезе 114. Знам, че за небременните долната граница е 120, но последно време имам ужасно главоболие и не знам на какво да го отдам.

И да ви се оплача малко. Не знам дали е от мен или той е станал изключително досаден и дразнещ, но направо не понасям ММ последно време. Къщата е с главата надолу, а той се занимава с разни маловажни подробности по цял ден. А на опитите ми да осъществя някаква комуникация с него, срещам празен поглед и отговор "ами такъв съм си" ииииии направо ви казвам в този момент мислено си представям как го душа. Аз имам още седмица на работа, а той е отпуска и по цяяяял ден спи, а има толкова неща за  вършене. Не че ми трябва чак толкова, но поне да изяви желание. За бой е ви казвам. Ето малко ви се пооплаках, но мернах някъде, че няколко други мами са на нож с половинките и не срещат разбиране, та викам и аз да споделя моите мъки.
Оф и моя последно време много ме дразни и изнервя, сякаш не му пука за нищо и аз само се нервя и съм в такова депресивно състояние от известно време че само ми се реве 😢 Определено мъжете не могат да изживяват като нас нещата Sad

# 608
Момичета, на коя дата беше намалението в Хиполенд? Харесах си матраче за леглото и бебешки шишета, стерилизатор...

# 609
16.11 е намалението, следващия петък Blush

# 610
момичета, аз имам един проблем. Като говорихме за избор на име за бебчето, ние избрахме още преди месеци ей така на майтап дето се казва, но да ни харесва, а не да е кръстен на някой бебока, за което срещаме разбиране тъй като и на двамата тодителите ни са супер либерални и готини. Проблем ми е обаче, пе колкото се доближаваю до раждането, толкова се разубеждавам с избраното име и все ми звучат добре някакви изпедепсани неща, а се кълнях, че искам хубаво бългатско име. Някоя има ли като моите неадекватни мисли в главата си, защото се усещам, че нещо превъртам играта, ама после ще е много тъпо ако съжалявам как съм кръстила детето си. Вие кога и как решихте как да  се казват бебоците и държите ли си още на същите имена? Явно аз съм ненормална и защопвам да изпадам в паника със себе си. Моля споделете мнение
И аз имам проблем с избора на име. Мислех, че ще усетя някое на сърце, но нищо такова не се случи. Бебо все още няма име, таткото няма идеи, но всеки един мой компромисен вариант не му харесва. Не мислех че ще е толкова трудно при положение, че няма да кръщаваме на никой.

# 611
Или всички бъдещи татковци са изтрещели или майките сме се отдали на хормоните 😀Днес ходихме за бои,латекси и такива неща,но аз разбира се реших да купя и няколко панделки и ленти и едни буйки.Бащата моля ви се реши точно на продавачката да обясни,че много не вярва на лекарите,че е момиче и видиш ли ако се наложи ще дойде да върне панделките да не се черви пред синчето си 😑Много тъпо ми стана...и цял ден ми ходи по нервите!

# 612
Ааа, на това последното и аз щях да изтрещя. На бас се хващам, че след година-две малката ще го върти на малкия си пръст. Wink

# 613
  • Полша, Варшава
Здравейте бъдещи мами, отдавна не бях писала, но си ви чета редовно.

Ние бяхме на преглед и малката е станала около 2 кг. и 100 гр. (аз съм 31 седмица), лекаря каза че расте като за 33-34 седмица. И аз качих бая килограми до сега +15 кг Sad, но важното, че тя е добре и расте здрава Simple Smile

Искам да ви се оплача малко, имам болки в гърба и киселини. Направо се чудя какво да правя с киселините, за гърба - мъжа ме мачка всяка вечер + топли душове, но ако някой има и други идеи, да сподели как да се справя с тези неприятни неща, ще съм ви много благодарна.

# 614
Здравейте бъдещи мами, отдавна не бях писала, но си ви чета редовно.

Ние бяхме на преглед и малката е станала около 2 кг. и 100 гр. (аз съм 31 седмица), лекаря каза че расте като за 33-34 седмица. И аз качих бая килограми до сега +15 кг Sad, но важното, че тя е добре и расте здрава Simple Smile

Искам да ви се оплача малко, имам болки в гърба и киселини. Направо се чудя какво да правя с киселините, за гърба - мъжа ме мачка всяка вечер + топли душове, но ако някой има и други идеи, да сподели как да се справя с тези неприятни неща, ще съм ви много благодарна.
С киселините мила никак! Мене си ме мъчат още отначало Sad Смятай вече колко месеца ходене по мъките е. Лекарката ми изписа Талцид, сода пия, ама всичко е за кратко Sad Споко още малко и ще свърши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт