Отговори
# 585
Предварително се извинявам за въпроса, но защо не отидохте в Щерев?
П.с
Част от медицинските сестри в урология на болница Токуда са също толкова "любезни"
Защото бях с тежка аритмия а там няма дежурен кардиолог за жалост. Иначе лекарите и сестрите в отделението по Кардиология бяха много мили за разлика от гинеколозите...

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 18:42 от poliii1990

# 586
Здравейте!
Някой има ли представа какви документи трябва да представим на работодателя заедно с болничния за 45 дни преди раждане?

# 587
Предварително се извинявам за въпроса, но защо не отидохте в Щерев?
П.с
Част от медицинските сестри в урология на болница Токуда са също толкова "любезни"
Защото бях с тежка аритмия а там няма дежурен кардиолог за жалост. Иначе лекарите и сестрите в отделението по Кардиология бяха много мили за разлика от гинеколозите...
Бих избрала Пирогов, това в Токуда не е прецедент ...

# 588
До колкото разбрах ,никакви други документи освен болничния.След това ще му се предостави и болничния от болницата +изравнения болничен до нужните 135 издаден от педиатъра ,който сте избрали .

# 589
Аз попитах в работата дали трябват някакви документи да се носят с този болничен 45 дена казаха, че нищо не трябва .🙂

# 590
Благодаря за отговорите!

# 591
  • София
Да ви попитам момичета един въпрос ...напоследък от няколко дена съм с аритмия ,трудно си поемам въздух и ми е страшно некомфортно ,а от днес и по често се случва и не минава за минута ,две Може би е нормално ,но все пак да се допитам  .

# 592
Да ви попитам момичета един въпрос ...напоследък от няколко дена съм с аритмия ,трудно си поемам въздух и ми е страшно некомфортно ,а от днес и по често се случва и не минава за минута ,две Може би е нормално ,но все пак да се допитам  .
колко ти е пулса ,какво усещаш?

# 593
И аз затова бях на лекар днес. Но не видя нищо на сърцето и дробовете. Даде ми да си направя доста кръвни изследвания заради недостигът на кислород. Видя, че имам херния по цялата продължителност на корема. Получена от бременността.

# 594
Аз също имам недостиг на кислород и сърцебиене понякога. Днес имам час при новата ми лекарка и ако не забравя ще изкоментираме.
Неви, аз след второто дете се оперирах.

# 595
Да ви попитам момичета един въпрос ...напоследък от няколко дена съм с аритмия ,трудно си поемам въздух и ми е страшно некомфортно ,а от днес и по често се случва и не минава за минута ,две Може би е нормално ,но все пак да се допитам  .
Аз като бях в болницата за моята аритмия ми казаха кардиолозите, че уж било нормално при бременност... Само че аз бях с пулс 200 и нещо и дълго време не можеха да ме вкарат в ритъм и за това полежах в кардиология един ден под наблюдение.... Дано при теб се мине по бързо, че е ужасно това..... 😣

# 596
Здравейте мамчета! Пиша ви относно аритмията, аз в 6ти месец бях мн зле с това нещо. Постоянно не можех да дишам задушава се буквално и един ден, направих пулс 230 в продължение на 4 часа не спадна. Викнах бърза помощ и ме закараха в Токуда, там Какво ли не ме правиха с алтернативни методи да го намалят поне малко пулса и не стана. Накрая ми сложиха лекарство и се оправих. Преди това имах екстрасистули и пак бях там, гледаха ми сърцето и Всичко беше наред. Каза, че ще се наложи до края на бременността да пия лекарство за аритмията, но аз така И не взех. До сега не съм получавала от тогава. Надявам се И да не получавам. Хубаво е иначе да ви види кардиолог, да прецени какво е състоянието и от какво се нуждаете.

# 597
И аз четох, че сърцето доста се натоварва в последния триместър и може да се появи аритмия, както и да има недостиг на въздух. Аз се хващам, че като започна да говоря бързо в един момент започва да не ми достига въздухът. Така че почнах да минавам на режим "забавен каданс".
Скрит текст:

# 598
  • София
А моя пулс не е много около 100(мисля даже е ок),просто на моменти е страшно неприятно ,но явно е нормално .

# 599
  • с. Дълго поле
Момичета да ви питам, как ви е хемоглобина. Аз съм 33-та седмица и днес ми излезе 114. Знам, че за небременните долната граница е 120, но последно време имам ужасно главоболие и не знам на какво да го отдам.

И да ви се оплача малко. Не знам дали е от мен или той е станал изключително досаден и дразнещ, но направо не понасям ММ последно време. Къщата е с главата надолу, а той се занимава с разни маловажни подробности по цял ден. А на опитите ми да осъществя някаква комуникация с него, срещам празен поглед и отговор "ами такъв съм си" ииииии направо ви казвам в този момент мислено си представям как го душа. Аз имам още седмица на работа, а той е отпуска и по цяяяял ден спи, а има толкова неща за  вършене. Не че ми трябва чак толкова, но поне да изяви желание. За бой е ви казвам. Ето малко ви се пооплаках, но мернах някъде, че няколко други мами са на нож с половинките и не срещат разбиране, та викам и аз да споделя моите мъки.

Общи условия

Активация на акаунт