Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне със задръстванията по време на бременност?
-
Как да се справя с предположението, че първата ми бременност е означена като втора?
-
Как да се подготвя за предстоящото раждане и какви са очакванията за помощ след него?
-
Какви са преживяванията на други майки при отглеждането на първото и второто дете?
-
Каква е причината за изоставането на бебето в корема точно?
Чакам второ момченце, първото ми е на 4 години. Бях преди няколко дни на ФМ, в началото на 29г.с. бебчо е 1250гр.
Та засега просто спрях да го мисля, надявам се в някакъв момент да ми дойде някакво просветление по този въпрос
Само мебелите за детската стая чакаме до 2 седмици да пристигнат. Не съм си давала зор, малко по малко си правих списъци, поръчки, пазаруване. Така ми е по-спокойно, защото знам, че дори и бебчо да избърза всичко ще му е подготвено и няма да се налага някой друг да го прави вместо мен. Не е лесно да изпусна контрола 
Кажете какво мислите?
за момента не пия други лекарства освен но шпа ве4ер ,ако има нужда и от днес приема ми е един ден 100мг и един ден 150 мг ,в края на месеца пак ще пусна изследвания.Странното е ,4е ФТ3 И ФТ4 са в норми