Отговори
# 555
Малко предложения за име на новата тема:

Много мъничко остана да се срещне бебо с Януарска мама!

Новата Година весело да отпразнуваме,че с януарски бебоци после ще будуваме.

Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радсост по-голяма!

Още мъничко остана, аз ще бъда януарска мама!

Две сърца сега в едно туптят, през Януари радост ще ни донесат!

Коремчето тежи, мама пуфти, Януарчето на топло танцува и спи!

Грейват Коледни звездички, Януарче маха със ръчички!

С тръпнещи сърца чакаме януарската мечта!

С огромен копнеж чакаме януарския  бебевалеж!

За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

Януарските хипопотами скоро ще са секси мами!

Перем малки чорапчета и ръкавички, на Януарско бебе мирише ни на всички!

Страхотни предложения, Kiskka! Много благодаря! С удоволствие ще ги включа в анкетата Simple Smile

# 556
Киска, за мамите и януари според мен е още доста рано, да си седят на топло, че иначе лошо. Има си още 2 месеца.
(това го казвам, защото една януарска мама роди сега в 28 седмица, бебчето е добре, де, то това е важно, ама е рано), пусни по-добре другите заглавия в анкета.

АниГаСт, защо детето да носи твоите имена, мъжът ти не иска да го припознае ли?

Миглена, за 31 седмица не ми се струва чак толкова зле 2 степен, доста време може да си остане така.

Поли, какво стана с урината? Сигурна съм, че всичко е ОК. Simple Smile

# 557
Ох и аз имам глад за неядими неща!И предишната и тази бременност ми се яде....ох.ами...ГУМА!😳Обожавам миризмата на лак,боя,лепило и нови обувки!Не го казвам на никой,защото веднъж споменах пред свеки и жената сериозно св притесни 😂Обясних и,че ми харесва просто случайно доловена от някаде отровна миризма,и че в никакъв случай не дишам лепило или си отварям кутия боя за закуска...но!😂😂😂

Ох мале и аз съм същата, само някви такива миризми ме влекат. Бензин също, това е лудост, защо ли От какво се получава това.....?

Чувала съм,че е някаква липса на нещо в организма,но според изследванията всичко ми е наред...незнам как да се справя с това!От една страна мине смешно,но по някога на истина ми се иска да захапя някоя пантофа(нова!!!) 😂Мисля да се заключвам в спалнята и да го правя тайничко 😈😈😈
Луда работа сме, аз си мислех че съм само аз. Мислех, че е ненормално, споделих на ММ а той ме гледаше сякаш сега падам от небето. Да и аз мисля, че е няква липса, но и моите изследвания са ок. Кога ти е термина на теб?

На 28,но все си мисля,че няма да устискаме.А твоя?

# 558
Здравейте мами в 31 седмица съм ходих на преглед и ми казаха че плацентата е втора степен някоя да е била в такава ситуация

Да, аз. Но ситуацията хич не е страшна. Нещо за калциране каза ли ти доктора? Ако не е си свиркай. Kissing Face
Бяха ме наплашили и мен с тая втора степен, но няма страшно.

# 559

Ох мале и аз съм същата, само някви такива миризми ме влекат. Бензин също, това е лудост, защо ли От какво се получава това.....?
[/quote]

Чувала съм,че е някаква липса на нещо в организма,но според изследванията всичко ми е наред...незнам как да се справя с това!От една страна мине смешно,но по някога на истина ми се иска да захапя някоя пантофа(нова!!!) 😂Мисля да се заключвам в спалнята и да го правя тайничко 😈😈😈
[/quote]
 Луда работа сме, аз си мислех че съм само аз. Мислех, че е ненормално, споделих на ММ а той ме гледаше сякаш сега падам от небето. Да и аз мисля, че е няква липса, но и моите изследвания са ок. Кога ти е термина на теб?
[/quote]

[/quote]
На мен на 18 ми е термина Simple Smile същото си мисля, че няма да откаран до тогава..

# 560
Ох и аз имам глад за неядими неща!И предишната и тази бременност ми се яде....ох.ами...ГУМА!😳Обожавам миризмата на лак,боя,лепило и нови обувки!Не го казвам на никой,защото веднъж споменах пред свеки и жената сериозно св притесни 😂Обясних и,че ми харесва просто случайно доловена от някаде отровна миризма,и че в никакъв случай не дишам лепило или си отварям кутия боя за закуска...но!😂😂😂

Даже ми препоръчаха коя мазилка е най- качествена. Joy И аз съм чувала, че е липса, но последните ми изследвания бяха ок. Просто има такива включвания. Чувала съл, че не е прецедент. Няма страшно. Аз залъгах с локум, нали е с пудра захар Joy
Някой да изостава със седмица, особено на коремче бебока? Притесни ме, а уж нямало проблем.
Някоя майка е родила в 28 г.с от нашата грура ли? Rolling Eyes

# 561
Аз съм с термин 31.01. И от началото си мисля,че ще е по-рано. Може би защото всички казват първо дете е по-рано,аз самата съм осмаче. И повечето ми приятелки (без три) родиха преди термин. Все пак се надявам поне до 15.01 да изчака,защото имам гости до 11ти и да си тръгнат да пооправя и тогава хаха

# 562
и аз съм с термин 31 януари но си мисля, че ще раждам по-рано Simple Smile. С първото беше точно ден преди термина но сега усещането е друго и май няма да изчака до термина, с тези контракции от 5тия месец.

# 563
да, януарка е, ама не знам дали се е записвала в списъка на 1 страница, със спешно секцио е, бебето и тя са добре, даже нея сега са я изписали, но бебето ще си постои. Това е важното, че са добре, но за мен е прекалено рано да се говори за нетърпение, януарски бебевалеж и мами, по-добре да си изчакат поне до 9 месец, иначе когато се налага, то е ясно.

# 564
Мами,вие докъде я докарахте с пазаруването? Знам,че има още време,ама си бях казала,че ще чакам ноември и тогава малко по малко започвам.Всъщност имам почти всичко от баткото,все дребни неща ми трябват-я играчка за кошарата,я ново шише за помпата,я някой лигавник...размятат се списъци,добавя се,зачертава се Laughing
Името е супер сложна ситуация и при нас или при мен по-точно.Таткото е на царско-ханска вълна(Кубрат,Тервел,Симеон,Аспарух),нооо няма да стане. Аз съм се спряла на 2-3 имена,които даже не знам дали харесвам,просто не ме дразнят колкото другите...та сложна работа.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 565
На някой дали му се намира под ръка списък с принадлежностите за болницата? Забравила съм вече. Аз не бързам с покупките още. Сакът мисля да го приготвя обаче идните седмици.

# 566
"Януарските хипопотами скоро ще са секси мами!" - искрено ме разсмя. Много е готино.

# 567
Maria_Mia Мисля,че списъка зависи от болницата в която ще раждаш.Имат различни изисквания,но основните неща,които ще ти трябват са Кърпи за лице и тяло,тоалетна хартия,четка и паста за зъби,четка за коса,зарядно,шампоан,сапун,превръзки за бременни,бабешки гащи,тампони за кърма...документите ти разбира се това са най необходимите неща.Ако някои се сеща нещо да допълва.А това с хипопотамите и мен ме разсмя 😁

# 568
Момичета да ви се похваля бях днес на последната ФМ бебчето е добре. С този белтък се оказа че явно има някаква грешка днес отново ми взеха кръв и белтъка е 62.2 при норма 64 д-р Чавеева която ми прави ФМ каза че не притеснително аз днес си взех да пия от този протеин Pregnaco и каза го пия за сега🙂

# 569
Браво, Поли, много се радвам, че нещата се нареждат.

Аз пък днес бях на изследвания за глюкоза. Но пак съм си затрила някъде кода за проверка в интернет и сега ще си чакам прегледа следващата седмица, за да ги видя. Бля. Цялата ме надупчиха като игленик.

Бебока много се кротна тези дни. Помръдва си по малко, но доста по-лекичко. Кажете ми да не се паникьосвам.

Нищо не съм пазарувала още. Не ми остава време през седмицата, а уикенда гледам да прекарвам повече с таткото и децата и все имаме нещо организирано. Мислех да ходя на пазар след като ми дадат първия болничен декември. Като цяло ще гледам до Коледа да съм поприключила с пазара и след това само да редим легълце и дребилийки.

Общи условия

Активация на акаунт