Отговори
# 540
Благодаря ви момичета за успокоението. Аз все пак си се чух с мойто АГ и тя каза, ме най вероятно на протеинова диета ще мина. Откакто говорих с нея съм много по спокойна...
Поли ,колко е общият ти белтък?

# 541
мами ,някоя от вас следи ли се в Окръжна болница ....препоръ4айте гинеколог за раждане там....
Окръжна болница къде София или Пловдив?

# 542
Благодаря ви момичета за успокоението. Аз все пак си се чух с мойто АГ и тя каза, ме най вероятно на протеинова диета ще мина. Откакто говорих с нея съм много по спокойна...
47 ми казаха че е

# 543
мами ,някоя от вас следи ли се в Окръжна болница ....препоръ4айте гинеколог за раждане там....
София ,извинете не уто4них

# 544
Здравейте мами , много се радвам за добрите новини на прегледите , които вече минаха , за името още от както разбрахме че ще е момче и аз и мъжа ми искаме да го кръстим на свекъра ми името ни харесва затова несме мислили 😀
Днес бях на последната ФМ всичко с бебо е наред кръвотока е супер органите и те развиват се все повече , записахме първите тонове на бебо и те са нормални , все още е седалищно бебето , но това не ме плаши , дали нормално или секцио няма значение за мен важното е и той и аз да сме добре. Станал е 1700 гр. 30г.с. + 3 дни , доки каза че е добре за седмиците си , надявам се да продължава така и всичко е наред до финал , след две седмици пак съм на преглед вече трябвало по честичко да се виждаме и да запишем тоновече .
Успех на мамире , които им предстои преглед ! 🙏🤗💙👶🍀

# 545
47 ми казаха че е
Протеин взимаш ли?
Белтък в урината намериха ли?

# 546
Не взимам протеин още не са изследвали урината...

# 547
Дано всичко се оправи по-бързо Simple Smile

# 548
Дано всичко се оправи по-бързо Simple Smile
Дано 🙁

# 549
София ,извинете не уто4них
За София в Окръжна много ми хвалиха др. Красимира Жекова (началник на родилното отделение) ако бях останала там щях да се оговарям с нея за нормално раждане. Но сега съм в Пловдив и ще съм тукашната Окръжна болница,и съм доволна от лекарите и не мисля да правя уговорки с някой определен. Най важното е да сме с беба добре и лекарите да си вършат работата за която получават заплати.

# 550
Здравейте мами в 31 седмица съм ходих на преглед и ми казаха че плацентата е втора степен някоя да е била в такава ситуация

# 551
Ох и аз имам глад за неядими неща!И предишната и тази бременност ми се яде....ох.ами...ГУМА!😳Обожавам миризмата на лак,боя,лепило и нови обувки!Не го казвам на никой,защото веднъж споменах пред свеки и жената сериозно св притесни 😂Обясних и,че ми харесва просто случайно доловена от някаде отровна миризма,и че в никакъв случай не дишам лепило или си отварям кутия боя за закуска...но!😂😂😂

Ох мале и аз съм същата, само някви такива миризми ме влекат. Бензин също, това е лудост, защо ли От какво се получава това.....?

# 552
Ох и аз имам глад за неядими неща!И предишната и тази бременност ми се яде....ох.ами...ГУМА!😳Обожавам миризмата на лак,боя,лепило и нови обувки!Не го казвам на никой,защото веднъж споменах пред свеки и жената сериозно св притесни 😂Обясних и,че ми харесва просто случайно доловена от някаде отровна миризма,и че в никакъв случай не дишам лепило или си отварям кутия боя за закуска...но!😂😂😂

Ох мале и аз съм същата, само някви такива миризми ме влекат. Бензин също, това е лудост, защо ли От какво се получава това.....?

Чувала съм,че е някаква липса на нещо в организма,но според изследванията всичко ми е наред...незнам как да се справя с това!От една страна мине смешно,но по някога на истина ми се иска да захапя някоя пантофа(нова!!!) 😂Мисля да се заключвам в спалнята и да го правя тайничко 😈😈😈

# 553
Малко предложения за име на новата тема:

Много мъничко остана да се срещне бебо с Януарска мама!

Новата Година весело да отпразнуваме,че с януарски бебоци после ще будуваме.

Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радсост по-голяма!

Още мъничко остана, аз ще бъда януарска мама!

Две сърца сега в едно туптят, през Януари радост ще ни донесат!

Коремчето тежи, мама пуфти, Януарчето на топло танцува и спи!

Грейват Коледни звездички, Януарче маха със ръчички!

С тръпнещи сърца чакаме януарската мечта!

С огромен копнеж чакаме януарския  бебевалеж!

За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

Януарските хипопотами скоро ще са секси мами!

Перем малки чорапчета и ръкавички, на Януарско бебе мирише ни на всички!

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 15:12 от Kiskka

# 554

Чувала съм,че е някаква липса на нещо в организма,но според изследванията всичко ми е наред...незнам как да се справя с това!От една страна мине смешно,но по някога на истина ми се иска да захапя някоя пантофа(нова!!!) 😂Мисля да се заключвам в спалнята и да го правя тайничко 😈😈😈
Луда работа сме, аз си мислех че съм само аз. Мислех, че е ненормално, споделих на ММ а той ме гледаше сякаш сега падам от небето. Да и аз мисля, че е няква липса, но и моите изследвания са ок. Кога ти е термина на теб?

Общи условия

Активация на акаунт