Отговори
# 90
  • София
Относно крампите, изпитано средство от мен е веднага да направите контра шпиц. Възможно най-обтегнат. Облекчава веднага. Плувците по този начин се спасяват при схващания.

# 91
Estelle, хората винаги ще говорят. Щом се справяте без кола, вероятно ще можете и с бебо да го правите.
Да, колата е голямо удобство, аз не бих могла без нея, но пак всичко зависи от това къде живееш, къде работиш, какъв е дневния ти график...
В по-големите градове с убийствен трафик и дефицит на паркоместа много хора започнаха да се отказват от колите си, особено ако общественият транспорт е добре уреден.
Мъжът  ми например пътува с влак до работата си, защото е по-бързо и удобно отколкото да ползва кола и да виси по 3 часа в брюкселските задръствания. Във влаковете има не само рампи, но и обособени места в тоалетните за смяна на памперсите на бебо.

# 92
Абсолютно ми е невъзможно да се оправя без кола. Между училището на децата, офиса и мястото, където живеем разстоянията не са огромни, но градският транспорт е неприложим, освен ако не искам да пътувам с часове. С колата съм за 15 мин. между всяко. Отделно имаме извънкласни занимания. Целия ни график е съобразен с наличието на кола.

Обаче, ако на теб не ти е удобно или не ти се кара е съвсем в реда на нещата да сте си без.

За глюкозното натоварване имам да изследвам само захар на 0, 60 и 120 мин. Мисля да ходя в 28 седмица, че скоро правих предишното.

Пропуснах да напиша, че успях да си запиша час за женска консултация през ноември 😂, че при моята докторка си е драма. Сега трябва да д бна кога ще излезе декемврийския график.🤣

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 17:59 от Jillian

# 93
Ние също имаме кола, честно казано не си представям да нямаме. Това не означава, че всички трябва да имат или пък тези, които нямат не са наред. Просто за нас автомобила е голямо удобство, шофираме и двамата с мъжа ми. Имали сме период от около година, в който нямахме кола - не е толкова страшно, ползвахме автобуси и таксита, но на този етап, очаквайки бебе не бих оставила колата.
Преди малко се върнах от преглед - девойката е добре, расте си и вече е 1.100кг. Бъдещия татко беше с мен и беше малко разочарован, че този път не ни пуснаха 3Д в края на прегледа и коментара му беше "гледах аз монитора, ама какво разбирам и какво да гледам, то само кости се виждаха".Joy

# 94
Ние имаме коли. Аз шофирам активно едва от година в София. Имам книжка от 2005 г., но дълги години се страхувах. Но ми се наложи да шофирам заради училището на дъщеря ми и вече нямам проблеми. Освен това с 2 деца, живот и здраве не знам как ще е без кола.

# 95
Да ви попитам днес ми се наложи да пътувам,но пътя беше много лош и се подрусахме а сега корема ми стана по твърд и усещам една тежест ниско долу с усещане като на постоянен порив да пишкам.Утре съм на преглед ,но сега ми е притеснено ,дали не са контракции как мислите .

# 96
  • Пловдив
и
Да ви попитам днес ми се наложи да пътувам,но пътя беше много лош и се подрусахме а сега корема ми стана по твърд и усещам една тежест ниско долу с усещане като на постоянен порив да пишкам.Утре съм на преглед ,но сега ми е притеснено ,дали не са контракции как мислите .
Ако имаш магнезийй пий и си почивай

# 97
Да, пий магнезий и едно Нош па и почивай. Аз скоро шофирах на дестинация 240 км и по пътя се скъсах от контракции. По някое време спрях, отпочинах, пих магнезий и Нош па и се успокои коремът. На обратно нямах никакъв проблем.

# 98
Здравейте, момичета. Малко по- встрани от обсъжданите тези дни теми искам да ви запитам, дали все още ходите на работа и ако не как запълвате ежедневието си? Последните години работих от сутрин до вечер и сега ми е доста странно да нямам този натоварен график и да си стоя вкъщи. Спокойна вечер от мен. 😙😄😙

# 99
  • София
Аз още си работя. Започна да ми дотежава. Но мисля да пробвам да изкарам до средата на ноември (средата на 7-ми месец).

# 100
Аз съм шофьорка от 8 години. Отначало имахме една семейна кола, с която мъжът ми ходеше на работа и не ми беше на разположение винаги. От 2 години си имам и моя. Голямо удобство е, особено когато живеехме в по-голям град. Пък и аз мнооого обичам да шофирам Simple Smile
Относно работата- след края на трети месец си взех полагаемата отпуска, а сега си пускам болничен. Хич не се чудя какво да правя Simple Smile Имам вече две деца, през седмица някой от тях е болен вкъщи. Даже ми е по-спокойно, че иначе големи драми кой ще ги гледа. Ако са на училище и детска градина, то след тях къщата е хаос. Докато оправя след тях, докато приготвя храна за семейството, много обичам да чета книги /сега имам време и за тях/, разходка и кафенце с някоя приятелка, куп задачи за вършене и даже понякога не ми стига денонощието. А в дни като тези, в които съм болна Sad , всичко е със забавени темпове.
Лека нощ от мен Simple Smile

# 101
Момичета, някой с болки и зачервен пъп? Rolling Eyes

# 102
Болките на пъпа ли са? Аз имам билки отстрани на корема по средата, странно е чувствам като мускулна треска...

# 103
Момичета, някой с болки и зачервен пъп? Rolling Eyes
Моят пъп ме боли. Лекарската като ме видя и веднага пита дали ме боли. С първото дете на бях така, но каза, че коремната стена е по-слаба с годините и ще ми създаде проблеми и дискомфорт. Но нищо не може да се направи. Аз по принцип съм спортна натура и имах стегнат корем.

# 104
Здравейте, момичета. Малко по- встрани от обсъжданите тези дни теми искам да ви запитам, дали все още ходите на работа и ако не как запълвате ежедневието си? Последните години работих от сутрин до вечер и сега ми е доста странно да нямам този натоварен график и да си стоя вкъщи. Спокойна вечер от мен. 😙😄😙
По настояване на доктора ми съм си вкъщи. Аз също бях от сутрин до вечер на работа. Сега си почивам, чета книги, шия гоблени и разчиствам вкъщи. Уплътняване времето някак.

Общи условия

Активация на акаунт