Отговори
# 195
  • Полша, Варшава
Благодаря ви мили мами за обяснението за седмиците и месеците. Омотано е, но сега ми се изясниха някои неща Simple Smile

И аз имам киселини, не са всяка вечер, но гледам да изяждам по една ябълка след хранене и да не ям сладко, че прави още по-голям проблем.

# 196
  • София
Аз мислех нищо да не купувам, но обиколихме два магазина и май утре ще взимаме количка. Много са грамадни и тежки зимните кошове. Решихме директно по затворена лятна количка да купиме. С напълно легнало положение и покривало. Става доста защитено. Притеснявам се само от теглото 8.7кг. Големи гуми. С предното дете само 3 месеца ползвах 2 в 1  количка и минах на лятна тип чадър, много лека и удобна. Нея я използвах две години нон стоп.

# 197
Момичета пуснах си урокултура и ми излезе това

Микробиология
Име на теста (изследване)   Флаг   Резултат   Единици   Референтни стойности
Урокултура      Профил   *   *
* Candida spp.:      *      
Нормални изолати      Посявката не даде бактериален растеж      
Kултурелно изследване и заключение      *      
Урина мби      ***      
Манипулации и консумативи
Име на теста (изследване)   Флаг   Резултат   Единици   Референтни стойности
Венепункция eпруветка и транспортна среда      манипулация   ***   Служебна позиция
 Какво значи това знае ли някой?

# 198
nash13 и аз съм си пускала урокултура в същата лаборатория, наистина са малко объркващи всички тези надписи и звездички. Важно е само това "Посявката не даде бактериален растеж ". Означава, че нямаш бактерии в урината и следователно всичко е наред.

# 199
nash13 и аз съм си пускала урокултура в същата лаборатория, наистина са малко объркващи всички тези надписи и звездички. Важно е само това "Посявката не даде бактериален растеж ". Означава, че нямаш бактерии в урината и следователно всичко е наред.
Благодаря ти много. Аз се притесних че пише урина мби***. Обикновено се справям с разчитане на резултатите но тези наистина са ми объркващи. Thinking

# 200
Ами то в резултатите ти има само едно наименование и то е кандида, но има звездичка, не числа. Значи всичко е чисто.

# 201
Здравейте, аз да се похваля, че си имам дата за секциото, ще раждам в Токуда между Коледа и Нова Година, ако има там някоя мама тогава ще се засечем. Тъй като съм от Бургас се надявам бебето да си изчака и да не бърза да излиза

# 202
Момичета, вчера бяхме на преглед в 26 г.с и бебка вече е 1040кг. Та решихме да започваме с покупките. Утре мисля да поръчвам креватче и скрин. Но се чудя за количката. От всички , които гледах най-лека и маневрена ми се видя една на kika boo . Какво мислите за марката ? Има ли някоя мама , която да си е взела такава?

# 203
Момичета, вчера бяхме на преглед в 26 г.с и бебка вече е 1040кг. Та решихме да започваме с покупките. Утре мисля да поръчвам креватче и скрин. Но се чудя за количката. От всички , които гледах най-лека и маневрена ми се видя една на kika boo . Какво мислите за марката ? Има ли някоя мама , която да си е взела такава?
Аз ги гледах на живо и много ми харесаха, много леки и удобни. Но понеже бях с мъжа ми и детето във Вис Виталис, на място харесахме Чиполино и взех нея.

# 204
Аз мислех нищо да не купувам, но обиколихме два магазина и май утре ще взимаме количка. Много са грамадни и тежки зимните кошове. Решихме директно по затворена лятна количка да купиме. С напълно легнало положение и покривало. Става доста защитено. Притеснявам се само от теглото 8.7кг. Големи гуми. С предното дете само 3 месеца ползвах 2 в 1  количка и минах на лятна тип чадър, много лека и удобна. Нея я използвах две години нон стоп.
Ще може ли да я покажеш, защото аз още черпя идеи. Харесала съм 1, 2, но не съм решила на 100%.

# 205
Неви ,и аз гледах на Чиполино ,но тази на kika boo ми се стори по-маневрена. вие кои модел взехте ?

# 206
Неви ,и аз гледах на Чиполино ,но тази на kika boo ми се стори по-маневрена. вие кои модел взехте ?
https://www.baby.bg/chipolino-kombinirana-kolichka-nina-3-v-1-moka.html Изключително маневрена е с големи гуми за нашите софийски условия. Лека и лесно се сгъва, което за мен беше много важно.

# 207
Супер е! Тази съм я пропуснала.

# 208
  • София
Здравейте, аз да се похваля, че си имам дата за секциото, ще раждам в Токуда между Коледа и Нова Година, ако има там някоя мама тогава ще се засечем. Тъй като съм от Бургас се надявам бебето да си изчака и да не бърза да излиза
Не е ли много рано още за определяне на дата?
Аз се следя в Токуда и ще раждам там, термин 5 Януари по ин-витро и 29-30 Декември за сега по УЗ, но изобщо не сме коментирали все още дори как ще се ражда.
Аз се надявам на нормално, пък да видим.

# 209
Момичета, притеснявам се. Почнах много рязко да качвам кг - до 20 август бях 55 кг, а сега съм 61.Като +3 съм за 1 седмица. Тези дни се движа и не ям нищо калорично. Соля малко повече и не знам дали е от задържане на вода. Ако продължавам така, ще стана слон. А по принцип винаги съм била слаба и трудни качвах. Според доки съм в 29 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт