Отговори
# 285
Срам не срам от тази епизиотомия остават ли някакви последствия Blush - белези, дискомфорт при секс?
Аз поне нямам никакви белези, нито пък разлика в секса.

# 286
  • София
Аз мислех нищо да не купувам, но обиколихме два магазина и май утре ще взимаме количка. Много са грамадни и тежки зимните кошове. Решихме директно по затворена лятна количка да купиме. С напълно легнало положение и покривало. Става доста защитено. Притеснявам се само от теглото 8.7кг. Големи гуми. С предното дете само 3 месеца ползвах 2 в 1  количка и минах на лятна тип чадър, много лека и удобна. Нея я използвах две години нон стоп.
Ще може ли да я покажеш, защото аз още черпя идеи. Харесала съм 1, 2, но не съм решила на 100%.

Извинявам се за късния отговор.
Гледаната тогава лятна количка беше https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-prego-espiro. Почти изчерпан модел на пазара. Има го само на няколко места.
В крайна сметка взехме COSATTO GIGGLE 2 със столче за кола. Останаха ми очите да им гледам изчистената линия и красиви дамаски. Вече сме горди собственици на https://izgodnobg.net/bg-product-details-64.html. Може да се направи поръчка и от Англия. COSATTO е английска марка. Там излиза доста по на сметка, но тази я видяхме на място и беше много запазена и директно я взехме Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 20:30 от Stela_B

# 287
  • Sofia
Здравейте, момичета. Да ви попитам нормално ли е към края на 7 ми месец да варира кръвното налягане. Попринцип съм с 90/60 днес беше 110/ 70, ще се чуя утре с лекаря. Аз се чувствам нормално, но не знам дали влияе на бебенцето. Лека вечер на всички! 🌷
И в двата случая е нормално кръвното. Няма човек с кръно 100/80 постоянно. На всеки варира, важното е да е в нормални стойности.

# 288
От епизотомията мога да напипам само малко ръбче. Предполагам, там където е била зашита. Други последствия не съм забелязала.

Деница, и за мен такова кръвно си е нормално. Няма как да ти е едно и също по всяко време.

# 289
Здравейте мили дами Simple Smile да се представя накратко и аз съм с термин в Януари (по изчисления в края), но тъй като ми се налага секцио по медицински причини, все още не знам кога ще ми е термина Simple Smile Simple Smile Simple Smile Напоследък доста чета тук и мисля, че има много полезни съвети, на мен това ми е първа бременност и уж го давам лежерно и да не мисля много, но от време на време ме обхваща лека паника, но мисля че е нормално Simple Smile лека бременност на всички мами от мен Simple Smile

# 290
здравейте,днес бях на зъболекар оказа се 4е ще трябва да ми се вади зъб....някоя вадила ли си е зъб по време на бременност.Зъболекарката ме успокои,4е няма страшно и добре да се извади отколко да полу4а възпаления в последните месеци....

# 291
Зъб не са ми вадили, но ми слагаха упойка за да вадят нерви. В крайна сметка не завършиха изцяло зъба, а му сложиха временна пломба и ще го приключим след раждането, така прецени зъболекарката ми за по-правилно, тъй като смята, че не е излекуван напълно.
Аз след малко отивам отново на хематолог, днес след нови изследвания се установи, че хемоглобина ми е паднал още, а СУЕ се е покачило до 102.

# 292
Здравейте и от мен. Днес бях на последна фетална, мойта госпожица се е разположила напречно, но така или иначе ще раждам секцио та не ми е много важно това щом всичко и е наред. Вече ме сърбят ръцете да пазарувам, но тъй като имам доста неща все изчаквам.

# 293
Здравейте.
Различавате ли с коя част ви бутат мъничетата? Крак, ръчичка ? От седмица се гоним с нещо мъничко (предполагам краче или ръчичка), отговаря ми 😊. Седна ли в колата започва много силно бутане и ръгане от едната страна. Иначе усещам две пудатинки предполагам глава и дупе. Първа бременност ми е и не мога да разбера какво си напипвам 😄

# 294
Горе долу различавам краче от ръчичка,но понякога когато е много буйна и аз незнам какво става. Целият ми корем се тресе. Не я усещам на определени места по скоро навсякъде. Обясних си защо на последния преглед. Крачетата си ги качваше чак на раменете после ги опъваше надолу. Разположена е главично.

# 295
Днес АГ ми предписа верапамил понеже споделих, че ми се учестява пулса, на листовката пише, че преминава през плацентата и не се препоръчва, на някой друг изписвано ли му е това лекарство или друго за ускорен пулс?

# 296
Здравейте, днес съм доста притеснена, излязоха ми изследванията 28г.с. и чернодробния ми показател Алат е доста завишен, Асат е в норма. Утре мисля да повторя изследването и в друга лаборатория. Flowers Four Leaf Clover

# 297
Здравейте, днес съм доста притеснена, излязоха ми изследванията 28г.с. и чернодробния ми показател Алат е доста завишен, Асат е в норма. Утре мисля да повторя изследването и в друга лаборатория. Flowers Four Leaf Clover
Здрасти колко ти е заявлението, аз преди 2 месеца имах съвсем леко завишение, оказа се че е от вирус прекаран. Направих ново след 5 дни и всичко беше в норма. Колко е вашия показател ?

# 298
Здравейте и от мен. Днес бях на последна фетална, мойта госпожица се е разположила напречно, но така или иначе ще раждам секцио та не ми е много важно това щом всичко и е наред. Вече ме сърбят ръцете да пазарувам, но тъй като имам доста неща все изчаквам.

И нашият дребосък е напречно. Аз искам естествено раждане, та се надявам да се обърне 😊

# 299
  • София
На мен на последния преглед ми казаха, че е главично. Това значи ли, че се е обърнало надолу с главата. Рано ми се струва. Но наистина последните дни го усещам да шава долу, а не горе като преди.

Общи условия

Активация на акаунт