Отговори
# 300
Здравейте, днес съм доста притеснена, излязоха ми изследванията 28г.с. и чернодробния ми показател Алат е доста завишен, Асат е в норма. Утре мисля да повторя изследването и в друга лаборатория. Flowers Four Leaf Clover
Здрасти колко ти е заявлението, аз преди 2 месеца имах съвсем леко завишение, оказа се че е от вирус прекаран. Направих ново след 5 дни и всичко беше в норма. Колко е вашия показател ?
Моят за съжаление е почти двойно Cry

# 301
  • Sofia
На мен на последния преглед ми казаха, че е главично. Това значи ли, че се е обърнало надолу с главата. Рано ми се струва. Но наистина последните дни го усещам да шава долу, а не горе като преди.
Да, главично е с главата надолу. Странно е, че го усещаш долу, защото с главата няма какво да мърда. Обикновено започват да се усещат ритниците горе, над пъпа.

# 302
  • София
Ами сигурно шава с ръце Stuck Out Tongue Winking Eye. Факт е, че до сега шаваше повече горе, а от няколко дни под пъпа. Бебешка му работа Hug.

# 303
Моите и двете все в 6м се обръщат. Но четох, че може и в 7ми да се обърнат. Как им се стои с главата надолу не знам Simple Smile И кое ги кара да се обръщат? Аз дори мисля, че този път усетих самото обръщане. После като отидох на лекар, ми потвърди.

# 304
Идвам и аз да си споделя за посещението на ЖК днес. Бебчо расте. Изчислиха го на 1150 гр. и по повечето показатели е една идея напред. Преди малко видях, че хемоглобина ми не е мръднал, така че сигурно ще си продължавам с желязото, Вит.Д и Вит.Б12 + разните там комбинирани  витамини и аспирина. Само смених Тотемата с някакви хапчета, че са я наблъскали с много захар. Другата седмица по настояване на ендокринолога ще правя и глюкозното натоварване, въпреки че днес захарта ми излезе 5.07. Чудя се дали да не звънна да питам дали не можем да си го спестим това "удоволствие".

Дребното се беше настанило напречно. Дупето в дясно под ребрата, главата - в ляво и подритва надолу. Коментирахме, че още е мъничък и се врътка както си иска. Има време да застане както трябва, но започнах да му приказвам да се позиционира и да не ме тревожи. Смяхме се с докторката, че ще се записвам на йога, за да го наместя. Което е добра идея, само да не бях толкова изморена.

# 305
Ами сигурно шава с ръце Stuck Out Tongue Winking Eye. Факт е, че до сега шаваше повече горе, а от няколко дни под пъпа. Бебешка му работа Hug.
И при мене от 2 3 дни е така, даже имам и малко болки. Незнам с крака ли ме сритва в яйчници какво се случва, но определено тези дни ми е нещо дискомфортно.

# 306
И моят док иска да правим глюкозно натоварване при положение, че изследванията ми са винаги в норма за сега...

# 307
Идвам и аз да си споделя за посещението на ЖК днес. Бебчо расте. Изчислиха го на 1150 гр. и по повечето показатели е една идея напред. Преди малко видях, че хемоглобина ми не е мръднал, така че сигурно ще си продължавам с желязото, Вит.Д и Вит.Б12 + разните там комбинирани  витамини и аспирина. Само смених Тотемата с някакви хапчета, че са я наблъскали с много захар. Другата седмица по настояване на ендокринолога ще правя и глюкозното натоварване, въпреки че днес захарта ми излезе 5.07. Чудя се дали да не звънна да питам дали не можем да си го спестим това "удоволствие".

Дребното се беше настанило напречно. Дупето в дясно под ребрата, главата - в ляво и подритва надолу. Коментирахме, че още е мъничък и се врътка както си иска. Има време да застане както трябва, но започнах да му приказвам да се позиционира и да не ме тревожи. Смяхме се с докторката, че ще се записвам на йога, за да го наместя. Което е добра идея, само да не бях толкова изморена.
Нашата бебка се намести пред очите ни днес на последната ФМ. Да видим обаче дали няма да вземе друго решение.
За сега нещата са добре уж. Тежи 1500гр. Качила съм 15кг.

# 308
Аз не съм сигурна как е застанала, във Вторник съм на ЖК. Последно беше седалищно. Постоянно се бута, често е напречно. Много ми подпира под ребрата, явно не й се седи с главата надолу .

# 309
А аз все си мисля като много лава, че може пак да се обърне, както си иска. Първото ми дете беше главично, но дни преди раждането се обърна с лицето към корема, а трябва да е с лице към гърба ми. В хода на раждането се обърна, както трябва като ми спукаха водите.

# 310

Нашата бебка се намести пред очите ни днес на последната ФМ. Да видим обаче дали няма да вземе друго решение.
Коя сесмица си? И аз съм качила до тук 15кг. и съм 28сед. Струват ми се малко много Sad

# 311

Коя сесмица си? И аз съм качила до тук 15кг. и съм 28сед. Струват ми се малко много Sad
Аз съм на 30 седмици. Вчера бях 29.6. Simple Smile

# 312
Аз съм 29 г. с. и съм плюс 8кг. Но знам, че който качи до 7мия повече, после не качва в 8 и 9. Аз с първата си бременност качих само 10 като ги качих в 8 и 9 месец.   После от кърменето станах слон - 5 кг качих за 2,3 седмици. И се наложи да спазвам ограничения сериозни, защото ако бях продължила така, щях да се търкалям. Но ме гонеше неистов денонощен глад. И изглеждах по-дебела отколкото като бременна. Затова сега се страхувам повече от момента на кърмене, от колкото бременеене.

# 313
Аз съм 29 г. с. и съм плюс 8кг. Но знам, че който качи до 7мия повече, после не качва в 8 и 9. Аз с първата си бременност качих само 10 като ги качих в 8 и 9 месец.   После от кърменето станах слон - 5 кг качих за 2,3 седмици. И се наложи да спазвам ограничения сериозни, защото ако бях продължила така, щях да се търкалям. Но ме гонеше неистов денонощен глад. И изглеждах по-дебела отколкото като бременна. Затова сега се страхувам повече от момента на кърмене, от колкото бременеене.
Ужас, дано не се получават такива неща. На мене тези 15кг. в момента може да се каже, че не ми личат. Куде съм ги качила и аз незнам 🤔

# 314
  • София
 Аз нямам идея колко съм качила ,от месец не съм се мерила .Бебето го усещам навсякаде ,но ниско долу е редовно,направо имам чуството ,че ще изпадне Simple Smileявно ръцете са му по силни от краката ,защото от доста време е главично.Не съм ходила на ЖК от месец ,нямам търпение да стане 31 и да го видя дали е добре.Кое е по благоприятно 28-30гс или 30-32гс за Фм?

Общи условия

Активация на акаунт