Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 7

• 97 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
По въпроса за закачалките, взимала съм от Джъмбо закачалки за чаши, но за дълбок шкаф. Не се сещам цената, но със сигурност 3-5 лв. максимум. Не им се чупят ръбовете  малко увисват, но при желание предполагам може да се закрепят, но не ми се пробива в шкафа

# 556

Тези съм ги купувала от Фантастико и имат допълнителен винт, за да се захванат от задната страна и да не увисват, защото  тези от Джъмбо увисват много.

# 557
  • Майничка
При нас до -15 рядко става, но ако реша, че е много студено, слагам в касетката кашонче и чувала - в него. Нищо им няма.

# 558
  • София
И аз все не мога да намеря най-удачното място на картофи и лук.ИМам  остъклена тераса и  алуминиев шкаф в една ниша.Там слагам  мрежички, които купувам.Ама сега с чувала от зебло ми даваш идея че ще е по-добре защитено... Някакви кутии  пластмасови по-дълбоки ми се иска да намеря по- бюджетен вариант, за да  разделям продуктите в тях.
Друго  исках да попитам- някой ползвали от тези разделители  за шкафове.Аз имам намерение да ги ползвам за тави....

# 559
  • Canada
Точно такъв нямам, имам икейска етажерка. Ако го обърнеш вертикално може и да стане. Икеа имат и други разделители за тави, виждала ли си ги?
Ползвам такъв, въпреки че е за капаци:
https://www.ikea.com/ca/en/p/variera-pot-lid-organizer-stainless-steel-70154800/
И два такива комплекта за шкафа над хладилника:
https://www.ikea.com/ca/en/p/utrusta-partition-silver-color-20297104/

# 560
Точно такъв нямам, имам икейска етажерка. Ако го обърнеш вертикално може и да стане. Икеа имат и други разделители за тави, виждала ли си ги?
Ползвам такъв, въпреки че е за капаци:
https://www.ikea.com/ca/en/p/variera-pot-lid-organizer-stainless-steel-70154800/
Такъв икейски разделител ползвам освен за капаци и за тигани, тави и дъски за рязане. Много съм доволна.

# 561
Аз съм с ето такъв

# 562
И аз все не мога да намеря най-удачното място на картофи и лук.ИМам  остъклена тераса и  алуминиев шкаф в една ниша.Там слагам  мрежички, които купувам.Ама сега с чувала от зебло ми даваш идея че ще е по-добре защитено... Някакви кутии  пластмасови по-дълбоки ми се иска да намеря по- бюджетен вариант, за да  разделям продуктите в тях.
Друго  исках да попитам- някой ползвали от тези разделители  за шкафове.Аз имам намерение да ги ползвам за тави....

Аз имам такава етажерка, ползвам я за чинии. За тави може би ще стане, както вече са ти казали, легнала, но при това положение - може би само за някои по-малки тавички.

# 563
Загледай тази закачалка в Jysk. Чудя й се, дали е практична? Бих я ползвала по-скоро за сака, отколкото за ризи

# 564
  • София
Май няма да е много удобна. Като натрупаш дрехи, ще е много обемно в долната част.

# 565
  • FRANCE
Опитах подобно за ризи, не ми беше удобно. При сваляне на една риза другите се изхлузват а и нямам нерви всичко да закопчавам

# 566
В нашата ИКЕА не съм ги виждала. За вертикално съхранение на табли, дъски и др.,особено във висок шкаф ми се струва много удобно. Гледам, че се закрепва с винтове. Е, моето "решение - рационализация" беше само с двата дълги винта да си подпирам така дъските. (Не е така красиво, но специално трябва да си тикнеш главата в шкафа, за да ги видиш).
Загледай тази закачалка в Jysk. Чудя й се, дали е практична? Бих я ползвала по-скоро за сака, отколкото за ризи
Практични са, но ако имаш много място от лоста до дъното на гардероба (тази е за 6 ризи). Ризите е добре да се слагат с гръб една към друга, закопчаваш 1-2 копчета,колкото да не се местят. За сака не бих я препоръчала, тъй като е с тесни рамене. У дома - купих от Бриколаж 1 м. верига за няма и 3 лв, с диаметър на халките колкото да се промуши куката на закачалка. ММ я раздели на 4. Сега си закачам по наколко неща на една закачалка и веригата на нея. Включително и сака, но не повече от 3,поради липса на място. Лесно и бързо, не вадя всички.

# 567
  • Пловдив
Това с веригата е страхотна идея! Още днес ще я реализирам, защото едната част на гардероба е само за училищните униформи и е тясно за всички закачалки!

Благодаря!

# 568
Това с веригата е страхотна идея! Още днес ще я реализирам, защото едната част на гардероба е само за училищните униформи и е тясно за всички закачалки!

Благодаря!

Ако нямате клещи секачи в къщи, помоли в магазина да ти я нарежат на по 25 см (според мен по-дълга не е нужно, но пък при по-голяма дължина дрехите се разполагат по - надолу и не се сбутват)
Току що си поръчах още 10 дълги винта за дърво с по - големи глави:) Ще ги завинтя по двойки в странѝцата на шкафа и на тях ще си подредя алуминиевото фолио, опаковъчното, хартията за печене, ролките с пликове. Сега са на нещо като купчинка там и ме дразни, че "не стоят мирно".

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 11:13 от tetka_the_best

# 569
Може ли снимка как изглежда?

Общи условия

Активация на акаунт