Стимулация с Фемара

• 1 130
  • 2
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Момичета, правим стимулация с Фемара, никакви оплаквания нямам, освен че вчера напипах с едната си гърда твърда бучка колкото грахово зърно, все едно на кожата е залепнала отвътре, много се уплаших, дали може да се дължи на фемарата или да отида на мамолог утре, една жена ми каза че шоме болезнено при натиск не било опасно. Дайте мнение.

# 1
Със сигурност не е от Фемарата, каквото и образувание да е, не може да се образува толкова скоро от едни хапчета, които се изписват именно за лечение на рак на гърдата.
Задължително отиди да те видят на екограф, може и да е някакво лимфно топченце. Не си мисли лоши неща

# 2
Здравейте, бъдещи мами! Искам да споделя своята история. На 22 години съм. Бях с нередовен цикъл и с моят съпруг решихме от по-рано да започнем с опитите за бебе. Така година с неуспех се насочих към специалист. Изследвахме хормони и ми назначиха хормонална терапия. (Правех доста често кисти). След още няколко месеца неуспех.Началото на януари 2024г. Имах положителен тест за бременност, но за кратко. Оказа се биохимична бременност. Акушер-гинеколога ми ме насочи към репродуктивен специалист. И така стигнах при доктор Будурска, гр. Плевен. На ехограф се виждаше че имам двустранен салпингит, но понеже имам проблеми и с бъбреците се консултирахс уролог. Той ми назначи скенер и се оказа, че съм с мега уретери и всъщност не тръбите са се виждали на ехограф, а уретерите. На следващия преглед отново при док. Будурска тя ми предложи да направим стимулация с фемара до края на лятото и вече ако не се получи да преминем към инвитро. (Направена спермограма-нормална). И така на втория месец след стимулацията получих така желаните две чертички. Изследвах хормони, сега са напълно нормални. Днес бях на преглед за визуализация и вече сака си е в матката. Правя този коментар за успокоение на много жени, които са на стимулация с фемара, да се успокоят и да вярват в чудеса. Аз доста бях уплашена от фемарата като прочетох за какво се използва и търсих много положителни резултати. Ние с моят партньор се съмнявахме, че ще стане по естествен път. Даже мислехме да спра лекарства и да директно да  пробваме инвитро, въобще не сме се надявали че ще се получи. Мислехме че е загуба на време с тази фамара, но при нас чудото се случи. Надявам се с моята история да дам надежда на някого. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт