Звездни компромати- 383 част

• 89 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Аз като една клюкарка да попитам, по софийските салони плъзна ли клюката защо са се разделили Цецо и фризьорчето, а първият движи вече с ново чучало.

# 346
  • Наблизо
И на мен на такива ми изглеждат.Наистина хубаво тяло вади момичето,освен очевадно фалшивите гърди,но честно казано за хора които уж работели с мозъка си,ми идва в повече това вторачване в суетата си.

# 347
Има ли според вас причина Аня Пенчева да е с перука?
Същата, поради която слага сини лещи на хубавите си зелени очи. Чиста суета, не нещо друго.

# 348
Музиката към песента на Любо е страхотна. Текстът и начинът на изпяване не.ми допадна, меко казано. Струва ми се и нещо ремонтиран в лице.

# 349
Любо и да се ремонтира, и да не се ремонтира, винаги е имал излъчването на дърт и самовлюбен папагал.

# 350
Моите 10 цента Хейт: Младият Шопов да поработи за дупе, а приятелката му да си запълни назолабиалните бръчки, нетипични за възрастта й.Sunglasses

# 351
  • София
Като сме на вълна Наум Шопов...
Скрит текст:
Скрит текст:

Цветелина Янева. Имала е Рожден ден в петък.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Есил Дюран
Скрит текст:

Кали "само по обувки".... no comment
Скрит текст:

Евгения Джаферович
Скрит текст:

Теди Велинова
Скрит текст:

И за финал Весела Тотева - Топузакова с... Момчил Спасов.Wink
Скрит текст:

# 352
Моите 10 цента Хейт: Младият Шопов да поработи за дупе, а приятелката му да си запълни назолабиалните бръчки, нетипични за възрастта й.Sunglasses

Назолабиалните бръчки нямат нищо общо с възрастта. Има ги у много млади хора и е до черти на лицето, не възраст.

# 353
Надявам се Наум-чо като/ако завърши,НИКОГА да не практикува професията!
Котарака ми е по-умен и по-може да говори от него Simple Smile
Някой ще гледа ли след малко Папараци?Ще има за обсъжданье Grinning

# 354
Назолабиалните бръчки нямат нищо общо с възрастта. Има ги у много млади хора и е до черти на лицето, не възраст.
В нейния случай е по-скоро от ниския процент мазнини в тялото към който всички бодибилдъри се стремят.

# 355
Много ме дразни гласа на Наум. Звучи така, сякаш не е хапвал нищо от седмици.   Липсва му класата на дядо му и татко му.

# 356
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
Е, аз съм една и съща зодия и с JLo, че и съм висока колкото нея. Значи вече ще се представям като българската Дженифър Joy

нИ сЪ бутай, вече има българска Дженифър Лопез - Мис Нора Недкова Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 357
Венета без секс 9 месеца,Емануела 2 години.
ЖДНБ
Мъже,къде стееее?Или ви дойде акъла?! Grinning

# 358
Доколкото разбрах, Емануела след раждането на детето си е станала девствена...

# 359
И един мармот завива шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт