Звездни компромати- 383 част

• 89 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ирина ми е безкрайно неприятна ,но не мога да отрека ,че изглежда много добре и свежо.

# 496

Ауу, усещам, че злобните и завистливи бг-мами са обсъдени на тази маса Simple Smile

# 497
Дамата, върху която се е подпряла Ирина на мен хич не ми изглежда естествено и нормално.

Изглежда сякаш стажанти са се обучавали върху лицето й.

# 498
Дамата, върху която се е подпряла Ирина на мен хич не ми изглежда естествено и нормално.

Дамата е съфорумка, или бивша, която има доста фенове тук и те ще те убедят, че е 100% естествена. На мен, лично, не ми харесва начинът, по който веждите й буквално израстват из под очилата.

# 499
  • София

Това е нашата съфорумка, харесвам я.
Тази от ляво със синьото сако не е ли репортерка при Гала? Аз Гала съм я гледала преди няколко години, та  може и да бъркам. newsm78

# 500
Дамата с черната коса, до съфорумката много прилича на вдовицата на убития командос Шарков?

# 501
Дамата с черната коса, до съфорумката много прилича на вдовицата на убития командос Шарков?

Точно тя е.

# 502
  • Пловдив
Де е просекото питам аз  Thinking

# 503
И дамата между Екимова и Тенчева с дългите руси коси е познато лице, но не се сещам коя е. Красива е. Наистина всички изглеждат много добре, без поза.

Пенелопе:
Скрит текст:
Истинско вдъхновение е, как може да изглежда жена на средна възраст.

# 504
  • До морето
Пенелопето има ли някакви пластични операции? Много ми харесва последните години, а като млада ми беше откровено грозновата. Сега направо разцъфна.

# 505
Де е просекото питам аз  Thinking

Изстудява се на бара, не го ли виждаш Joy

# 506

Ауу, усещам, че злобните и завистливи бг-мами са обсъдени на тази маса Simple Smile
А дреме му на някой, за злобните бг мами.

Пенелопе е страхотна. Има операции обаче и тя.

# 507
  • Варна
И дамата между Екимова и Тенчева с дългите руси коси е познато лице, но не се сещам коя е. Красива е. Наистина всички изглеждат много добре, без поза.
Мисис България.
Гугъл каза, че се казва Йордана Димитрова

# 508
  • София
Много ме кефи чувството за самоирония на Ева Л. във връзка с ръста ѝ. Joy
Ох, като преял паун е Ева с тая рокля...Joy
Тя и другата не е толкова стройна и е с брутални токове, а Ева е по джапанки Grinning

# 509
Ева Лонгория ми е много сладка. В роклята и толкова не се вгледах, но джапанките ѝ са куул Laughing

Общи условия

Активация на акаунт