Звездни компромати- 383 част

• 89 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Роклята на Кейт е страхотна.

# 526
Много харесвам Кейт, но е ужасяващо слаба. Роклята е супер.

# 527
И малко Бен Афлек след раздялата си с Шона
Скрит текст:

# 528
че чанинг тейтъм не е ли женен за партньорката си от степ ъп

# 529
че чанинг тейтъм не е ли женен за партньорката си от степ ъп
Разделиха се през април.

# 530
Никакъв проблем! Инсталирай си Aviary, PhotoGrid или друго подобно приложение и готово! Sunglasses
Есил Дюран съм я виждала много пъти на живо (не на участие, а на дневна светлина). Като мумия е в лицето. Невъзможно е да се опъне и да изглежда като 20 годишна. Медицината все още не е достигнала такова ниво.

# 531
  • София
Тая Есил Дюран вЕрно ли изглежда така? Та тя е на 18 години все едно...
https://www.instagram.com/p/BoxHRj9BAXV/?utm_source=ig_share_she … shid=ym5xia5zmibl
Това тя ли е? Есил Дюран?
Нещо ми се струва различна...
Яко е играл скалпелът, по линията на челюстта, скулите, очите, изкуствени зъби, доста по-едри от нейните си, два пръста вежди, напомпани устни... То как да прилича на себе си?
Скрит текст:

# 532
# 533
Абсолютно стандартно лице, след което и на улицата няма да се обърнеш... 

# 534
  • Sofia
Промяната в Есил идва от новите зъби и прическа.Имала е интервенции по лице и тяло след тежката катастрофа преди години.Добре изглежда наборката Sunglasses

# 535
  • София
Никакъв проблем! Инсталирай си Aviary, PhotoGrid или друго подобно приложение и готово! Sunglasses
Есил Дюран съм я виждала много пъти на живо (не на участие, а на дневна светлина). Като мумия е в лицето. Невъзможно е да се опъне и да изглежда като 20 годишна. Медицината все още не е достигнала такова ниво.
И аз съм виждала няколко пъти Есил през деня. Не ми се струва сбръчкана, но определено няма хубава кожа. Има много разширени пори, които дори с обилно количество фон дьо тен не успява да скрие. В тяло обаче е трепач.
За лицето на Маги Сидерова мога да кажа същото.

# 536

Красиво и семпло момиче, но още ли е модерно веждите да не се оформят по никакъв начин?

# 537
http://www.kliuki.bg/414024/%D0%B1%D1%8A%D1%87%D0%B2%D0%B0%D1%80 … 0%B8%D1%87%D0%B5/

То не е знае какъв компромат, но сега вече съм сигурна, че не съм се объркала.

# 538
Интерпол издирва с червена бюлетина и Малката Бирма. Притесних се, не остана кой да ходи по чалготеки и да плаща скъпите придобивки на чалга звездите. 😂

# 539
  • До морето
Интерпол издирва с червена бюлетина и Малката Бирма. Притесних се, не остана кой да ходи по чалготеки и да плаща скъпите придобивки на чалга звездите. 😂

Е, Хррррриси е още на свобода. Шиши и той! Абе има, има все още млади, стегнати и симпатични момчета, дето не са ги окошарили. После като ги хванат, ще пуснат първите, да не са празни кръчмите 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт