Звездни компромати- 383 част

• 89 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Никакъв проблем! Инсталирай си Aviary, PhotoGrid или друго подобно приложение и готово! Sunglasses
Есил Дюран съм я виждала много пъти на живо (не на участие, а на дневна светлина). Като мумия е в лицето. Невъзможно е да се опъне и да изглежда като 20 годишна. Медицината все още не е достигнала такова ниво.
Ужасна е на живо!

# 616
На Роби Уилямс бебето от сурогатна майка ли е? Жена му изглежда невероятно за родила преди месец

# 617
  • софия
Да, от суроготна майка е. https://metro.co.uk/2018/10/06/x-factors-robbie-williams-gushes- … o-hassle-8011798/
Джулия Робъртс за ноемрийския Харпърс
Скрит текст:

# 618
# 619
# 620
  • Sofia
Съвсем се е чалнал Flushed
Каква е целта на тези идиотски снимки?!

# 621
Снимките му са още от 90-те. Sweat Smile

# 622
  • Sofia
Не съм ги виждала...

# 623
Да, сега видях, значи е вярно все пак.

Още една сватба - на Барбара Буш, дъщеря на Джордж Буш:
https://www.instagram.com/p/Borm8qvBL7D/?taken-by=themoodmagazine

Роклята стои ужасно. Самата рокля е красива, но не знам защо тази жена  е решила, че е за такъв тип деколте и гръб.
Джулия е прекрасна, а зелената рокля и гащеризона са трепач  Heart Eyes

# 624
Рядко съм виждала толкова нелепо подбрана булчинска рокля.

# 625
Ето още една неподходяща рокля. То цялата визия си е компромат, ама не им пука. Пояснявам, че е битанско- български бизнес бал, да не ви заблудят народните носии.
Скрит текст:

# 626
На последната снимка, кракът на Джулия Робъртс е доста странен...

# 627
Да, сега видях, значи е вярно все пак.

Още една сватба - на Барбара Буш, дъщеря на Джордж Буш:
https://www.instagram.com/p/Borm8qvBL7D/?taken-by=themoodmagazine

Роклята стои ужасно. Самата рокля е красива, но не знам защо тази жена  е решила, че е за такъв тип деколте и гръб.
Джулия е прекрасна, а зелената рокля и гащеризона са трепач  Heart Eyes

А ти да не мислиш, че те осъзнават какво надяват, камо ли да гледа какво му ходи. Ако ти пусна снимки на мои колежки от коледни партита, ще паднеш. Стадо бизони с голи гърбове или рокли без презрамки по джапанки. Токове обуват за снимка само. После си носят чехли между пръстите. Още на първите 15 мин от вечерта. Или се друсват с някакви минижупи гнусни от всякъде. И почват да си правят комплименти една друга какви са красавици неземни. Един път ходих, повече не можах. Противна паплач. Тая уж президентска щерка, ама и тя не е по-различна, макар и по-слаба. Гротеска от всякъде....Не им пука.

# 628
  • София-Младост
Много хубава Кейт, от сватбата на принцеса Юджени.
Скрит текст:

# 629

Джулия Робъртс за ноемрийския Харпърс
Скрит текст:
Нелеп фотошоп! Направили са ù тънко бедро и дебело коляно, а трябва да е точно обратното.
И другото нещо е позирането на Джулия-винаги е неестествено нахилена.

Общи условия

Активация на акаунт