Трилема или труден избор между няколко дрехи.....

• 4 021
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Нито едно от трите, като третото е най-зле. Но наистина зависи какво е естеството на работата ти и на какви интервюта планираш да се явяваш.
може би първото ще ти свърши работа, защото по писането ти предполагам, че не се занимаваш с високоинтелектуална работа, която да изисква делови срещи на високо ниво. то напоследък и дрескодът доста се промени, но все пак.
ако работата ти изисква всеки ден да си с костюм и вратовръзка, сакото е приемливо за петъците, но явно при теб случаят не е такъв.
по отношение на жените...честно да ти кажа каквото и да облечеш, ако това отдолу не е привлекателно - все тая.

# 16
Гласувах за третата дреха, защото най-много ми допадна по принцип.
Но за интервю за работа най-добре е да си костюмиран, ако ще работиш в офис, а ако не - предполагам, че може с такова яке.
Не бих купувала на мъжа ми дрехи от ибей, без да ги е пробвал и без да съм видяла каква точно е материята.

# 17
Гласувах за третата дреха, защото най-много ми допадна по принцип.
Но за интервю за работа най-добре е да си костюмиран, ако ще работиш в офис, а ако не - предполагам, че може с такова яке.
Не бих купувала на мъжа ми дрехи от ибей, без да ги е пробвал и без да съм видяла каква точно е материята.
Дрехите
съм ги мерил по себе си както и себе си, и са ми 100% съвместими пасващи Simple Smile
размерите,така,че това не е проблем

# 18
  • някъде под слънцето...
Една  забравена българска поговорка
"По дрехите пострщат по ума изпращат"

Сексапила е съвкупност от много неща,  (поглед усмивка излъчване.. чар ...) , ако мислиш само от дрехи да го докараш.....
На 30 умните и способни хора вече  са някъде нагоре  по йерархията.
А на интетвю за нова работа залагат на добро CV,, препоръки от предишни работодатели и мотивационно писмо., а не на сексапил.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 20:01 от sl

# 19
Дреха номер 3 ми харесва страшно много като цвят и кройка,но не и като материя.
По предложенията съдя,че си строен човек,нали?
Това също е важно при избора.

# 20

На 30 умните и способни хора вече  са някъде нагоре  по йерархията.

не е вярно, освен ако не си връзкар Wink но поне са ориентирани.

# 21
Дреха номер 3 ми харесва страшно много като цвят и кройка,но не и като материя.
По предложенията съдя,че си строен човек,нали?
Това също е важно при избора.
Строен,разбирасе ,че съм Simple Smile
какво и е на материята? Много ли трудно се подържа велура и какво трябва точно да му се подържа.

# 22
Всичко. Всяка прашинка, всяка капчица влага, ще стои както на снимката на петна, защото власинките ще са обърнати на всякакви посоки. Чистене само на химическо, а пък не дай си боже те цвъкне някое пиле...

# 23
Всичко. Всяка прашинка, всяка капчица влага, ще стои както на снимката на петна, защото власинките ще са обърнати на всякакви посоки. Чистене само на химическо, а пък не дай си боже те цвъкне някое пиле...

Супер ,аз имам доста неща от велур и ги нося дълги години и още си стоят масово, сравнително добро състояние Simple Smile
като дрехи обувки и др.
до колкото знам може да се третира якето с някакви препарати да не го мокри дъжд и да се предпази или не?
Ако те цвъкне пиле не може ли да се махне.

# 24
  • София
Такааа, зависи от позицията и компаниите (бранш, тип...тн), където ще се насочиш.
Гласувам за сакото - хем официално, хем не е съвсем клишезирано заради велура по лактите. Дава вид на сериозна дама, но със запетая - мога да бъда и готина. Участвала съм в много интервюта (и от двете страни Simple Smile) и мога да твърдя, че този стил е за предпочитане. Тук ще ти трябва и нещо връхно - палто?
Относно якетата - третото - НЕ, второто - може би да. Кожата е вечният тенд (+ повече възможни комбинации), макар и естествения велур да е ок, но не и за интервю.

# 25
Подозирам че господинът, чийто е постът не търси визия на сериозна дама Grinning

# 26
  • София
Скрит текст:
Подозирам че господинът, чийто е постът не търси визия на сериозна дама Grinning

Оооооууукей Grin Моя грешка, извинявам се.. Дано и никога да не я потърси визията на дама хаха

Отговорът ми все пак остава същия Laughing

# 27
Гласувах за дреха 1.Сакото само по себе си  придава стил и често е предпочитано и комбинативно.

# 28
  • Пловдив
Всичко зависи от цялостната визия... да беше ги облякъл и да се снимаш.
Според мен дреха 2 и 3 са  спортно елегантен стил...и ако ти "тичкат" - носи си ги

# 29
Всичко зависи от цялостната визия... да беше ги облякъл и да се снимаш.
Според мен дреха 2 и 3 са  спортно елегантен стил...и ако ти "тичкат" - носи си ги
Няма как да ги облека,в различни места на планетата са Simple Smile
освен ако не си ги купя и 3те  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт