Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?
За съжаление го няма в каталога,който ми изпратиха от Парфен 
Ходих днес да видя Гиза в Пловдив, но бяха само под формата на рол он и нямаше толкова голям избор от дамски парфюми. Фаворити са ми Зен на Шисейдо, Мадмоазел на Аззаро, Шанел 5 и Шанса. Доброто момиче и Скандал не ми харесаха, направо ме заболя главата. Габриел не е лош, но не е моят. Жадор също ми хареса. Редно да кажа, че всички изброени не ги сравнявам с оригиналите (не съм толкова веща), а изказвам личното си усещане за тях като парфюми.
Пробвах също: JPG,Versace Crystal Noir,BLV bulgari и Naomi Campbell k139,но за мен те не са никак сполучливи имитации

И моят мъж прояви много отчетлив интерес към Poison Girl, още в магазина. Когато сме двамата, той при парфюмите не влиза (миризмите му идват в повече и ме изчаква в кафето