Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 828
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Как са шишенцата по 30 и 50мл от момчето в Заг? До сега съм поръчвала само малки по 3 и 15 (15 не ми хареса чисто визуално)
Поръчвала съм от 30 мл - в два вида шишенца съм получавала - овална форма и продълговато. По-често е това с овалната форма:

# 61
 Първо с въпрос-вие как пробвате много аромати като имате за тестване? Дали да нося един  днес цял ден, утре друг,как ?
Взех си нещата вчера. В много симпатични бутилчета като ябълка. Грижовно опаковани,с надпис и номерче всяко. Много добре изглеждат. Единствена забележка е пръскалото, малко трудно пръскам, защото или пуска много или малко.
Като пълен идиот хем знам, че така не се прави пръскам и тествам нетърпелива да видя всичко. Мириша кафе цял ден,после се връщям мириша шишенцето и пак така. Винаги правя така и сега носа ми е изтръпнал от миризими всичко ми се омеша. Затова реших да тествам вчера само 2 от ароматите върху кожа.
 Скандал и Лалето.Това са първоначални впечатления и за трайност още няма да говоря, защото искам да съм наистина обективна и да не ви подвеждам, тепърва ще ги нося.
Scandal Когато отворих бутилчето и помирисах ме лъхна миризмата на медна свещ от църквата. Нали се сещате като помиришите върха на свещта, се долавят едни леки нотки на мед и восък. Казах брей това е невероятно. Много ми хареса, направо ме удари в сърцето. Все едно бях в църквата, заобиколена от свещи. Аз обичам много да ходя на църква. Там чувствам едно спокойствие, чувствам се специално. И може би заради това така ми въздейства първата ми среща с този аромат. За мен прекрасна миризма. Уютна и топла. После обаче идва пачулито. Доста нахално и интензивно  и обсебващо. Тома е за мен Скандал-много мед и много пачули. Сякаш пачулито преобладава. Ако си беше останал на ниво мед нямаше да имам нищо против. Въпреки, че медните нотки се усещат през цялото време. Според мен ще се окаже и доста траен.
Накрая усещам нещо познато и сладко, леко бонбонесто, но не знам какво е точно. Но това усещане, което ми даде първото помирисване няма да забравя. Какво нещо е един аромат... Направо те отнася на друго място.  Казах си мирише точно на църковна свещ. Сладка е миризмата и ми хареса. Не разбирам обаче защо са му сложили това име. За мен не коресрондира добре с усещането, което ми носи-уют, топлина, спокойствие, приятна сладост. Доста ми хареса като цяло. Но пачулито малко ме дразни, а преобладава най-много. Пък аз не съм му особена фенка.
Лалето за мен е чист сапун, на изпрана тениска и свежест ми мирише. В началото усещам приятна виолетка, но тя много бързо изчезва и идват тези свежести зеленини, които намирам за обикновени и никак не харесвам в парфюмите. Знам как мирише лале и очаквах на това да мирише поне малко. Еми не, никакво лале, дори цветя не усещам.  Отново неподходящо име. Това според мен и моя нос.
За мен си зласлужава цената и не бих си взела оригинала. Сега не знам колко е близък до него, но все пак такива пари за такава обикновена миризма не бих дала.
Преспокойно за ежедневие и офис може да се носи. Никак не лош, но твърде сапунест и затова не мога да го харесам.
Няма да се отказвам обаче и ще го нося още,защото след време може и да ми хареса.
Това е засега от мен. Тези дни ще се включвам често с впечатления. Имам 7 аромата да тествам.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 09:32 от Мис Каролин Бингли

# 62
  • София
Влизам в темата, чета какво е писала Мис Каролин и си изкарах акъла, че страдам от раздвоение на личността: "Взех си нещата вчера. В много симпатични бутилчета като ябълка. Грижовно опаковани,с надпис и номерче всяко. Много добре изглеждат. Scandal - Сладка е миризмата и ми хареса. Имам 7 аромата да тествам." Сега различното - пръснах си веднъж от Скандала на китката и ме удари в очите. Още ми парят. Нещо като алергична реакция направих явно, защото ме дразни и гърлото. За първи път ползвам имитация и сега се чудя, дали само този аромат ми действа така и да пробвам ли останалите...

Лалето ми лъхна на перилен препарат.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 10:18 от кльомба

# 63
  • Бургас
Момичета, Donna Trussardi на Заг на кое е имитация - на изданието от 1994 или от 2011 г.?
Мисля,че имитират версията от 2011г.За този парфюм съм получила толкова комплименти,колкото и за оригиналите ми не съм.Чудесен е.Мис,очаквам впечатленията ти и за другите аромати.В Скандал именно пачулито ти идва в повече и плюс мед си мисля,че тази комбинация дава ретро нотката,проявила се при мен.

# 64
силно се съмнявам, че някой би имитирал в момента "страхотията" от '94 г.
имитациите залагат на по-популярни, по-лесно носими и по-актуални парфюми

# 65
Първо с въпрос-вие как пробвате много аромати като имате за тестване? Дали да нося един  днес цял ден, утре друг,как ?
За себе си съм установил, че е най-добре да тествам между 2 и 4 наведнъж, но не повече. Най-често пробвам по два - на всяка китка по един (ако съм много нетърпелив и реша да са 3 или 4, пръскам и при сгъвките на лактите). Колкото по-малко са, толкова по-добре усещам отделните парфюми и начина, по който се развиват.

# 66
Така е,ако са повече от 3-4 става тотална каша и след няколко часа вече всичките ми миришат еднакво.
Пръснах днес Олимпеа. Сутринта към 10. В момента не го усещам. Само бегло на китката. Тотално не мога да го определя на какво ми мирише. Долавям ванилия, но много лека, всъщност едва забележима. И този няма да ми хареса.
Мисля, че се обърках. Пък и трябва време да ги понося. Не става от днес за утре.

# 67
  • Габрово
Така е,ако са повече от 3-4 става тотална каша и след няколко часа вече всичките ми миришат еднакво.
Пръснах днес Олимпеа. Сутринта към 10. В момента не го усещам. Само бегло на китката. Тотално не мога да го определя на какво ми мирише. Долавям ванилия, но много лека, всъщност едва забележима. И този няма да ми хареса.
Мисля, че се обърках. Пък и трябва време да ги понося. Не става от днес за утре.

Мис Каролин Бингли ,разбирам ,че си нетърпелива за ароматите,но по принцип е най -добре по един нов аромат за 1 или 2 дни да го поразносиш,а после да преминеш към следващия и така...иначе става "миш-маш"..Simple Smile

# 68
Така и ще направя.

# 69
  • Габрово
Мис Каролин Бингли,кои аромати беше поръчала ?

# 70
Мис Каролин Бингли,кои аромати беше поръчала ?

Скандала, Лалето Yes I am  и Олимпея

# 71
  • русе
Олимпия го взех ,но с двойна доза капки и до вечерта си мириша😊

# 72
Аз на  Заг взех, не мисля че там има капки. Твоя сигурно е Рефански.

# 73
  • Бургас
Олимпея е супер доближен до оригинала в Рефанска версия.Тази на Заг е доста по-далечна според моите усещания.Приятелката ми е верен фен и в много голям студ носи Рефанското копие.Няма да разправям за какъв шлейф става реч,подхожда и адски много.Обожава и Пойзън гърл,влюби се в оригинала,бях си напръскала палтото и тя остана без думи.В последствие си го купих в оригинал,а на нея предложих версията на Заг понеже тя не дава пари за парфюми/оригинали/ Сега си е наляла някакъв от новите на Рефан,който много ми хареса на нейната кожа каза,че ще ми каже номера понеже не помни.

# 74
  • София
Брайт, Бубанка, мерси. И аз предполагах, че Донната на Заг е за версията от 2011, но понеже не съм го пробвала до сега, да знам кой ще тествам.
Днес приключих тестването на Fucking Fabulous на Tom Ford. Няма ме изобщо по описанията, но много усещах лавандулата и ми напомняше на ретро мъжки одеколон. На мен лично не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт