Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?
Искам тъмна и опушена роза. Не знам до колко ще се доближи ароматът до представите ми, но ще го поръчам. Аз останах изненадана, че си го харесала, защото изглежда доста далечен от нещата, които обикновено ти допадат. Обмислям и Vanille Fatale.
бързам да споделя колко въхитена останах от N.Rodriguez-for her варианта на Мартинез(нз дали има др де
) След 12-14ч продължавам да усещам аромата така силно,както в началото,имайки предвид,че снощи съм се къпала.Скоро определено не съм срещала толкова траен и наситен аромат
Всичко ли на Мартинез е толкова трайно(въпреки,че зависи от мн неща)Друго което харесах вчера беше Gucci-Bloom и Marc Jacobs-Daisy.Някой има ли впечатление за трайността им.Заради тоя Фавиол и Инсомнията му бях мн. скептично настроена към Мартинез,но явно съм загубила,че по-рано не съм опитала ароматите им,НО определено ще повторя.Успешна седмица на всички:sunflower:
Вярно е,че този парфюм не е типичен за моя вкус.И аз самата се чудя,повечето знаят,че си падам по флорали предимно,но пък понякога изненадвам и самата себе си с нещо като това например.И не могат да ми нацелят вкуса,определено не харесвам всеки цветен парфюм обаче.Обичам много Lady Vengeance/като смятах,че не е от моите/ и дълго време се дърпах и не го пробвах,а той не само,че не бил страшен,а се нареди до топ парфюмите ми.Така че проби му е майката:kissing_heart:.Ако не го познаваш горещо ти го препоръчвам.Много са трайни парфюмите на Мартинез и при мен,Декаденс в тяхна версия е страхотен,но истината за мен е,че е далечен от оригинала.Няма имитации на Narciso L'absolu все още,между другото тази версия я предпочитам хиляди пъти пред едт и едп.