Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 060
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Къде има наливни Гардени,?

# 121
  • Стара Загора
От Мартинез в събота си взех Mon Guerlain. Харесва ми,като в този повече се усеща лавандулата, докато при Заг ванилията е на преден план и е по- сладък сякаш. Харесах също Decadence/Marc Jacobs, The Scent/ H.Boss ( много нежен, цветен парфюм) ,
Mukhallat (многоо красив парфюм,супер траен, но труден, едва ли бих могла да го нося постоянно). И други пробвах, но не бяха от моите и не се наемам да дам мнение.
Исках да пробвам още доста неща, но винаги изпитвам неудобство след 10тия поискан парфюм 😀 вие така ли сте или просто пробвате по- малко на един път Simple Smile

# 122
  • Бургас
Меджик,Rose d'Arabie Giorgio Armani е много красив парфюм,но не е за всеки според мен и не зная дали да го поръчаш,все пак не е оригинала,но ти си реши.Разкошна е розата за мен,тъмна и пристрастяваща с добавена ванилия като усещам и леко пачули.Оud-а е по-омекотен за мен,трябва да се пробва да видиш дали ще ти пасне самото съчетание на съставките.Изключителен аромат с високо качество.

# 123
  • София
Много благодаря, Брайт. Hug Искам тъмна и опушена роза. Не знам до колко ще се доближи ароматът до представите ми, но ще го поръчам. Аз останах изненадана, че си го харесала, защото изглежда доста далечен от нещата, които обикновено ти допадат. Обмислям и Vanille Fatale.

# 124
Преди време съм виждала в Красно село малък павилион, в който продават Гардени, след сладкарница Неделя,  посока клиника Малинов.

# 125
Винаги пробвам по 2 или 3 на веднъж.След 3 натам,всичко ми изглежда еднакво.Пръскам на кожата,гледам развитието и трайността.Ако ми харесват,едва тогава са връщам за покупка.Понякога ми харесва трайността,но парфюма няма развитие,друг път се оказва точно по вкуса ми ,но пък е нетраен...ии така.

# 126
Скрит текст:
Магазинчето на Гардени се премести в един друг преди DM дрогерията в посока пазара Красно село.

# 127
  • русе
Добро утро Yum Coffee бързам да споделя колко въхитена останах от N.Rodriguez-for her варианта на Мартинез(нз дали има др де Stuck Out Tongue ) След 12-14ч продължавам да усещам аромата така силно,както в началото,имайки предвид,че снощи съм се къпала.Скоро определено не съм срещала толкова траен и наситен аромат Hushed Всичко ли на Мартинез е толкова трайно(въпреки,че зависи от мн неща)Друго което харесах вчера беше Gucci-Bloom и Marc Jacobs-Daisy.Някой има ли впечатление за трайността им.Заради тоя Фавиол и Инсомнията му бях мн. скептично настроена към Мартинез,но явно съм загубила,че по-рано не съм опитала ароматите им,НО определено ще повторя.Успешна седмица на всички:sunflower:

# 128
  • София
Има ли имитация на Narciso L'absolu?

# 129
  • Бургас
Меджик,дано ти хареса,но нямам идея какво ще изкара на твоята кожа.Пиши като го опознаеш.Heart Вярно е,че този парфюм не е типичен за моя вкус.И аз самата се чудя,повечето знаят,че си падам по флорали предимно,но пък понякога изненадвам и самата себе си с нещо като това например.И не могат да ми нацелят вкуса,определено не харесвам всеки цветен парфюм обаче.Обичам много Lady Vengeance/като смятах,че не е от моите/ и дълго време се дърпах и не го пробвах,а той не само,че не бил страшен,а се нареди до топ парфюмите ми.Така че проби му е майката:kissing_heart:.Ако не го познаваш горещо ти го препоръчвам.Много са трайни парфюмите на Мартинез и при мен,Декаденс в тяхна версия е страхотен,но истината за мен е,че е далечен от оригинала.Няма имитации на Narciso L'absolu все още,между другото тази версия я предпочитам хиляди пъти пред едт и едп.

# 130
  • гр.Добрич
Bright Crystal, кажи моля те, кое е добро на Мартинез? Отвориха днес в нашия град техен магазин и като знам Баргелото колко бързо затвори, да си харесам нещо. Знам, че е въпрос на вкус, но все имат добри попадения.

# 131
  • Варна
Здравейте!От много време ви чета,бях си набелязала няколко парфюма,които днес имах възможност да помириша в Заг Зодиак -Варна.Много се обърках,защото подуших над 10 парфюма Simple Smile .Взех от най-малките-37 мл - 386 - La Tulipe -Лалето(много нежен аромат) и 387 - Purple Orhide - Лилава орхидея(доста тежък ми е). Вторият аромат няма да ползвам,ако някой го харесва,с удоволствие бих подарила,мога да изпратя по Спиди.

# 132
  • Sofia
Дами, разгледах първа страница, но не намирам това, което търся, помагайте моля Simple Smile
Интересуват ме реплики на Картие - Le baiser du dragon и Гарлен - Samsara.
Има ли такива и кои бихте препоръчали като най-удачни - близки до оригинала и трайни.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 15:45 от Melite

# 133
  • Deutschland
Лорис имат Самсара, много хвалена имитация в стари теми.

# 134
  • Бургас
spinki,представа нямам какво харесваш,но пробвай следните-Аrmani rose d'arabie,J'adore,Quatre,Valentino Donna,Scandal,Montale Mukhallat,Nasomatto Black afgano,Lady Million Prive,Mon Guerlain,Modern Muse,Bloom,Bonbon,Poison girl,Marc jacobs Decadence,Mon Paris/този е много добър и на Дп/ Гледам,че имат и Elie saab girl of now,но още не съм го пробвала него.Le baiser du dragon-не съм срещала имитации.Време е вече да пуснат нещо ново,има достатъчно материал.Flushed

Общи условия

Активация на акаунт