Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 082
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Габрово
Да не са пуснаки нещо ново другите фирми...обикновено есента ни радват с нови попълнения...

# 136
385 на Заг много гадно, сапун...хич не е моето. Въобще не ми харесва. Името ми изскочи сега, не си го спомням, на кое е имитация.

# 137
 Лалето на Байредо на коя фирма е? 

# 138
  • Бургас
На Заг е Лалето.

# 139
  • София
Мис, да не си сбъркала номера? Цитираният от теб е Si Passione, а той не е сапунен? Може би говориш за 386 Лалето?

# 140
Точно Си е. На мен ми е сапунен и той и лалето. А дори и да не е,така го надушвам. Изобщо не ми харесва. Не мога да го определя на какво мирише. Нища не долавям. Но не ми допада.

# 141
Благодаря. В София къде има Заг? Преди време имаше магазинче до Първа Градска болница, сега не знам дали го има още...

# 142
При мен няма нищо сапунено в Пасионето. Мис, не ти  ли миришеше на маршмелоу? Или сега на кожа ти е различен?

# 143
Да, но сякаш после се променя и идва нещо друго, нвърде неприятно за мен. Добре,че е от мострите,та и да не га изпръскам няма да ме е яд.

# 144
Неприятно, но наистина това им е хубавото на мострите. Моето Пасионе го разбих върху паркета, много ме е яд не бях го преполовила дори, но нямам път към магазина им скоро.
Аз не съм пробвала от доста време нищо ново, пръскам си се с Ревето на Ван клийф и сега чакам някакво гурме на Мадонна, не си падам по такива аромати и ще се изненадам, ако ми хареса. Satisfied
Приносило ми се е нещо пудрено, имате ли предложения?

# 145
Много благодаря, Брайт. Hug Искам тъмна и опушена роза.

Правихме колективна поръчка от сайта на Гиза и си взех импулсивно парфюмен спрей  - имитация на La Colle Noire Christian Dior  -
ПАРФЮМ #UNS42 "COLLE NOIR" ЕКСКЛУЗИВ (DIOR) TYPE.
Нямах никаква идея какво представлява, но на кожата ми се разви като перфектно копие на Lady Vengeancе. Любопитна пирамида с прекрасна, доминираща роза. Трайност - усеща се и след душ.

# 146
  • Бургас
Днес минах през Заг и взех доста неща,като разнося ароматите ще давам мнения,но на първо четене забелязвам,че Fucking Fabulous в началото ми мирише точно на дъвка байрям Satisfied после се променя, но трябва да тествам още.

# 147
  • Стара Загора
Аз поръчах от момчето в Olx 7 аромата на Заг за проба- Пантерата, Poison girl, NR for her, Yes i am, Black orchid , Flowerbomb VR, Alien eu extraordinary🤗 Днес пробвах Yes i am/ Cacharel и го усещам като ретро, сладък, усещам и канела. Вечерта си пръснах на ръката Цветната бомба и той е доста сладък, цветен, момичешки, за сезона ми се струва много подходящ, чувствам го “стоплящ” Simple Smile) Другите ще ги тествам идните дни.

# 148
Здравейте!От много време ви чета,бях си набелязала няколко парфюма,които днес имах възможност да помириша в Заг Зодиак -Варна.Много се обърках,защото подуших над 10 парфюма Simple Smile .Взех от най-малките-37 мл - 386 - La Tulipe -Лалето(много нежен аромат) и 387 - Purple Orhide - Лилава орхидея(доста тежък ми е). Вторият аромат няма да ползвам,ако някой го харесва,с удоволствие бих подарила,мога да изпратя по Спиди.
Здравей, ако все още не са поискали парфюмчето и ако е силно и сладникаво, бих го взела, търся точно такива аромати Simple Smile
Иначе аз сега ползвам Рефанския Гучи Бамбу като за още топло време, и като захладнее съм приготвила и чака Роксан Магнетизъм Ескада Simple Smile
И забравих да добавя, че и аз сега търся моят си аромат, нещо нищо не ме грабва на 100%, от доста време се лутам из ароматите и все с нещо правя компромис, не го усещам като за мен.

# 149
  • София
La Colle Noire Christian Dior  -
ПАРФЮМ #UNS42 "COLLE NOIR" ЕКСКЛУЗИВ (DIOR) TYPE.
Нямах никаква идея какво представлява, но на кожата ми се разви като перфектно копие на Lady Vengeancе.
Благодаря! Hug Flowers Hibiscus Ще го поръчам. Вярвам, че ще ми хареса щом има общи черти с Lady Vengeance.

Общи условия

Активация на акаунт