Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 955
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Аз пък днес се влюбих в Kenzo Jeu d'Amour Elixir в безмитната. Един ликьорен с дъх на бадеми и вишни, леко сладък и сега умувам дали да не си го взема от parfimo. Сутринта в 8,30 пръснах и досега се усеща. Heart Напомня ми на МЧР на Герлен. На Дюти фрито обаче 50 мл е 74 евро и 92 за 100 мл, а в парфюмо същите цени в лева.

# 196
Нереално скъпо е там, не е изгодно изобщо да си купиш парфюм. Това ми направи много голямо впечатление. Не трябва ли да е точно обратното?

# 197
  • Стара Загора
Шанелите са малко по-изгодни (тук 100 мл EDP са около 270-280 лв, 50 мл са ~ 175... като пуснат 20 % намаление обаче пак става все същата), иначе и за мен е скъпо. Малка кутия бонбони Мерси 7-8 евро.

# 198
  • вкъщи
Вчера си взех Мукхалат от Мартинез. На блотер ми хареса, но сега нещо...Дано се спогодим, че имам десетки парфюми, които си седят в шкафа.

# 199
  • София
Преди време мирисах Гучи Блуум и се чудих много от къде ми е познат аромата. Е, онзи ден ми просветна. Прегледах си шкафа с парфюми и си намерих едно ролонче, което ползвах след баня. Става въпрос за Елви на Орифлейм. Бях го харесала от ароматизирана страница от каталога им, но така и не го взех, понеже нямам добри впечатления за трайността на парфюмите им. Вместо това си взех ролон за след баня (който трае точно 5 минути между другото).
Та аромата му веднага ме подсети за Гучи Блуум. Не мога да кажа дали са едно към едно, понеже го тествах преди няколко месеца, но като им гледам пирамидите много си приличат.

Вие кои парфюми ползвате сега в по-хладното време? Аз се наслаждавам на Номад. В студено време се развива дори по прекрасно върху кожата ми.

# 200
Аз съм с Лалето както казах. Макар да е пролетен според мен.
Иска ми се нещо мандаринено коледно за празниците. Искам да си избера парфюм,който да ми хареса и да нося като запазенах марка,но уви. И вкуса ми за парфюмите са като настроението при мен-променят се постоянно. Сложна работа е при мен.
Вчера в рейса за Одрин доловях само три аромата-Критал Ноир,Лейди Милион и Ейлиън(него специално от км го надушвам). Направо имам непоносимост вече към него, а бях така влюбена...
Имам чувството,че друти парфюми няма,всяка втора е или с ЛМ или с Ейлиъна.А аз ги надушвам като куче.😁

# 201
  • Пловдив
Знаете ли къде могат да се купят парфюми Роксан /освен в Елитис, че там го няма този, който търся/? За Пловдив става въпрос.

# 202
  • Бургас
Хаха,наистина супер много продължава да се носи Елиън,няма лошо щом ги влече.Мис, пробвай този щом търсиш мандарина-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Mand … Basilic-2060.html Заг го имат,но тествай оригинала има проби.Иве,много си паднах аз по Jeu d'Amour,но не Еликсир.Също е чуден,чуден.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 15:02 от Bright Crystal

# 203
Мисля да взема за подарък Carolina Herera 212 vip ,дамския и мъжкия.На коя фирма са най-сполучливи? Извинете ме,ако е коментирано скоро,но трябва да реша до довечера.Ако имате по подходяща идея,казвайте.Става дума 42 год.жена и мъж на 47год.Благодаря!

# 204
  • Стара Загора
Хаха,наистина супер много продължава да се носи Елиън,няма лошо щом ги влече.Мис, пробвай този щом търсиш мандарина-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Mand … Basilic-2060.html Заг го имат,но тествай оригинала има проби.Иве,много си паднах аз по Jeu d'Amour,но не Еликсир.Също е чуден,чуден.

Мандарината и аз щях да я предложа, но тя търси коледна. За мен Алегорията е пролетно-летен аромат. Иначе и на Ив Роше може да погледне в този случай.

Jea d'Amour също е хубав, на колежка й е запазена марка и само с него ходи май. Simple Smile

# 205
Ами аз всъщност исам нещо портокалово-мандаринено с цорови връхчета като миризма на борови иглички. She wood velvet forest има борови но пък е и доста теменужен.

# 206
  • София
Mimeto74, мога да препоръчам само за дамския 212VIP - ДиП и Баргело. Имат разлика с оригинала, но не е фрапантна. Всичко останало, което съм пробвала е било много различно. Hands V

# 207
Благодаря, за бързия отговор.Остава и да са трайни,който и да реша да взема.Аз харесвам Баргело като цяло.

# 208
И аз се насочвам към Коледа вече, днес се сетих за лидълския Бос Ориндж, тази имитация беше най- добрата , нали? Чудя се на Заг как е или да не рискувам ?

# 209
  • русе
Suddenly ли е от Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт