Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 044
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Взех си днес Императрицата и Скандал на Мартинез, Скандал е страхотен и незнам дали си въобразих,но го усещах часове наред.

# 181
Здравейте, предстои ми ходене до Турция. Кои марки могат да се намерят там? Баргело и Д&П? Каква е разликата в цената? Питам, защото досега не съм се сещала да проверя. Извинявам се ако скоро е отговаряно.

# 182
  • Пазарджик
Взех си Мукхалат на Мартинез, много ме радва  Grinning такъв весел и позитивен аромат досега не съм имала  Laughing а една съседка ми каза, че мириша на безгрижие , каквото и да означава това  Joy

Звучи интересен , само Мартинез ли го имат , че не го открих на първата страница?

# 183
  • Бургас
И Парфен го имат 737- Mukhallat/Montale.Тяхната версия е невероятна за мен.

# 184
  • София
Пристигна ми поръчката от Giza с имитацията на La Colle Noire Christian Dior. ~Di~, точно такава роза търсех - тъмна, опушена, балсамова.  Simple Smile Страхотен аромат! Благодаря ти още веднъж! Flowers Hibiscus

# 185
Привет,момичета!
Чета ви от много теми назад и основно събирам мнения.Преди няколко дни си взех от Рефан на  М. Луиза 120 Уоманити,който ми е тотален любимец,бих казала,че е едно към едно с уговорката,че моя нос не е "трениран" изключително траен е върху мен в съотношение 1:1.Взех още два-149 Скандал-ами при мен се развива скучно с някакъв уклон към Армани Си,който не понасям и  187 Жадор,който е доста близък,но някак по-остър.
Ще се радвам,ако можете да ме насочите към някакви свежаци с изключение на Брайт кристъл,защото си изпръсках една 90ка и ми е писнал,или нещо кокосово (?!) предпочитам да са Рефан,т.к. магазина ми е най-удобен.
Също така,чета темите назад и не намирам отговор,имате ли впечатления от Жур Ерме (Гиза) харесвам го,но не и като за оригиналче. Simple Smile
Предварително благодаря! Simple Smile

# 186
  • Стара Загора
Невада, ако има къде да пробваш ЗАГ - препоръчвам Creed Aventus и за кокосов Victoria Secret, последния който излезна с La tulipe и Nomade, но не му виждам номера на първа страница. Май само в Стара Загора и Бургас го бяха заредили. Може би затова момичетата не са го сложили в списъка.

# 187
Ивче,благодаря!
От четене в миналата тема се обзаведох с тях,но мострички по 3мл,Крийд не ми мирише на нищо,буквално,нещо като прах за пране усещам.Лалето ми хареса,за мен е много странен аромат,хем цветен и женствен,хем много леко сладни,но не ме "грабна".
Като взех тези поръчах и ВС уж го имаше,но не ми го изпратиха за съжаление,но пък онлайн попаднах на страхотен аромат на Алиса Ашли,който си е чист кокос със ванилия.
Ароматите излезли в последните години май не са за мен,всички са прекалено захаросани и еднотипни.
Дали има сполучлива имитация на Нина Ричи-Нина?

# 188
  • Бургас
Той и в оригинал Скандал си е скучен,новата му версия By Night и тя не става,но Рефан са го направили доста добре.Прилики със Си не откривам,той ми е още по-непоносим!Виж Нина на Рефан,мисля беше добър и страшно траен 121. NINA RICCI/ NINA RICCI.

# 189
Пристигна ми поръчката от Giza с имитацията на La Colle Noire Christian Dior. ~Di~, точно такава роза търсех - тъмна, опушена, балсамова.  Simple Smile Страхотен аромат! Благодаря ти още веднъж! Flowers Hibiscus
Много, много, много се радвам  Heart Eyes
С пожелание парфюмът да ти носи много и само позитивни емоции  Hug Hug Hug

# 190
  • София
Благодаря! Hug На теб също. Simple Smile

# 191
Здравейте! Искам да попитам, има ли от къде да си поръчам наливни парфюми на Парфен? Тези, които искам да пробвам, ги няма на сайта им. Писах им и на Фейсбук страницата им, но ми отговориха, че не се предлагат онлайн. Намерих и една друга страница във Фейсбук за наливни парфюми, но нямам отговор вече няколко дни. Благодаря!

# 192
  • Бургас
Парфен вече не предлагат парфюми през фейс страницата си?

# 193
Bright Crystal, предлагат, но няма наливни. Тези, които предлагат се водят луксозна серия май и не са всички видове.
Търся този парфюм 723 Mandirolo di Siciia Acqua di parma, но искам да пробвам в по-малки количества и някои други, а не да се нахвърлям на 50 или 100 мл.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 16:38 от lina1313

# 194
Днес успях да тествам Гучи Блум в един безмитен магазин. За мен е едно към едно този на Заг. Много добре са го направили. Пръснах на блотер. И още повече ми хареса този аромат. Направо за мен това е изненада.
Тествах още 7-8 парфюма-Ръш, Ескада розовия, Кристал Ноир, Verry Irresistible, Омния Корал(и др. ги забравих). Хареса ми Омния Корал и Версачето донякъде. Но нито един не ме грабна истински.  
Тези дни съм с Лалето на Заг. И очудващо много ми харесва. Вече усещам не само сапун. Усещам лайка, цветя, лале. Много е приятен. Ще поръчам Блум  и Лалето, харесаха ми.

Общи условия

Активация на акаунт