Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 051
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • вкъщи
На Мартинез имам Шанел Шанс и Дона Валентино. Харесват ми и са много трайни.

# 166
  • Бургас
Здравейте момичета, идвам да се похваля , че The One на Заг много ми харесва, не знам близък ли е до оригинала, имах някаква негова имитация преди време , която много харесвах, затова взех този, няма общо с това , което бях пробвала ,но пак ми харесва доста, незнам траен ли, не съм стояла с него много. Обаче Fucking Fabulous ми се стори траен, двете със сестра ми го усещахме няколко часа след като си пръснах на китката, според нея е ужасен, за мен хем е странен хем е някак пристрастяващ, изобщо съм със смесени чувства.

# 167
  • София
Menerva, едва ли се е объркала консултантката. Аз и оригиналът не си представям върху мъж. 😀

# 168
  • BG-DE
А-а, ясно  Grinning а случайно да знаеш дали версията на Мартинез има нещо общо с оригинала?

# 169
Мога да дам еднин  голяяям плюс за Florence R.Cavalli във вариант на Рефан. Много приятен есенен аромат и доста траен върху мен. Както и положителна оценка за Aqua Di Gio Profumo на Заг от мм. Хахах...и в тази връзка, макар и малко встрани да ви разкажа случка: прибирам се от нощна смяна и докато се изкачвам по стълбите до нас, усещам свеж и приятен мъжки парфюм, много познат, ...ама какъв? ...Оказа се, че любимият, тъкмо излязъл за работа и сме се разминали. Simple Smile Чуден мъжки парфюм! ...О! И да кажа, че се сдобих с оригинален Love на Chloe, както и версията му на Заг. Не мисля, че Заг са се справили много успешно с тази имитация - някак по-остър е техния аромат и се развива различно. Тази острота се запазва за дълго, за разлика от оригинала, където се разгръща мека и топла флорална вълна. Извинете ме за калпавото описание, никак не ме бива, но...
А да препоръчате добра имитация на Герленската Малка Черна Рокля? Имам няколко капки от оригинала, но да си призная, не ми се дават пари за оригинал, отново. Все пак, не ми е от най-, най-любимите, но понякога ми се носи точно такъв парфюм и бих си взела максимално доближената имитация ей така, да ми е под ръка.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 00:24 от Mrs. Tiggi-M.

# 170
  • Варна
 Роклята на Рефан е убийствено трайна. Щерката се поливаше с нея дълго време  #Cussing out. Чак си напразих оригинала.....  Laughing. Брайт би ли споделила оригинала на Долче Гардън дали е близък с рефанската имитация  newsm78. Откакто захладня мнооого ми харесва пущината и се замислям за оригинал. С Флорънс така и не се харесахме. Не ми стои на мен това чудо и това си е.

# 171
  • Deutschland
От роклята на Рефан си бях взела 100 мл, толкова много ми харесваше. Убийствено траен е. Не съм подновявала, защото все искам да пробвам нови и нови неща, но ще си запиша да заредя шишето зимата, като си идем за празниците в България

# 172
  • русе
Кой номер е роклята на Рефан?

# 173
  • София
320 номер е роклята на Рефан.
Menerva, не познавам имитацията на Мартинез. Hands V

# 174
Предложете ми какво търся на D&P ,като за настоящия сезон и като за зимата.В моя град ги няма,та ще ги поръчвам по човек да ми донесе.Не харесвам прекалено сладникави и тежки аромати. Нещо,което си заслужава да се пробва.Благодаря,предварително!

# 175
  • Бургас
Не харесвам Долче Гардън и не съм пробвала версията на Рефан.Ще ги сравня и ще пиша,Мартинез също са го пуснали.Stuck Out Tongue Winking EyeНе съм фен на Роклите на Герлен по принцип,скоро пръснах оригинала на блотер,това чудо е страаашно трайно.Рефанското копие е много добро,но моя личен опит е,че този парфюм не се приема добре от околните/хората около мен не го удобряват,нито оригинала,нито имитацията/ Мимето предлагам тези,но поне да познаваш оригиналите,иначе без проби не те съветвам-Класическото Клое едп на ДП,също Цветната Бомба,Зен на Шисейдо/този е сходен на Шанел Шанс,но е по-хубав за мен/,Very irresistible,Бърбъри Лондон,Прада Кенди,/мисля им беше добра/Манифесто,Мон Пари,Ерос на Версаче.

# 176
 Verry Iressistible за Барджело как е? Сега набелязвам техни аромати,защото в Одрин са много изгодни и мислим да си вземем. Иска ми се нещо компотесто? Да ми препоръчате?

# 177
Мога да дам еднин  голяяям плюс за Florence R.Cavalli във вариант на Рефан. Много приятен есенен аромат и доста траен върху мен.

Благодаря , чудих се за него Simple Smile

# 178
  • BG-DE
Взех си Мукхалат на Мартинез, много ме радва  Grinning такъв весел и позитивен аромат досега не съм имала  Laughing а една съседка ми каза, че мириша на безгрижие , каквото и да означава това  Joy

# 179
  • Габрово
Пък хубав този Мукхалат....Получавала съм комплименти за него....

Общи условия

Активация на акаунт