Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?
а случайно да знаеш дали версията на Мартинез има нещо общо с оригинала?
Чуден мъжки парфюм! ...О! И да кажа, че се сдобих с оригинален Love на Chloe, както и версията му на Заг. Не мисля, че Заг са се справили много успешно с тази имитация - някак по-остър е техния аромат и се развива различно. Тази острота се запазва за дълго, за разлика от оригинала, където се разгръща мека и топла флорална вълна. Извинете ме за калпавото описание, никак не ме бива, но...
. Чак си напразих оригинала.....
. Откакто захладня мнооого ми харесва пущината и се замислям за оригинал. С Флорънс така и не се харесахме. Не ми стои на мен това чудо и това си е.

Не съм фен на Роклите на Герлен по принцип,скоро пръснах оригинала на блотер,това чудо е страаашно трайно.Рефанското копие е много добро,но моя личен опит е,че този парфюм не се приема добре от околните/хората около мен не го удобряват,нито оригинала,нито имитацията/ Мимето предлагам тези,но поне да познаваш оригиналите,иначе без проби не те съветвам-Класическото Клое едп на ДП,също Цветната Бомба,Зен на Шисейдо/този е сходен на Шанел Шанс,но е по-хубав за мен/,Very irresistible,Бърбъри Лондон,Прада Кенди,/мисля им беше добра/Манифесто,Мон Пари,Ерос на Версаче.