Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?

и то от оня примесен с чистия въздух на парка "Стратеш" в Ловеч май месец. Направо ме телепортира 30г. назад в миналото това чудо и ми навлече едни спомени,за едни ученически любови ....
луда работа.
. Мръхнка,че му миришела на мухозол-мъжка му работа. Та и орхидея отмъкнах и довечера ще го тествам понася ли я
Ще си го купя, снощи гледах по сайтовете къде го има. Когато го получих ми напомни нещо, без да се сетя какво точно. Понеже орифлеймски няколко доста отдавна съм ползвала, реших, че ми напомня някой от тях. Хареса ми, но нищо особено. Стоя два-три дена, пак си го сложих и ми оживя на сърцето. Толкова ме грабна, че само с него ходя последните дни и гледам как намалява в шишенцето. Че и на бутилчицата не мога да се нагледам.
В другата тема показвах мостричките, не помня точно, но съм сигурна, че има и от препоръчаните от теб, просто тези намерих за момента. И реших, че като ще се "къпя" с него, не е лошо да му потърся имитацийка, ако има добра.Айде и тук да си покажа хубавото шишенце, първото вляво: 
Най-вероятно аз съм ти препоръчала Boucheron place Vendomе. Ако знаеш още колко аромати ще те зашеметят.
Радва ме,че повечето харесахте Лалето,за мен времето му свърши и го прибрах,няма никаква липа в него за моя нос,оригинала също няма липа за мен.Липов усещам-