Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 969
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Сладко,ще чакам с нетърпение отзива ти като пробваш Скандал,за мен категорично е много по-приятен от оригинала.Направо на кожа го тествай,изкарва една много секси нотка при мен,наистина е страшно хубав аромат на ДП.Heart Place Vendôme ако трябва да съм честна ми напомня на много други парфюми,бутилчето му е превъзходно.Вчера тествах пак Very Irresistible Givenchy на Ди Енд Пи и толкова ме омая,че се чудя дали да не си го купя.А аз никога не съм била почитател на оригинала,понякога имитациите са дори по-хубави.Kissing Heart

# 241
  • БГ
Здравейте,
търся добра имитация на versace crystal noir. Рефанския не ми допада.Търся нещо като лидълския Suddenly Diamonds който е реплика на Boss orange.

# 242
lina1313, забранила си личните съобщения и не мога да ти пиша!
Моля те, пиши ми, искам нещо да те питам.

# 243
  • Бургас
One_Love,потърси Черното Версаче в изпълнение на Парфен,чудесен е.Heart

# 244
  • русе

Този ми е любим,незнам дали има имитация?!

# 245
Вчера тествах пак Very Irresistible Givenchy на Ди Енд Пи и толкова ме омая,че се чудя дали да не си го купя.А аз никога не съм била почитател на оригинала,понякога имитациите са дори по-хубави.Kissing Heart
Самата истина е това, подчертаното! Wink
Здравейте,
търся добра имитация на versace crystal noir.
В момента имам този на Мартинез. За прилики с оригинала не мога да говоря, защото никога не съм го имала. Качеството на Мартинез, обаче наистина е много добро /имам няколко техни парфюма и всичките се отличават с трайност, сила, развитие и плътност - факт/.

# 246
  • русе
Как е цената и колко мл са?

# 247
  • София
50 ml са. Цената е различна за различните аромати, но е между 17 и 25 лв. Имат и промоции. Разгледай страницата им, за да се ориентираш.

# 248
Здравейте момичета, искам да ви кажа, че сте ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ Grinning  Но готини откачалки. Четох доста теми назад ии съм във възторг от познанията ви. До този момент за мен парфюмите се деляха на два вида —  Флора и Адикт и всичко останало. Grinning  От както ви чета в мен се зароди едно чувство, че искам да опитам нови неща и да не се задоволявам със „сигурното”. Вчера си взех Because It’s You от рефан, чудих се между него и многократно споменавания Скандал. На първо усещане ми хареса (в магазина, на тестер), като се прибрах вкъщи пръснах на китката си. Допадна ми, но има нещо, което мв дразни в него. На сутринта нямаше и помен от парфюма. Изкъпах се и сложих парфюма. Ии нещо не ми допадна. Sad  Сега вече почти не гое усещам. Ще се радвам ако можете да ми препоръчате нещо, което да опитам. Благодаря

# 249
  • Бургас
Хах,Павлина така ме развесели с поста си.Чистак луди сме събрани тук,но сме готиниии! Можем да ти предложим стотици парфюми,но поне ни ориентирай долу-горе какво харесваш.Разбирам,че не искаш подобни на Адикт и Флора,а някакво ново предизвикателство.

# 250
Или нещо по-тежичко? Grin

# 251
Момичета, препоръчайте нещо хубаво и зимно на Заг.

# 252
Препоръчвам 059 и 324 ,Cristal noir i Si Armani.Има и др,хубави и трайни аромати,но какви харесваш,дай ориентир?

# 253
Поръчах от онова момче от OLX Скандала и Лалето. И двата ми харесват и като трайност са добре. Хареса ми и че веднага ми ги изпрати, цена-качество ме устройва идеално, та затова искам да си взема още някакви на Заг.Също нещо за мъжото, но нямам идея за мъжките хич...та ще следя тук, темата е доста зарибяваща:heart_eyes:

# 254
На мен ми харесват "Градините на Хермес:мъжки вариант. Брат ми има оригинала. Та оттам ги знам. В мъжките не съм много ок. Моя ММ ползва зеленото Лакоста и това на Барджело е 1 към 1 .
На мен Becouse its you също категорично не ми хареса и Скандала нещо не ми допада особено. Си също-не са моите.
Лалето и Блум си харесах. Страхотни са. И ще си поръчам и други. Не знам обаче как ще ги изпръсквам сега тези шишенца,хем за по 15 мл нищо работа,но трудно ми вървят.

Общи условия

Активация на акаунт