Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 965
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, парфюмни феи! Дали магазинът на Мартинез на Руски паметник съществува и къде точно се намира? Опитах се на го открия със Streat View, но през 2015, когато е снимано там, го няма.

# 256
Здравейте момичета, искам да ви кажа, че сте ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ Grinning  Но готини откачалки. Четох доста теми назад ии съм във възторг от познанията ви. До този момент за мен парфюмите се деляха на два вида —  Флора и Адикт и всичко останало. Grinning  От както ви чета в мен се зароди едно чувство, че искам да опитам нови неща и да не се задоволявам със „сигурното”.
Скрит текст:
Вчера си взех Because It’s You от рефан, чудих се между него и многократно споменавания Скандал. На първо усещане ми хареса (в магазина, на тестер), като се прибрах вкъщи пръснах на китката си. Допадна ми, но има нещо, което мв дразни в него. На сутринта нямаше и помен от парфюма. Изкъпах се и сложих парфюма. Ии нещо не ми допадна. Sad  Сега вече почти не гое усещам. Ще се радвам ако можете да ми препоръчате нещо, което да опитам. Благодаря

Толкова си права pavlina_hrist0va, че не е истина! bouquet Колко лесно си ми беше преди, само следях, като намалее Фламчето, да купя следващото. А сега.......кой ме накара да се забия в темите на тия дебри парфюмени!? Кой, кой, пак Фламчето, щото го няма. И, както казват, апетитът идва с яденето. Та и аз, чета, чета и а това да пробвам, а онова, вече се сдобих с прилично количество (за мен) шишенца. Че и не знам как да ги редувам, пак трудности. Гледам ги и ми се искат всичките наведнъж! Heart Eyes Сега, покрай ника на Bright Crystal и защото имам някои от препоръчаните от нея аромати и ми харесват, та ми се е забила мИсла в главата, че непременно трябва да пробвам и Bright Crystal, него го нямам и не знам какъв е! С една дума, взех и аз да откачам на тема парфюНи! Simple Smile bouquet

# 257
Относно това, което искам да ми препоръчате амиии идея си нямам. Ще ви кажа как си го представям ( може би ако бях на ясно със съдържанието щеше да ми е по—лесно). Искам да е супер присъствен, съвсем леко сладникав, да има нещо цветно, но да не е като градинка с цветя. Искам да има мистика, да е по—тежък може би, с две думи мъжа ми да иска да остана само по парфюм хихииги трудна работа момичета. И аз не знам какво искам, но го искам да е яко Grinning

# 258
  • София
labrex, Bright Crystal беше първият парфюм, който си взех от репликите. Е, няма такава красота! Още си го подновявам редовно, въпреки трийсетината други, които поддържам като брой в шкафа / скрити са от чужди погледи /.

# 259
labrex, Bright Crystal беше първият парфюм, който си взех от репликите. Е, няма такава красота! Още си го подновявам редовно, въпреки трийсетината други, които поддържам като брой в шкафа / скрити са от чужди погледи /.

Ън така!  Joy Малко ми трябва, сега ми кажи/ете и откъде да си го поръчам! Simple Smile bouquet

И аз ще трябва да ги скрия от чужди погледи, че вече чух:"Кво стаа тук, кви са тия шишетии?" Mr. Green

izoma,  bouquet

# 260
  • Бургас
Темата става още по-приятна,обичам да съм тук сред вас.Не показвам и аз моите шУшета на никого,да не вземат да ми завидят,шегувам се.Stuck Out Tongue Winking Eye Labrex,сигурно си разбрала защо така съм се писала,Брайт Кристал ми беше голяма любов,вече не го нося,но продължавам да го харесвам.Свеж,кристално чист,звънлив така го усещам аз.Зимата е още по-красив за мен,пробвай го във версията на Рефан,преди беше изключително добър,надявам се все още е така! Павлина,категорично за мен това е Мон Герлен,но първо го опознай в оригинал,можеш да видиш и едт версията му.За имитации погледни на Заг и на Мартинез,която както писах е поорязана,но все пак става.Мама Миши,предлагам ти Пойзън гърл на Заг,Mugler Aura и Narciso Rodriguez for her/аз не го харесвам,но това няма значение,парфюмът наистина има много фенове,а Заг са се справили отлично с него,само трябва да тестваш добре за трайност.Също така виж Цветната бомба и Олимпеята.И да споделя за Манифесто на Ди Енд Пи,никак не ме зарадва!Много далеч от оригинала,оставам си фен на този на Роксан,чуден е!

# 261
Сигурна бях аз що си Bright Crystal, затова реших, че ще ми хареса и той. Щом Рефан го предлагат, ще мина да си взема, тъкмо няма да чакам доставка. Благодаря! bouquet

# 262
Относно това, което искам да ми препоръчате амиии идея си нямам. Ще ви кажа как си го представям ( може би ако бях на ясно със съдържанието щеше да ми е по—лесно). Искам да е супер присъствен, съвсем леко сладникав, да има нещо цветно, но да не е като градинка с цветя. Искам да има мистика, да е по—тежък може би, с две думи мъжа ми да иска да остана само по парфюм хихииги трудна работа момичета. И аз не знам какво искам, но го искам да е яко Grinning
А,вече е по-лесно.Препоръчвам още 089,091,311,348,369,374,375,377,384.Дано съм ти полезна в избора.

# 263
Bright Crystal, много благодаря. Със сигурност ще го пробвам. Ии като видях ванилия ммм няма начин да не ми хареса. Именно ванилията е причината да се влюбя в адикт. Щом и любимия я усеща чак Heart

Мимето, направо си уааау Grinning
Мацки, усещам, че мъжа ми ще трябва да прави скрин само за парфюми Wink

# 264
  • София
labrex Аз също си го взимам от Refan. Трябва обаче да знаеш номера на парфюма, защото им било трудно по име да го търсят. Joy

# 265
Има ли мнения за новите парфюми Камея,как са, що са,дали са трайни и сполучливи? Имат магазин в Стара Загора,та се надявам момичетата от там да се включат.Благодаря!

# 266
  • Бургас
Също са ми интересни,имат Шалимар/класическия/ Надявам се Ивето да се включи ако ги пробва.Heart Eyes

# 267
Брат ми токе що ми каза да си избера парфюм ще ми подари за РД. Той ама приятел, който му доставя оригинални на добри цени. И сега не знам какво да избера. Кристал Ноир първоначално исках. Но сегафси колебая. Не мога да тествам отново...а трябва да кажа до няколко часа...не искам и да е някакъв много скъп все пак.

# 268
  • Бургас
Мис,аз ти предлагам Eclat d'arpege.Мисля,че е от твоите,супер харесван парфюм е и е бюджетен.

# 269
Чудих се между тях двата. Кристал Ноир избрах, че ми се струва по-зимен. Еклата обаче ще го имам предвид я за Коледа я за друг повод. Той и мм ще ми е обещал парфюм, така че май ще станат и двата.
Еклата все пак не съм го тествала(докато Кристала да и това наклони везните).
Ох дано да ми хареса и да мога да го нося .

Общи условия

Активация на акаунт