Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?
Но готини откачалки. Четох доста теми назад ии съм във възторг от познанията ви. До този момент за мен парфюмите се деляха на два вида — Флора и Адикт и всичко останало.
Сега вече почти не гое усещам. Ще се радвам ако можете да ми препоръчате нещо, което да опитам. Благодаря
Колко лесно си ми беше преди, само следях, като намалее Фламчето, да купя следващото. А сега.......кой ме накара да се забия в темите на тия дебри парфюмени!? Кой, кой, пак Фламчето, щото го няма. И, както казват, апетитът идва с яденето. Та и аз, чета, чета и а това да пробвам, а онова, вече се сдобих с прилично количество (за мен) шишенца. Че и не знам как да ги редувам, пак трудности. Гледам ги и ми се искат всичките наведнъж!
Сега, покрай ника на Bright Crystal и защото имам някои от препоръчаните от нея аромати и ми харесват, та ми се е забила мИсла в главата, че непременно трябва да пробвам и Bright Crystal, него го нямам и не знам какъв е! С една дума, взех и аз да откачам на тема парфюНи!
Малко ми трябва, сега ми кажи/ете и откъде да си го поръчам!
Labrex,сигурно си разбрала защо така съм се писала,Брайт Кристал ми беше голяма любов,вече не го нося,но продължавам да го харесвам.Свеж,кристално чист,звънлив така го усещам аз.Зимата е още по-красив за мен,пробвай го във версията на Рефан,преди беше изключително добър,надявам се все още е така! Павлина,категорично за мен това е Мон Герлен,но първо го опознай в оригинал,можеш да видиш и едт версията му.За имитации погледни на Заг и на Мартинез,която както писах е поорязана,но все пак става.Мама Миши,предлагам ти Пойзън гърл на Заг,Mugler Aura и Narciso Rodriguez for her/аз не го харесвам,но това няма значение,парфюмът наистина има много фенове,а Заг са се справили отлично с него,само трябва да тестваш добре за трайност.Също така виж Цветната бомба и Олимпеята.И да споделя за Манифесто на Ди Енд Пи,никак не ме зарадва!Много далеч от оригинала,оставам си фен на този на Роксан,чуден е!