Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 958
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Камея не са нови. Има ги поне от 3 години. Не помня какво тествах тогава, но колежка миналата седмица ухаеше доста и я питам с какво е. Оказа се техния Мон Герлен. На мен ми се стори по-сладък от оригинала, и лавандулата я усещам като отида близо до нея. Но нали знаете колко зависи от 'химията'. Обаче пък се усеща стабилно и то през целия ден. Не те заболява глава от него. Щанда им беше в универсалния.

# 271
Ивче,за мен са нови,щом ги няма в моя град😀
Какво ще ми препоръчаш от тях?  Не само за настоящия сезон,ами въобще ,нещо което да си заслужава.Благодаря!

# 272
  • Стара Загора
Както казах, тествала съм преди 3 години и нямам спомен. Някой по-запознат от мен да помага. Simple Smile

# 273
  • BG-DE
Здравейте, парфюмни феи! Дали магазинът на Мартинез на Руски паметник съществува и къде точно се намира? Опитах се на го открия със Streat View, но през 2015, когато е снимано там, го няма.

Магазинът на Мартинез е срещу МВР болница точно зад спирката на тролейте в посока Стамболийски  Peace
Днес си взех Пурпурната Орхидея от Заг, като аромат много ми хареса, прекрасна пудрена виолетка окъпана в мед  Heart Eyes но нещо никак не ми е траен, ако някой друг го има, моля, нека сподели как се държи при него  Confused

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 20:48 от Menerva

# 274
  • русе
pavlina_hrist0va аз също имам Because it's you от Рефан,но стои назад позабравен в шкафа.На 100% съм съгласна,че това е една от най-позитивните теми,които следя,всички супер мили и отзивчиви и никога не съм попадала на неприемливи коментари,нападки и др такива Simple Smile Горещо бих ти препоръчала Narciso Rodrigiez For Her в варианта на Мартинез,не познавам оригинала и не мога определено да опиша какъв точно е аромата,просто си е Категоричен,супер Присъствен,абе наистина For her.това е най-трайното нещо на което съм попадала.Шала с който съм била след 24ч мирише ясно все едно съм се пръскала преди минути.Иначе друг любимец ми е Si Passione варианта на Заг.

# 275
  • русе
От няколко дни се каня да ви покажа имитация на Скандал,която майка ми донесе от Италия.Помня,че когато мирисах оригинала меко казано не ми хареса,имам бегъл спомен за отвратителна силна сладка миризма,но тази имитация ми харесва.Ще снимам шишето понеже кутията я хвърлих,пишеше,че е направен в Индия,но уви изобщо не е траен,след минути изобщо не го усещам.Вие варианта на Мартинез ли хвалехте?И според вас един парфюм трябва ли постоянно да усещаш аромата му и това значи ли,че е траен или не,понеже съм чувала всякакви мнения?Тестера който имам на Мон Гарлен го усещам едва,когато вляза да се къпя и си намокря тялото.

# 276
  • BG-DE
Ха, много симпатично шишенце жалко, че не е траен. По препоръка на Кристалчето пробвах Скандала на ДиП, действително е много, много добър  Heart Eyes

# 277
  • Бургас
Хах,добре са изкопирали крачетата.Grinning Скандал е ужасно сладък,да,има много мед.Много ми харесва във версията на  Ди Енд Пи/по-хубав е за мен от истинския/ Рефанският също е добър.Радвам се,че си го харесала слънце.Аз въпреки,че съм противник на оригинала ще си купя този на Дп,полудях по него!!!Много е секси и навежда на палави неща,хахаха.Тази "мръсна" нотка там ми е спестена,много се радвам за което и ми се струва по-малко сладък от оригинала.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 22:39 от Bright Crystal

# 278
  • русе
Да определено шишето има вид Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега съм впечатлена от NR For Her на Мартинез и искам да пробвам дали и др техни аромати ще са толкова трайни.Набелязала съм Marc Jacobs Daisy за следваща покупка,някой с впечатления?

# 279
  • Бургас
Потърси Дейзи на Баргело,мисля им беше добър.Сигурна ли си,че тестера ти на Мон е оригинал,защото при мен е страшно траен/не е тестер/ Пробвай да пръскаш по косата.Ако е оригинал явно е от кожата ти,другия вариант е да привикваш към аромата самата ти и да спираш да го усещаш.

# 280
  • София
Здравейте, парфюмни феи! Дали магазинът на Мартинез на Руски паметник съществува и къде точно се намира? Опитах се на го открия със Streat View, но през 2015, когато е снимано там, го няма.

Магазинът на Мартинез е срещу МВР болница точно зад спирката на тролейте в посока Стамболийски  Peace
Днес си взех Пурпурната Орхидея от Заг, като аромат много ми хареса, прекрасна пудрена виолетка окъпана в мед  Heart Eyes но нещо никак не ми е траен, ако някой друг го има, моля, нека сподели как се държи при него  Confused
И аз го разносвам в момента и при мен не е много траен. След Черната орхидея очаквах и тази да е нЕкакво чудовище, което ти маха главата, но ме разочарова откъм трайност.

# 281
  • BG-DE
Благодаря ти, явно този път повредата не е в мен  Confused

# 282
От доста време се каня да пиша отзиви в темата за новите ми парфюмни придобивки, обаче чак сега се наканвам Simple Smile И друг път съм казвала, че много трудно си харесвам аромат. Такъв, че да го почувствам "свой" и да купувам отново и отново. Но благодарение на темата и всички вас зарибителки такива Simple Smile и най-вече на Bright Crystal, (с която имаме явно доста сходен вкус) се сдобих с няколко любими вече аромата.И така по ред на номерата:
352 GB Gucci Bamboo - Заг Зодиак - много нежен и не много цветен;
059 CN CRYSTAL NOIR VERSACE - пак на  Зак Зодиак - присъствен, женствен, страхотен. Идеален според мен за това време. Лятото може би ще ми е леко тежичък.
386 Прословутото Лале -  LA TULIPE - BYREDO, пак на Заг Зодиак. Страхотен! Благодаря на Кристалчето, че ме зариби! Този парфюм много ми напомня на един от хитовете парфюми на Avon - TodayTA., който също ми е любимец, макар и поомръзнал вече.
119- Paradiso/ R. Cavalli - Рефан - много ми хареса, ароматът ми е някак свежарско морски и според мен е по-подходящ за лятото. Макар, че и сега си го нося с удоволствие.
187. J’ADORE/ DIOR на Рефан - също много ми допадна. Много женствен и запомнящ се аромат, без да е тежък.
191. ELCAT D’APREGE/ LANVIN -на Рефан - единствено този съм имала в оригинал и смея да кажа, че е много добре барнат, даже повече ми харесва от оригинала, защото го намирам за една идея по-лек и нежен. И също прилично траен.
179. FLORA BY GUCCI/ GUCCI  на Парфен - абе хареса ми , ама не съвсем. Т.е ще го изпръскам, но надали ще повторя. Нещо ме дразни в него, не знам какво.
250. QUATRE BOUCHERON на Мартинез - имах възможността малко преди да купя репликата да тествам и оригинала на китка. Моят аматьорски нос не откри много общо. Ще се радвам да прочета  мнението на Кристалчето и други.Грабна ме репликата и забърсах една 50-ца.
За следващите 2 парфюма, за които ще пиша, не съм във възторг:
129 Addict II DIOR на Мартинез - от блотерчето ми хареса и си го купих. Връщайки се към дома вече бях сигурна, че това далеч не е мой аромат и е сигурно, че няма да го ползвам. Блъскаше ме една много силна нотка на, не се смейте, керевиз. Една много омразна за мен подправка. Върнах се в магазина и помолих да ми го сменят за един отдавна любим аромат - Light Blue. Много свежарска е версията им.
308. LOLITA LEMPICKA - Parfen - в магазина сякаш ми хареса. У дома вече бях на друго мнение. Тежък ми идва, едни виолетки направо ми отнасят главата. Много траен при това, няма измирисване. И за да не стане зян, пръскам с него стаите и тоалетната Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 02:17 от mimoza@b

# 283
И за да не стане зян, пръскам с него стаите и тоалетната Simple Smile
Имаме си тема за размяна на имитационната парфюмерия - линка е на първа страница в тази тема Wink

# 284
  • Варна
  Menerva пурпурната орхидея,не е чак нетрайна....Ако я сравня обаче с черната на Баргело си е направо полъх  Laughing. Пръскай в основата на тила и по дрехите така наистина има убийствена трайност. Много,ама много ми харесва и на мен,а и ММ не бърчи нос от нея както от черната.

Общи условия

Активация на акаунт