Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?

Ще се радвам момичетата там да пишат и тук в темата/ако не го правят де/ Христина,Hypnotic Poison съм тествала на Баргело и беше много траен на кожата ми,трябва да пробваш.Melite,мисля си че сред тези парфюми ще намериш повече от една любов.
Момичета,от време на време отскачам до Парадокса последно да търся новият аромат на Задиг и Волтер GIRLS CAN DO ANYTHING не ми хареса,както и да е.Казах на консултантката да ми пръсне от Zadig & Voltaire This is her,много променлив е този парфюм върху мен,с различни лица.Лятото се разкрива по един начин,зимата по съвсем друг..Та го пробвах миналото лято и явно това,че се разкри различно е повлияло на мнението ми за Парфенската версия писах,че е далечна.Но сега,след няколко проби за мен оригинала и имитацията нямат разлики,напълно са ми идентични и ако има фенове на този парфюм да видят копието на Парфен.Много си заслужава и е изключително траен,пробвайте го.