Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 021
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • BG-DE
В София Лорис имат щанд в един магазин за ВУ на ул. Цар Борис 1 близо до Екзарх Йосиф, но не знам какво точно предлагат иначе 50 мл са 14 лв. Peace

# 361
  • вкъщи
Дами, препоръчайте ми имитация на Бронзовата богиня. Днес душих оригинала на колежка и много ми допадна.

# 362
  • Бургас
Само Рефан имат Бронзовата богиня,но е ужасно направен този парфюм,не ти го препоръчвам.

# 363
  • вкъщи
Благодаря Брайт! Ще търся оригинала значи.

# 364
А новите цени на 30 мл и другите по-малки, какви са им?

На мен също ми е интересно кой Мукхалат е по-близо до оригинала.

Mrs. Tiggi-M., можеш ли да разкажеш за Nomad, заглеждам го по пирамидата, но все още не съм го пробвала?
Ооо, стана ми любимец от първо помирисване! За съжаление, аз съм много боса в описанията, но ще опитам.  За версията на Заг: това, което усещам в началото е свежестта на цитруси - лайм и лимон, обединени от нещо, което не съм подушвала до сега (вероятно описания дъбов мъх?). Средните нотки при мен са подчертани от фрезията в съчетание с  пачули, (разпознавам го, защото преди време имах парфюм с основно пачули) а остатъкът е свеж, цветен и забележителен. Определено се отличава от масовката. Няма сладост, а  свежа цветност и мекота, лека дървесност и...ммм, разкош!  Носих го лятото, а сега в по-хладното време се оказа още по-хубав. Утре ще мина през Заг за ново зареждане и този път направо ще  взема 50 + 30 мл. (за тоалетката и за чантата). Още щом го взех първия път, се набутах в БЗ да сравнявам с оригинала и смея да твърдя, че е доближен максимално. И траен, много траен! Препоръчвам горещо! По повод на присъствието и трайността само да вметна: докато пиша този пост, съм си пръснала на китките. Дъщеря ми след 10-тина минути  дотърча от съседната стая: "Мамо, цялата къща мирише на твоя парфюм." "Ама аз си пръснах по веднъж само на китките" "Няма значение, ухае приятно"...Малко ми напомня My Burberry на Рефан. Може би фрезията?...не знам, но сега мисля да му се наслаждавам до насита, а и планирам да се сдобия с оригинала в скоро време.

Сетих се за още една много сполучлива имитация на Рефан: Eden на Cacharel (но не помня номера). Този парфюм е като цветна атомна бомба, не знам дали има почитатели, но преди време ме беше заинтригувал и за кратко използвах версията на Рефан като мога да кажа, че е 1:1 с оригинала (пак сравнено с флаконче от БЗ). И това нещо е много специфично - разпознаваемо...Simple Smile

# 365
  • Милано
Момичета някъде има ли имитация на Ириса на Прада?

# 366
И аз съм от "зарибените" от вас Simple Smile Попадайки съвсем случайно, сега  ви чета най-редовно. Почти не съм писала, но сега идвам с въпрос.
Препоръчайте ми добра реплика на La Petite Robe Noir -Guerlain.Дъщеря ми е луднала по него, след като е пробвала оригинала.

# 367
Здравейте, момичета и момчета. Имам нужда от вашата помощ за Hypnotic Poison на Dior. Това е един от най-любимите ми парфюми, но в оригинал ми е скъп. Имала съм го във версията на Рефан и ми харесва, но някак не ми се струва достатъчно шлейфов и наситен. Ако имате наблюдения и опит с някои от другите марки, които го предлагат ще ви бъда много благодарна да споделите мнението си.
Благодаря!

# 368
  • Бургас
K.Lera,Парфен имат Ириса на Прада,но е много кофти направен според моите усещания,недодялан и груб.А оригиналът е фин и съвършен,аз много го харесвам!sny,провери La Petite Robe Noir на Рефан,доста добра имитация и много трайна,но той и Герлена е траен.Христина,много обичам и аз като теб Hypnotic Poison,но не съм намерила хубаво и приближено на макс копие засега.

# 369
Bright Crystal, а да имаш впечатление от някои от другите имитации, дори да не са толкова близки като прилика, но да са трайни и шлейфови?
Сетих се за още нещо да ви попитам. Любимият ми парфюм на всички времена винаги е бил Escada Moon Sparkle. Проблемът ми с оригиналната му версия е, че си е тоалетна вода и не се отличава с особена сила и интензитет. От друга страна преди години бях използвала този аромат във версията на D&P и останах изключително доволна.Толкова плътен и силен, обирах много комплименти с него, но за съжаление го спряха. След това се ориентирах към Refan. Отново много добра имитация, някои от момичетата тук ми го препоръчаха и наистина ми хареса. Това, което ме притеснява, обаче е заниженото качество на парфюмите на Refan, сякаш вече не са със същата трайност и сила. Ако някои от вас са запознати с тази Escada във версията на Refan може ли да сподели актуална информация за него.
Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 11:30 от Анонимен

# 370
  • София
Вижте на какво попаднах случайно преди малко - http://dreamland-bg.com/index.php?topic=7220.0
За La Petite Robe Noir също давам глас за рефанската имитация. Hands V

# 371
  • Sofia
Bright Crystal, много много ценни насоки и предложения. Разбрах какво имаш предвид. 
Лека полека ще пробвам изброените аромати. Някои са ми вече познати в оригинал, което значи, че си ми усетила предпочитанията. Като едно парфюмно гуро си, чета те с удоволствие. Аз нямам нос и познания, за да правя подобни описания. Искрени благодарности и да, ще чакам да изскочи зайчето Smiley 

Menerva, мерси за инфото за Лорис!

# 372
  • Бургас
Ау,каква извадка от нашата тема,Меджик,къде го намери това.Grinning Ще се радвам момичетата там да пишат и тук в темата/ако не го правят де/ Христина,Hypnotic Poison съм тествала на Баргело и беше много траен на кожата ми,трябва да пробваш.Melite,мисля си че сред тези парфюми ще намериш повече от една любов.Blush Момичета,от време на време отскачам до Парадокса последно да търся новият аромат на Задиг и Волтер GIRLS CAN DO ANYTHING не ми хареса,както и да е.Казах на консултантката да ми пръсне от Zadig & Voltaire This is her,много променлив е този парфюм върху мен,с различни лица.Лятото се разкрива по един начин,зимата по съвсем друг..Та го пробвах миналото лято и явно това,че се разкри различно е повлияло на мнението ми за Парфенската версия писах,че е далечна.Но сега,след няколко проби за мен оригинала и имитацията нямат разлики,напълно са ми идентични и ако има фенове на този парфюм да видят копието на Парфен.Много си заслужава и е изключително траен,пробвайте го.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 12:23 от Bright Crystal

# 373
Да попитам, усещате ли в Олимпеята на Заг нещо като кока-кола😀 в началото?

# 374
Аз лично не, но честно казано нямам прецизен нос и трудно различавам отделните компоненти на парфюма, та не съм особен критерии. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт