Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?
За краткото време, през което съм се запознавала с имитациите на парфюми, пробвах Сангадо, Гиза, Заг Зодиак, Ди енд Пи и Рефан. Набелязала съм Парфен и Мартинез, но ще е след известна почивка, че станах като луд с картечница – не мога да сваря с кое по-напред да се пръскам от нещата, които купих... В този пост ще споделя за Сангадо, защото ми прави впечатление, че не са много коментирани. За тях първоначално не знаех, че са имитации, бях си поръчала всичко от предлаганите проби – и се влюбих в два парфюма, (оказаха се Пантерата/ Картие и Мон/Герлен
), които не познавах в оригинал. Като се рових из парфюмната енциклопедия да проучвам пирамидите на някои набелязани от мен парфюми – случайно забелязах, че "Гардения и мускус" и "Пантерата" съвпадат едно към едно. После, като се задълбочих малко повече – вече бях сигурна, че Сангадо са имитации. Ще се опитам да опиша подробности, с уточнението, че носът ми е чувствителен, но не е трениран. На моята кожа, характерното за тях е, че стоят добре и се разгръщат, точно както са описани. В началото имат доста силна спиртна нотка, която след няколко минути отминава и парфюмът започва да се отваря, като стига до крайната фаза в развитието след около 20- 25 минути (това беше през топлото време). През първите два часа се усещат добре, след което постепенно отслабват, като към края на третия час при мен има само минимални остатъци от базата. Важно е да уточня, че аз не съм добър критерий за трайност, защото при мен почти всички парфюми са много нетрайни, без значение – оригинал или имитация. Ще направя втори пост, със списък, който може да се добави към качения тук. 

Момичета, влюбих се още преди време в единия от фланкърите на Черния Опиум-