Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 035
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Карла ти като моя мъж. Той ги определи така:
Лалето- сапун
Олимпея-Душ гел😀
Наистина и на мен ми миришеше в началото на изпрани дрехи,но му дай шанс. При мен нещата после се промениха и сега ми мирише на чай от лайка😀,но пък ми харесва, не знам къде го усетиха това лале. Много е приятен.
И нещо до ви питам (и тук) мисля да отнеса една 30 ца  от този,че е много изгоден. Но дали са истински в Емаг. Поръчвали ли сте? Сърбят ме ръцете ви казвам.😀
https://m.emag.bg/parfjum-za-zheni-lanvin-eclat-d-arpege-edp-30- … 457/pd/D4N823BBM/

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 21:19 от Мис Каролин Бингли

# 391
Скрит текст:
Лалето- сапун
Олимпея-Душ гел😀
Наистина и на мен ми миришеше в началото на изпарни дрехи,но му дай шанс. При мен нещата после се промениха и сега ми мирише на чай от лайка😀,но пък ми харесва, не знам къде го усетиха това лале. Много е приятен.
И нещо до ви питам (и тук) мисля да отнеса една 30 ца  от този,че е много изгоден.
Но дали са истински в Емаг. Поръчвали ли сте? Сърбят ме ръцете ви казвам.😀
https://m.emag.bg/parfjum-za-zheni-lanvin-eclat-d-arpege-edp-30- … 457/pd/D4N823BBM/

И аз по същите причини се кумя от няколко вечери, а много ми се иска Karl Lagerfeld for Her. Докато се намисля, може и да свърши. Mr. Green

# 392
Свърши...грабнах го от Парфимо! Благодарности на Bright Crystal,която ми го намери😉
Сега ще го крия от Мъжо 😀

# 393
И моят дори е по-евтин в Парфимо! Аз, понеже други неща гледах в емаг и налетях на Karl Lagerfeld for Her, та му се зачудих. Peace

# 394
  • Бургас
Бъди напълно спокойна за Парфимо,имам много парфюми от тях и не само аз,абсолютни оригинали.Дано само не чакаш много време за доставка.Сподели като го получиш,че ми е много интересно дали ще е твой.Kissing Heart

# 395
  • София
Добър вечер момичета. Чета ви от две седмици и чак сега се решавам да пиша Grinning До този момент се пръсках само с Light Blue . Толкова много ме вдъхновихте ,че днес отидох в кварталното магазинче на Рефан и си напълних  Chloe и  INCANTO SHINE  по 30 мл. с 60 капки. Ами не знам ...не ми се смейте , ама все едно открих още една планета в Космоса Blush така се чувствам . Много благодаря на всички тук ,че ми отворихте очите и на дърти ( 48 г.) открих и други миризми Heart

# 396
И на мен ми е много интересно. Чета отзиви сега. Много хора са писали, че е много сходен с Лайт Блу. Аз съм от харесващите Лайт Блу. В смисъл, че е лек, универсален,цветист и много харесван аромат. И си казах, що пък и аз да ни го харесам?
В интерес на истината имам спомени,че съм го мирисала в един мол преди години и ми е харесал общо взето,иначе не бих поръчала. По описание го усещам мой,ама да видим. Навсякъде пише, че е свеж,плодово-цветен и не можело да се сгреши с него,  и по нотките много ми допада,да видим.
Пък и тук ми го препоръчаха няколко човека в темата.
При положение,че обожавам 5 Авеню, мисля,че и този е в тази канигория и силно си надявам да ми хареса.

# 397
  • София
И но мин ми е много интересно. Чета отзиви сега. Много хора са писали,че е много сходен с Лайт Блу. Аз съм от харисващите Лайт Блу. В смисъл,че е лек,универсален и много харесван аромат. И си казах,що пък и аз да ни го харисам?
В интерес на истината имам спомени,че съм го мирисала в един мол преди години и ми е харесал общо взето,иначе не бих поръчала. По описание го усещам мой,ама да видим. Навсякъде пише, че е свеж,плодово-цветен и не можело да сгреши с него,  и по нотките много ми допада,да видим.
Пък и тук ми го препоръчаха няколко човека в темата.
При положение,че обожавам 5 Авеню, мисля,че и този е в тази канигория и силно си надявам да ми хареса.
Имат ли го рефанците ? Утре да отида и аз да го помириша Blush

# 398
Скрит текст:
Лалето- сапун
Олимпея-Душ гел😀
Наистина и на мен ми миришеше в началото на изпарни дрехи,но му дай шанс. При мен нещата после се промениха и сега ми мирише на чай от лайка😀,но пък ми харесва, не знам къде го усетиха това лале. Много е приятен.
И нещо до ви питам (и тук) мисля да отнеса една 30 ца  от този,че е много изгоден.
Но дали са истински в Емаг. Поръчвали ли сте? Сърбят ме ръцете ви казвам.😀

И аз по същите причини се кумя от няколко вечери, а много ми се иска Karl Lagerfeld for Her. Докато се намисля, може и да свърши. Mr. Green

Karl Lagerfeld for her го имаше на промоция в каталога на Лили, валиден до края на месеца, 47 лв. за 85 мл. Simple Smile Може все още да го има наличен в някоя дрогерия.

# 399
  • Бургас
Evolis,добре дошла си и пишете момичета,не четете само,а и пишете,моля.Така темата ще се изпълни с още по-голямо разнообразие.Стана ми смешно като написа на дърти 48г.Grinning,повечето хора които не са парфюмно зарибени имат по 1-2 парфюма.Ние тук сме изключение,нормалните хора не са като нас,аз затова не споделям колко парфюма имам,че ще ме вземат за луда.Да,Рефан имат Еклат и е направен страхотно.Karl Lagerfeld for her го мирисах в Лили скоро,учудващо траен е на моята кожа около 7 часа.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 21:33 от Bright Crystal

# 400
Парфюм не повтарям. От както се помня съм така. Изключение прави само "Малката черна рокля"на Ейвън. За мен страхотен,вечен,класически аромат. За това и не мога да разбера хората,които си имат 1 фаворит и не го сменят. Като моята свеки например. Нейната запазена марка е Rare Purls на Ейвън. От както я познавам е само с него. Не обича да сменя парфюми.
За мен това е много странно. Аз не мога така. Имам около 10 аромата(плюс минус), не са много, но винаги съм готова да тествам още и още. От тийн съм така. Може би, защото и зодията ми е такава😀
Аз съм много на настроиния за всичко,и за парфюми е така.
Нямам предразсъдъци към марка и цена,оригинал, или не. Подарят ли ми парфюм, какъвто и да е, радвам се като "цигане на вафла"😆 това е то. Ей ме на,сега съм се напръскала с Yes I am,така за нощен.

# 401
  • БУРГАС
Здравейте,скоро пробвах https://www.fragrancedirect.co.uk/milton-lloyd-summer-flowers-pa … chPath=searchpEnd - имитация на Kenzo Flower,страшно ми хареса,ама много, не познавам оригинала.Ще препоръчате ли същото от Рефан ,Зак...

# 402
Мис Каролин Бингли, прати на свеки линк към темата, ще се обзаведе с още парфюмчета. Нали и аз доскоро почти като нея бях. Е, имах освен Флам, орифлеймската Фрея, Лайт блю и Жадор, но с две ръце за Флам се държах и ми беше фаворит. Сега, благодарение на момичетата от темата се пообзаведох с бройки, та взеха да им се вглеждат вкъщи. Ама ще свикнат! Simple Smile Peace

# 403
  • Бургас
Рядко повтарям парфюм и аз,имам обаче няколко,които винаги присъстват при мен.Ще ме изгонят вече от нас,защото аз купувам много и оригинали не зная как ще я карам,защото съм болна на тема парфюми.Добре,че рядко нещо ме впечатлява,vevetka и Рефан и Заг и други фирми имат Flower,отиди пробвай как ще стоят на кожата ти.

# 404
  • Варна
Благодаря ви Мис Каролин и Bright Crystal ,за предложенията,непременно ще ги потърся за проба.А какво ще ми препоръчате за утре да взема от Заг(ще ми заменят Пурпурна орхидея) и от Рефан(ще заменят Манифесто)?

Общи условия

Активация на акаунт