Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 027
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, момичета, и аз ви чета от известно време и вече съм пробвала различни парфюми предимно на Заг. Последно ходих до магазинчето на Мартинез на Руски паметник и взех Mukhalat, който много ми харесва, но за съжаление на моята кожа не е особено траен, както и Насомато-Блек Афгано, който е прилично траен и наистина е унисекс - на мойта кожа стои по един начин, а на мъжа ми по друг.
И аз се интересувам от Камея, защото доколкото успях да установя след дълго проучване само те имат имитация на Герлен Шалимар, нали?

# 421
  • София
Добър вечер момичета. Чета ви от две седмици и чак сега се решавам да пиша Grinning До този момент се пръсках само с Light Blue . Толкова много ме вдъхновихте ,че днес отидох в кварталното магазинче на Рефан и си напълних  Chloe и  INCANTO SHINE  по 30 мл. с 60 капки. Ами не знам ...не ми се смейте , ама все едно открих още една планета в Космоса Blush така се чувствам . Много благодаря на всички тук ,че ми отворихте очите и на дърти ( 48 г.) открих и други миризми Heart
Хаха и аз така.
До сега като кон с капаци - само Ейвън съществуваше за мен.
Иначе съм си куку за парфюми /имам около 20 бр. /
А Клое с кой номер е на Рефан? /за да пробягам да си го купя/
Има до нас магазин с парфюмерия и наливни на Рефан.
А любими аромати от Ейвън /офффф  много са/
Pur Blanka ,Pur Blanka Elegans ,Avon Femme ,Avon Pure ,Energy Fusion for her ,Avon Life ,Little Red Dress ,Romantik ,Be fun ,Be Daring.
Миналата седмица си купих на B.U. Golden Kiss хареса ми страшно много.
И продължавам да купувам и да трупам в къщи парфюми и тоалетни води..... Joy

Клоето е № 100

# 422
Šunšhine, знам че въпросът не е към мен, но да кажа за ГГ на Заг, според мен е много траен.Купих си 50 мл от сайта им като се пръсна 3-4 пъти сутрин го усещам до вечерта като се прибера от работа.
И за още един парфюм да си кажа мнението Мон Герлен пак на Заг, имах и него и го подарих защото като се напръскам се припокрива напълно с друг който имам този на Лакост
 https://www.parfimo.bg/lacoste-eau-de-lacoste-sensuelle-eau-de-p … um-za-jeni-30-ml/

# 423

tontoneva
, благодаря за споделеното мнение, от полза ми е.

# 424
И аз потвърждавам за GG на Заг. Питали са ме с какво съм.
Днес в толичкото време съм с Флауърбомбата на Заг,много добре се развива. Усещам си го и ми е добре. 😃
Този Манифесто все не го откривам да го пробвам. И Бос Ориндж ме подсетихте,че го имах и оригинал,и на Заг и ми беше любимец.

# 425
  • Бургас
Šunšhine,хубав е Good Girl на Заг,но моето мнение е,че е далечен.Ако търсиш прилика си купи имитацията на Сан Сиро,много е трайна и се усеща добре от околните,та няма да останат безразлични това искам да кажа.Stuck Out Tongue Winking EyeНе зная дали би ти допаднала Чистата отрова,защото не познавам вкусът ти,но си вземи по-малки разфасовки първо да разносиш ароматите да видиш как стоят.Иначе Диорските отрови са много харесвани парфюми.Цветната Бомба на Заг е жесток,същия като оригинала и адски траен,а Манифесто е моето любовче!:kissing_heart:Heart Теодора,мисля само Камея имат засега Шалимар,но дано го познаваш,защото може изненадата да е неприятна.Този парфюм е много ретро и въобще не стои на всяка кожа!

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 14:19 от Bright Crystal

# 426
Bright Crystal ще видя и другото ти предложение. Звъннаха ми сега от парфимо. 5 дни доставка,е доста е,но не ми е спешно. От Полша идвали.
Днес умувам да дам отново шанс на Алиена. Просто ще пръсна много малко.
Дано не съжалявам. Това е толкова интензивен и траен парфюм-чудовище, с две нищожни пръскание мирише денонощно. Но имам още много от него, хем го имам от повече от 3 години.
Не ми дава сърце да го разменя.
И да кажа за Yes I am. Снощи пръснах в 9 часа и през нощта си го усещах.
Не е лош аромата. Не ми е уау. Обаче усещам приятно сладичко. И много ме е яд,че не мога да определя на какво ми мирише.

# 427
  • Бургас
За Бос Фемм ли,виж го виж,аз не мисля,че има хора които би ги подразнил точно този парфюм.Много е фин и изтънчен,също е доста стар,един от любимите парфюми е на Глория певицата.Дори беше пуснала аромат копие точно на Фем.Между другото,нейният аромат беше по-траен от Боса.За Alien,съм със смесени чувства,отначало не го понасях пък после ми хареса.Купих го,но нещо пак не ме кефи,нося го рядко,много е масов и това ме дразни.Абсолютно чудовище си е.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 14:35 от Bright Crystal

# 428
Харесвам силни и до някъде сладникави парфюми.
Скоро изпръсках по 100мл.
Си - Армани, Lancome La Vie Est Belle и Нощният трезор.

На Цветната бомба може ли да ми кажеш оригиналното име или номера на Заг да поръчам и от нея мостра.
Благодаря!

# 429
  • Бургас
347 VR FLOWERBOMB VIKTOR&ROLF и можеш да добавиш още Скандал на Готие и Dior Poison girl ако желаеш към мострите.

# 430
  • Варна
Получих мострите от parfimo, резултатът е 1/3.
Jaipur Bracelet на Boucheron хич не ми допада, напомня ми на парфюм на Avon, Rare Pearls ако не бъркам. Има една дразнеща нотка. Много е траен обаче.
Place Vendome на Boucheron ми прилича на мъжки афтършейф, освен това и доста нетраен.
Karl Lagerfeld for Her ми хареса, но не чак колкото да се затичам да го поръчвам като че ли. Ще го тествам още няколко пъти, да видим.
Това е на пръв поглед, тестването продължава...

Аз и преди споделях колко много ми хареса имитацията на Boucheron Quatre на Martinez. Дори обмислям да си поръчам оригинала, но пък четох тук, че доста се различавали.

Roxanne във Варна само в магазините на Елитис ли има?

# 431
Много ти благодаря още веднъж!

# 432
..................
Roxanne във Варна само в магазините на Елитис ли има?

И в Моловете където има щандове на Голден Роуз. В Гранд Мол със сигурност.
Както и в разните му там малки парфюмерийки.

# 433
Здравейте момичета !
Къде във Варна се продават парфюмите на D&P или само чрез сайта ?
Благодаря предварително !

# 434
Чакайте, че хич не е честно наистина само да се чете, без да се споделя.
Не зная дали на някоя от Вас се е случвало, но D&P, Martinez каквото и да съм минала на тест- от пръскането ми зад ушите на третия/ четвъртия ден ми излизат едни ситни пъпчици:frowning:??!!
иначе на първите смея да твърдя за Shiseido- ZEN, D&G- The one, че са много добре направени и трайността им е страхотна;
вторите са ми ОК като трайност, но не мога да кажа дали на 100 % се доближават към оригиналите, тъй като това, което съм пробвала не съм имала в оригинал;
мисля, че взех решение( надявам се да устискам) от мейнстрийм парфюмите да вземам само аналогова парфюмерия, за да си начеша крастата, защото все нещо не ми е тамън- купувам и после нещо все ме дразни;
откакто 2006г. подуших Montale, R. Piguet и определено ниш ароматите ме блазнят, но пък на джоба ми:money:

Общи условия

Активация на акаунт