Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 021
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • В един копнеж!
Купих си Mukhalat от Мартинез. Никак не е зле, никак. Аз обикновено хич не съм привърженик на сладникавите аромати. Не мога да дам описание на какво ухае, не ме бива в това. Но парфюма е много хубав. Чудесен ми е за есента.

# 436
Не зная дали на някоя от Вас се е случвало, но D&P, Martinez каквото и да съм минала на тест- от пръскането ми зад ушите на третия/ четвъртия ден ми излизат едни ситни пъпчици:frowning:??!!
Имам три парфюма на Мартинез, два от тях ползвам доста интензивно, пръскам се и зад ушите и на китките, нямам никакви ядове! Никакви! Thinking

# 437
  • Бургас
Здравейте, отдавна не съм писала.Аз съм много щастлива с She wood Zag и Tresor in love Bargelo.Сега видях,че и Дейзи Mark Jacobs има имитация от някаква нова фирма,ще го взема.
Имам въпрос-купих си Eclat Mon parfum Oriflame, наподобява ми и на She wood и на Tresor in love.Знаете ли на кой парфюм е имитация?За мен е важно,че има невероятна,открояваща се зелена Виолетка,умирам за виолетки.И Volare на Орифлейм имам,направо ми мирише на бонбони виолетки.

# 438
  • Бургас
Babuza,сигурно е много неприятно това с обрива,не ми се е случвало на мен такова нещо.Но и аз пръскам предимно по косата,пробвай и ти така.А за мейнстрийм парфюмите/и не само те,защото има много имитации и на ниш аромати и то доста добри/си права,на мен също не ми се влагат пари в нещо,което ми е харесало примерно долу-горе и е актуално в момента и веднага да го купувам.А и имитациите са добри и близки,ето пример със Скандал,да не съм луда да давам пари за него,та версията на ДП е същата,че и по-хубава!Aivelin,честит много е хубав Мукхалат.Heart Мария,радвам се,че се появи не мога да помогна за жалост аз дано някой друг се включи.Не познавам парфюмите на Орифлейм и Ейвън и въобще нямам наблюдения над тях.

# 439
  • Бургас
Благодаря Simple Smile
На Камея купували ли сте имитационна парфюмерия?
Дано не бъркам името на фирмата.

# 440
  • Стара Загора
Ще ме карате да поръчвам мостра на тази Екла. Не я познавам, но обожавам Екла Уикенд.

Аз минавам пък да похваля 2 от новите аромати на Avon, Инкандесенс Лотос и Eau de bouquet. Lotus за мен е комбинация и най-доброто от She wood и Pleasures на Ести Лодър. Началото е сочно и цитрусово, усещам сякаш леко хрупкащи къпини. Има много хубава виолетка, обвита в божур и лотос. Свежа и повдигаща духа. В комбинация с дървесните нотки, става леко пудрена. Свежест не липсва, но мускуса не придава сапунен завършек. А ванилията просто омекотява ярките тонове на финал. Това е един от най-добрите парфюми, които съм помирисвала последната година!
Букета пък е прекрасна пролетна градина. Много чист и нежен облак от фрезии, бели рози, жасмин и мускус създава. И очудващо за тоалетна вода се усеща доста. Силно напомня на Soft musk. Идеален е за сватба. Simple Smile

# 441
iv4enceto_91Инканденсиса на Ейвън във всичките му вариации е превъзходен. И също един от любимите ми.
Много траен и запомнящ се аромат ,нежен и чувствен.

# 442
  • Стара Загора
За мен този е най-добрия до момента! Иначе е страхотен парфюм наистина, но първообраза му вече поомръзна. Simple Smile

# 443
Заинтригувахте ме с този Мукхалат.
Значи на мен ми се искат рози и пудра ❤
Принципно аз преди време изобщо не харесвах розите, мускус пък въобще. Откакто пробвах Рефанския Нарцисо ми се промени мнението коренно.
Пудрата и нея отскоро я обичам след като изпръсках едно Черути 1881 в оригинал. А там пудрата се усеща доста. В тази връзка на вас Черути как ви се струва като трайност,който познава оригинала. Не е сякаш особено траен. Но пък е чудесен аромат. Какво мислите за този парфюм като цяло,интересно ми е да прочета и други мнения?. Все повече почвам да си мисля,че баш класиките(пудра,цветя) нещо универсално и ретро ще е моето нещо 😊

# 444
  • Бургас
Е, аз ти казах,че " дълбоките" класики са твоите парфюми Мисче.От тези,които ти предложих ще намериш свои си мисля.Не харесвам Черутито и никога не съм,нямам какво повече да добавя просто не е мой.

# 445
Ако някой търси звученето на цветето лале, то Инкандесенс /първият, първообраза/ е просто в десятката. Обикнах го с нова сила тази пролет. И като заговорихме за парфюми на Ейвън, аз имам своето поредно откритие сред тях - Mesmerize Red - дамският много ми напомня на CH Carolina Herrera, МНОГО! Simple Smile Разкошен е просто! Да не говорим, че един от най - шлейфовите аромати на мед е отново на Ейвън - Rare Pearls - това беше първият аромат на Ейвън, който помирисах в живота си преди години, до тогава не бях и чувала за тях...Орифлейм са нетрайни /с 2-3 изключения/, иначе са също много красиви аромати. но обидно нетрайни /повечето/.

# 446
Аз на Ейвън харесвам малката черна и червена рокля. Rare pearls е честно казано за мен много интересен,но толкова го асоциирам със свеки и с по-зряла жена,че няма да си го купя и не бих носила. На мен не ми мирише на мед,не си бях замислила,а ще го позная от киломитри този парфюм.

# 447
На мен не ми понася Черутито, ама изобщо, докарва ми сериозно главоболие. При мен, за съжаление беше много траен. Grinning
Днес минах на бързо през Рефан, но се ограничих до проба на 3 аромата, за да не ми се объркат съвсем и защото лелката (умишлено я определям като такава) беше изключително неприятна и дръпната. Валентина Валентино не ми хареса, напомни ми точно на Черутито, за мен е твърде особен, студен и дистанциращ.
Пробвах също Олимпия, по-сладка е от тази на Заг, в която аз усещам повече сол, но и рефанската е нетрайна. След 4 часа едва се усеща, но с оглед цените им, не ми пречи да подновявам, както досега. Grinning
 И накрая голямата изненада- Кристал Ноар на Версаче, сетих се, че често се дискутира тук. В началото не ми хареса, дори не мога да определя защо, но след час два докато се размотавах и се чудех какво ми мирише така добре и ми светна, че е от ръката ми. Трябваше му време, но се разви страхотно! Сладък, топъл, много приятен кокос с малко цветя и цитруси. Голямо обяснение му дръпнах, няма що, ама нали казахте да пишем, та ето ми го отчета. Grinning

# 448
Аз на Ейвън харесвам малката черна и червена рокля. Rare pearls е честно казано за мен много интересен,но толкова го асоциирам със свеки и с по-зряла жена,че няма да си го купя и не бих носила. На мен не ми мирише на мед,не си бях замислила,а ще го позная от киломитри този парфюм.
Червената рокля ми един от най- любимите на Ейвън.
Винаги имам едно шише в повече.
Когато го помирисах за първи път се влюбих в него.
Изключително траен ,много нежен ,докосващ ,чувствен.
Много ,много топъл и закачлив аромат.

# 449
Аз съм  го купувала отдавна,но си спомням как мирише,нещо плодово е,червени плодове(малина )може би.
Ина мина, на мен ми стига и това описание на Кристал Ноар.

Общи условия

Активация на акаунт