Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 297
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Аз имам проба от този парфюм,за мен е непоносим и много особен.Съветвам тези,които не го познават да не го поръчват на сляпо.

# 571
  • Варна
Днес ми звъннаха от D&P за Клое-то , което поръчах в събота,в момента го нямали,ще получат утре,а в сряда, вероятно ще го изпратят,чак в четвъртък ще го получа.Чакам го с нетърпение Simple Smile .Как мога да поръчам мостри на Парфен?И по колко мл са?

# 572
  • София
Парфен не предлагат мостри в момента.

# 573
Днес случайно открих, че парфюмът на Сангадо с номер 914.Ванилия и кестен е имитация на Zadig & Voltaire/ This is Her. Оригиналът го пръснах на блотер, защото на кожата пробвах други, затова не мога да кажа колко се припокриват в развитието си, но съм абсолютно сигурна, че имитира него. Като погледнах после във Фрагрантика - едно към едно са. Имах проба от имитацията и е много приятен аромат, но аз по-рядко посягам към сладките.
Как е като трайност? /имитацията имам предвид/. Не съм мирисала оригинала и нямам идея какво да очаквам от този аромат...Кестена усеща ли се?

# 574
  • Варна
Парфен не предлагат мостри в момента.
Благодаря,magicjo.Писах им,изпратиха ми каталог,но как бих могла да избера аромат,без да го усетя.Много от описанията ми харесаха и бих поръчала,ако имаха по-малко мл.

# 575
Magnum, може ли само да уточниш дали имаш оригиналното кафе на Монтал или имитацията на Гиза? А Гиза предлагат ли проби? Имат представител в Пловдив, но е на място невъзможно да паркираш, а и нещо не ми се обикаля да го търся в малките улички. Предпочитам да си поръчам пробички. Grin

# 576
  • Бургас
Солар,трайността му е на ниво,но това е най-малкия проблем на този парфюм направо го ненавиждам!Особен е,както писах в други теми изкарва много кофти нотка/и това не е само при мен/не усещам нищо от описаното,сметана пък най-малко.Пиша и за имитацията и за самия оригинал тествай първо.Kissing Heart

# 577
Кристалче, направо ме уби на място! Simple Smile Simple SmileSimple Smile ОК, ще тествам! Simple Smile

# 578
  • София
Joy, надявам се, че Парфен отново ще започнат да предлагат мостри.
Ina-mina, за съжаление и Гиза не предлагат мостри. Няколко пъти съм питала.
Солар, пробвай This is Her. Има голяма вероятност да ти хареса. При мен се разкрива прекрасно кестеново-сметаново пюре върху подложка от сандалово дърво. За съжаление, ванилия усещам съвсем слабо. Ако не знам, че я има, няма да я усетя.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 18:31 от magicjo

# 579
  • Бургас
Кристалче, направо ме уби на място! Simple Smile Simple SmileSimple Smile ОК, ще тествам! Simple Smile
Задължително го направи,доста хора писаха същото като мен.Ако не намериш мостра пиши ми,аз ще ти пратя моята.Heart Явно на кожата на Меджик изкарва най-доброто,на моята обаче не и никой около мен не го харесва.За мен този парфюм е прехвален!

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 18:39 от Bright Crystal

# 580
  • Стара Загора
Magnum, може ли само да уточниш дали имаш оригиналното кафе на Монтал или имитацията на Гиза? А Гиза предлагат ли проби? Имат представител в Пловдив, но е на място невъзможно да паркираш, а и нещо не ми се обикаля да го търся в малките улички. Предпочитам да си поръчам пробички. Grin
Имам оригинала Hands Plus1 Едва вчера разбрах, че Гиза го имитират.

# 581
  • Бургас
И аз вчера го разбрах и писах веднага тук,този път обаче няма да дам пари за истинския Монтал преди да се запозная с имитацията му.Ще ходя да го търся да видим дали ще ми допадне.

# 582
  • Стара Загора
Кристалче, сподели после как е, моля те Blush

# 583
Солар, пробвай This is Her. Има голяма вероятност да ти хареса. При мен се разкрива прекрасно кестеново-сметаново пюре върху подложка от сандалово дърво. За съжаление, ванилия усещам съвсем слабо. Ако не знам, че я има, няма да я усетя.
Мммммм....Как вкусно разказваш.... Yum Непременно ще се запозная с парфюма! Благодаря ти, Маджик! Благодаря ти, Кристалче!
Hands V
Новата визия на сайта за мен е пълна скръб. Нищо не мога да си намеря, емотиконите са идиотски, темите, които следя не се следят, затова пък някакви глупости ми се "лепят"...Не харесвам тая розова шантава визия. Какво и беше на старата, та я смениха, недоумявам просто...
Извинявам се за "ОФФ"-а.

# 584
  • BG-DE
Солар, и върху мен този парфюм изкарва кофти нотка  Confused така че пробвай първо, а новата визия  и на мен не ми харесва и затова си ползвам старата и смятам да я ползвам докато има възможност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт