Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 295
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря!

# 556
  • Бургас
Момичета,сега видях,че Гиза имат Интенз кафе на Монтал.Grinning Интересно ми е и как е направен "Accento" на Sospiro.

# 557
Момичета, днес бях в Кауфланд до Мол Варна и видях,че щандът, който беше на Баргело си стои и на парфюмите метнах едно око, също си пише Баргело. За местата, където казвате, че са преминали на Рафаела по същия начин ли си изглеждат щандовете? Имам предвид да не е някаква заблуда този, за който говоря и да си продават Рафаела.

# 558
Момичета, днес бях в Кауфланд до Мол Варна и видях,че щандът, който беше на Баргело си стои и на парфюмите метнах едно око, също си пише Баргело. За местата, където казвате, че са преминали на Рафаела по същия начин ли си изглеждат щандовете? Имам предвид да не е някаква заблуда този, за който говоря и да си продават Рафаела.
Да в Кауфланд има щанд на Багрело.
Но Рафела е на Багрело.
То е едно и също.
Ако греша ,някой да ме поправи ,но листчето е в мен.
Пише Рафела и сайта на Багрело.

# 559
  • София
Продуктите на Рафела са тоалетни дови, а на Баргело парфюмни води. Hands V

# 560
И аз мисля,че са различни. Барджело са май по-хубави.

# 561
Bright Crystal, и мен много ме заинтригува Кафето на Монтал. Ще бъде чудесно, ако някой сподели впечатление как е.
Днес се напръсках около 8 пъти с Лалето на Заг, че да го усещам качествено Grinning и като влязох в колата, любимият отбеляза, че мириша много хубаво. Това за мен е невероятен комплимент, тъй като неговият нос е чувствителен и изобщо не си пада по парфюми, а от моите харесва само Ланвин Еклат. Sunglasses

# 562
http://bargello.bg
Това е сайта.
Погледнете на шишетата с парфюми какво пише.

# 563
  • София
Raphela Gold са еквивалент на Баргело, а Raphela Silvеr на Raphela. Уточнение, но съществено. Simple Smile

# 564
Днес случайно открих, че парфюмът на Сангадо с номер 914.Ванилия и кестен е имитация на Zadig & Voltaire/ This is Her. Оригиналът го пръснах на блотер, защото на кожата пробвах други, затова не мога да кажа колко се припокриват в развитието си, но съм абсолютно сигурна, че имитира него. Като погледнах после във Фрагрантика - едно към едно са. Имах проба от имитацията и е много приятен аромат, но аз по-рядко посягам към сладките.

# 565
  • Бургас
Как може да съм толкова отвеяна,в сайта на Гиза чак сега видях,че се предлагали и в Бургас.Ще ги търся,защото имат интересни предложения на ниш парфюми и не само.

# 566
  • Стара Загора
Ina-mina,  аз имам кафето на Монтал. Страхотен аромат за мен. В хладно и студено време ми е прекрасен. Усещам осезаемо кафето и в съчетание с розата и муска е приказка.

# 567
Днес ми е ден за открития Simple Smile - пак за Сангадо. От всичките проби, които имах, най-загадъчната като аромат ми се стори номер 911.Бегония и жасмин. Пробвах го в горещото време и се развиваше много интересно, не бях срещала такъв парфюм. Продължих да го мисля и днес се поразрових из нета. Имам предположение, че това е имитация на Narcotic Venus / Nasomatto for women. Ако Парфен пуснат имитация с този номер, ще се разбере Сангадо какво са имитирали. Както и да е, поръчах си го, защото не го забравям. Като дойде, ще видя дали е подходящ и за по-хладно време.

# 568
Днес ми е ден за открития Simple Smile - пак за Сангадо. От всичките проби, които имах, най-загадъчната като аромат ми се стори номер 911.Бегония и жасмин. Пробвах го в горещото време и се развиваше много интересно, не бях срещала такъв парфюм. Продължих да го мисля и днес се поразрових из нета. Имам предположение, че това е имитация на Narcotic Venus / Nasomatto for women. Ако Парфен пуснат имитация с този номер, ще се разбере Сангадо какво са имитирали. Както и да е, поръчах си го, защото не го забравям. Като дойде, ще видя дали е подходящ и за по-хладно време.
911 на Парфен е точно Narcotic Venus. Simple Smile

# 569
Nikolay87, благодаря Simple Smile Като ида в Парфен, трябва да поискам списъка, може да се изненадам приятно от още нещо.

Общи условия

Активация на акаунт