Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 932
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Трябва да пробвам и Парфен и Д анд П значи, щом толкова ги хвалите. Аз пък снощи едва ли не сънувах  5 Авеню на Е Арден. Присетих се нещо за него. До късно четох ревюта на различни парфюми. Толкова ми харесва 5 Авеню. Толкова класен, вечен, женствен парфюм. Изпръсках една 100 мл и го счупих, та последните 10 мл заминаха.  И сега ми е в главата. Нещо тези дни само за парфюми си мисля. Дали е покрай темата....не знам...нещо ме хващат братята и искам всичко🤣Радвам се на темата. Стана по-активна и тук е много приятно.

# 541
Мис, 5 Авеню беше на много добра цена в Парфимо - около 23 лв за голяма бутилка, ако не ме лъже паметта, но намалението свърши и сега не знам какво е положението. Аз се бях засила да го поръчвам, но преди това пробвах в ДМ, хареса ми в началото, но след час-два ми изкара една ужасна нотка и категорично го отписах.
И аз като теб съм на вълна парфюми, а нищо не ме грабва, че да си го купя. Скоро трябва да се замъкна до мола, че да пробвам Парфен след толкова много хвалби. Grinning

# 542
  • Варна
Трябва да пробвам и Парфен и Д анд П значи, щом толкова ги хвалите. Аз пък снощи едва ли не сънувах  5 Авеню на Е Арден. Присетих се нещо за него. До късно четох ревюта на различни парфюми. Толкова ми харесва 5 Авеню. Толкова класен, вечен, женствен парфюм. Изпръсках една 100 мл и го счупих, та последните 10 мл заминаха.  И сега ми е в главата. Нещо тези дни само за парфюми си мисля. Дали е покрай темата....не знам...нещо ме хващат братята и искам всичко🤣Радвам се на темата. Стана по-активна и тук е много приятно.
Мис Каролин, 5 Авеню оригинал ли използваш?Аз днес си поръчах от D&P Chloe C34,нямам търпение да пристигне,толкова положителни отзиви прочетох за този парфюм.Ще пиша,коагтао го получа. Simple Smile Тук наистина е много приятно,и аз ,като теб напоследък се вманиачих на тема парфюми,но все още не съм намерила любим от имитациите.Имам любими от Ейвън и един турски парфюм на Дейвид Уокър,който много харесвам,но не зная чия имитация е,много траен,взех от същата марка и имитация на Ултравайалет,но не ми харесва.

# 543
Убих се да издирвам Валентина -Валентино и в Рефан го.нямат никъде - проверявах в два града. Единствено онлайн от сайта им 100 мл за 25 лв. капсулован.
Някой от интернет да е поръчвал Рефан в по-малки милилитри?
Имат го тук : http://refansofia.com/bg-product-details-985.html
- в подгрупата Ориенталски цветисти - един от всичките, които могат да се изберат номер 317, съответно в желаното количество и капки.
/Бях го набелязала, но като пробвах оригинала, не ми допадна и се отказах Simple Smile

# 544
джои,да оригинал и 100 мл бях купувала за около 45 лв. Той не е скъп по принцип и често го пускат на промоции.
Каква е кофти нотката?
На мен много ми харесва. Смятам,че е чудесен аромат и досто подценаван. Може като цяло да не и нещо специално,но за мен е страхотен и вечен и не разбирам защо се спряга за ретро(може би защото е от 80-90 те години). Но няма смисъл да гледам имитации,той си е доста бюджетен. Ще си взема една 30 ка по-натам.

# 545
Не съм гледала пирамидата и не знам какво може да ме дразни, но на моята кожа излиза една....киселееща нотка, наистина не мога да определя на какво точно. Не го приемам за ретро, като цяло не съм предубедена към ЕА, много харесвам повечето й парфюми, но този просто не се разбира с моята химия явно.
Парфен само в 50 и 100мл се предлагат, нали и са капсуловани? Последните два месеца много бързо ми омръзват парфюмите и предпочитам да взимам малки разфасовки-15/30 мл.

# 546
Аз също не искам вече големи. Не виждам кога ще ги изпръскам. Тези дни съм на Кашарела и Лалето на Заг. И двата ми харесват. Даже лалето сутринта го пръснах и го усещам и сега. И двата са сравнително трайни. Кашарела по не го усещам на себе си. Сладни приятно. Другите два не знам какво ще ти правя-Си и Скандал, защото категорично няма да ги нося. И майка ми се обзаведе с няколко аромата и не знам къде ще ги дявам, а са 15 мл само.
Киселата нотка е цитруси, зеленина. Но но мен е много приятна, като пролетна градина ми е,като букет от цветя, съдържа всичките ми любими нотки в една и  в дъждовно време и ранна пролет се развива перфектно. Просто го усещам много мой. За ежедневието е супер. И ни само. Според мен парфюмите на ЕА са доста приятни и добри за цената си.
Усещам и една лека пудрена нотка,люляк,момина сълза,цитруси,малко ванилия. Изобщо е чуден.

# 547
Изведнъж ми замириса на зюмбюл и ми се прииска парфюм с този аромат ,моля препоръчайте ми някой.
Преди два месеца и аз така - търсех си парфюм с хубав зюмбюл, който да е "ниско бюджетен". Открих този - https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-N … emiere-30156.html Купих го от сайта на Parfimo. Зюмбюлите се усещат много добре, свеж и траен е, подходящ за хладния сезон.

Мис Каролин Бингли, аз също харесах от тестер Пето Авеню. За мен е много красив, женствен парфюм.

# 548
Обичам зюмбюли и аз.
Да знаете този парфюм дали е имитация и на какво? Подарък е, ако случайно сте го срещали. Интересна и приятна е миризмата,позната ми е сякаш.

Обичам зюмбюл и аз.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 19:21 от Мис Каролин Бингли

# 549
  • Бургас
На Модерната муза на ЕЛ най-вероятно-https://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Modern-Muse-18319.html

# 550
Като парфюмна енциклопедия си.  Благодаря.🤗
Знаех,че може да го разпозане някой тук по опаковката и името.

# 551
Мис Каролин Бингли, сетих се за още един със зюмбюли, който ми е в списъка с харесвани, но той е пролетен:
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-Bracelet-14617.html
Нямам спомен обаче да има негова имитация тук в списъците. Иначе оригинала много ми допадна.

# 552
Модерната Мис е имитация на Модерната Муза.Това е изпълнение на Гардени.

# 553
А парфюмите на Гиза от къде си ги купувате онлайн?

# 554
А парфюмите на Гиза от къде си ги купувате онлайн?
http://giza-perfumes.eu/index.php
Ето от тук Simple Smile
И още по - конкретно от тук:
http://giza-perfumes.eu/index.php?cPath=279
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт