Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 942
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Quatre Boucheron му направих паралелен тест на две ръце от Мартинез на Руски Паметник и оригинала в Мола - за мен са еднакви!
Цяло лято го носих.
Love by kilian е лудница. Тествах и оригинала - пак си е такъв. Има дъвка, гума, кукла Барби - абе щуротия.
Как ти се струва Бушерона на Мартинез,траен ли е?
Mimeto74 , Quatre Boucheron на Мартинез според мен има добра трайност. По-добра от оригинала. И аз имах възможност да направя паралелен тест на оригинала и репликата на Мартинез, но според моя нос нямат много общо, освен че са в една категория - свежи и леки. Репликата повече ми допадна и за това си я купих.

# 301
  • Бургас
Аманда,много благодаря.Съжалявам,че не мога да предложа нещо бюджетно,освен да следиш за негови имитации.Аз ще говоря с момчето от Заг да подшушне за него,хаха.Мисче,надявам се да се разбереш с Черното Версаче,ти направо го бленуваш,подкрепям изцяло поста ти.Моите наблюдения са,че масово хората не понасят тежки и странни парфюми и ги избягват.Аз не съм намерила хубава и близка имитация на Лайт Блу обаче,в нета е супер евтин.Куатре също е евтин,за около 50лв. излиза 50-ка,за мен не си заслужава да се дават 20лв. за имитацията му на Мартинез,която освен това е и твърде далечна/лично мнение/Имам оригинала и го познавам отлично определено не са се справили добре.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 15:09 от Bright Crystal

# 302
Оригиналния не е траен хич. Мирише на диня, това е.
Изпръсках почти 50 мл. от оригинална стотица и мога да кажа, че трайността при мен е 12+
Не е само диня. Усеща се и ревенът, цикламата, има и мускус... Много качествен парфюм е това и "лошата" му слава се дължи само на прекалената му разпространеност /по едно време/. Носила съм го в жегите, без подновяване издържа целия ми работен ден - до изкъпване. Рефанският е по - нетраен от оригинала, но не е лоша имитацията, с двойно количество капки, разбира се.

Тествах "Лалето" на Заг. Много е свеж, наистина прилича на "Тудей" на Ейвън, който просто е "класика в жанра"в най - най - добрия смисъл на думата. Фрезията доминира най - вече. Усещам зюмбюл /това може да е комбинацията лале+ревен, знам ли/... Първия тест на кожата беше много обещаващ. 24 часа по - късно отново посягам към шишенцето /3 мл./, отварям капачето за да пръсна и.... Такова нещо не ми се беше случвало до сега....Някаква гадна нотка от самото шише...Направо онемях. Все пак пръснах на кожа отново - нотката изчезна. Приближавам носа си пак към шишето - и пак я усещам.../какво може да става с това шише не мога да разбера/

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 16:31 от solar_fields

# 303
  • Бургас
Версията на Заг на Императрицата е супер и трайността и е на ниво.Толкова е доближен до истинския,че не бих вложила в оригинал.Обаче,момичета не мога да се нарадвам на Скандал и Very irresistible на Ди Енд Пи,невероятно са ги пипнали.Всички ги харесаха трайни,присъствени, шлейфови отвсякъде,айде да познае някой,че са имитации!!! А Чистата отрова на Заг е уникат,много,много добър,не мога да спра да ги хваля,това са ми откритията.Търся още и ще споделям ако още нещо ме грабне.Heart

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 16:38 от Bright Crystal

# 304
  • на дъното
Бихте ли споделили на каква цена са парфюмите на Д&П?

# 305
  • София
Може ли координати на момчето със ЗАГ на лс?

# 306
  • София
Бихте ли споделили на каква цена са парфюмите на Д&П?
50 ml - 23 лв.
100 ml - 37 лв.

# 307
  • Бургас
Тук в магазина в Бургас,цената на парфюмите на Ди Енд Пи e за 50мл.21лв.Момичета,още един аромат да предложа,много голяма моя стара любов и това е Max Mara във версията на Парфен,няма да останете незабелязани с него.Сложих го и една съседка тръгна след мен да пита кой е този зашеметяващ аромат с който съм.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 308
  • Варна
Няма имитации на  Karl Lagerfeld for Her,но той оригинала не е скъп.Ако толкова си се влюбила по-добре направо купи него,45 мл. е 37 лв., а 85 мл 47лв.Мъжките Шанели за мен не могат да ги направят като хората хубави са,но са далечни.Само Алюр/мъжкият/ на Рефан бива,но пък той ми се стори нетраен на кожа,пробвай.
                                                                                                                                                                                                                          Взех си го мъжкият Алюр със 150 капки 100 мл ,нетраен е след това му добавих още 150 капки,малко подобрение.Но пак е нетраен,дори мисля да досипя другите 150 капки ,с две думи зле.

# 309
  • София
Брат ми си е взел Егоист Шанел арабско менте. На опаковка са го докарали, ама на аромат - 🤧

# 310
  • BG-DE
Някакви отзиви за Туили на Заг  Thinking в последните месеци няколко пъти пробвам оригинала и все нещо не ме впечатлява, днес пих кафе с една позната и тя ухаеше вълшебно, оказа се, че е с Туили. Пръснах си на ръката и досега не мога да спра да я душа  Simple Smile а шишенцето колко е сладко с тази шапчица  Heart Eyes

# 311
Момичета, четох ... четох и не знам какво запомних, но тези дни ще правя поръчка от Заг и ми се искам да тествам лилаво Версаче и чиста отрова, може ли да ми кажете кои номера са.

И аз обожавам силни и тежки парфюми и често скандализирам приятелки.
Благодарение на вас разбирам, че не съм единствена

# 312
Убих се да издирвам Валентина -Валентино и в Рефан го.нямат никъде - проверявах в два града. Единствено онлайн от сайта им 100 мл за 25 лв. капсулован.
Някой от интернет да е поръчвал Рефан в по-малки милилитри?

# 313
  • София
Момичета, четох ... четох и не знам какво запомних, но тези дни ще правя поръчка от Заг и ми се искам да тествам лилаво Версаче и чиста отрова, може ли да ми кажете кои номера са.

И аз обожавам силни и тежки парфюми и често скандализирам приятелки.
Благодарение на вас разбирам, че не съм единствена
Ето Диора - 30 PP PURE POISON C. DIOR. Но кое е това лилаво Версаче, не знам.
Това са останалите имитации на Версаче, които Заг предлага:
047 BC BRIGHT CRYSTAL VERSACE
059 CN CRYSTAL NOIR VERSACE
095 VA VANITAS VERSACE
096 YD YELLOW DIAMOND VERSACE
337 VS VERSENSE VERSACE

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 22:11 от magicjo

# 314
  • Бургас
Няма лилаво Версаче,имаш предвид Черното сигурно-Crystal noir.Сладко,аз съм го пробвала Туили,не съм много сигурна,но мисля,че ставаше,най-добре го провери.Оригиналът е ужасен за мен,туберозата ми идва в повече изключително ретро го усещам,бягам далече от него.Най-вероятно се е развил добре на твоята позната.Като споменахте Валентина на Валентино,гледам един сериал,главната героиня се пръска точно  с него.Grinning Шанелите не могат да ги правят с изключение на Габриел и Тендър.Да похваля мъжкият Versace Pour Homme на Роксан,невероятен свежак и много траен,влачи умопомрачителен шлейф.Ухае толкова възбуждащо!:heart_eyes:

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 22:36 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт