Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 943
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Знаете ли на SAUVAGE коя е най-добрата и трайна имитация? Водих ММ до Ди енд Пи, но не е като оригинала, нещо му липсва и даже дори той не го хареса newsm78

# 286
  • Бургас
Мимозка,щастлива съм,че си намерила любимци от мои предложения,защото аз съм също като теб.Много трудно нещо може да впечатли.Heart Eyes За Quatre на Мартинез писах,че и за мен е далечен и то доста,но е приятен.Ако търсите прилика обаче твърдо не,Флора на Гучи и аз не харесвам,на моята кожа е сходен с класическия Трезор в базата.Eclat d'arpege на Рефан е божествен,Парадизото им също,с кеф преди време изпръсках една 30-ца.Лемпика е много труден аромат,аз лично никак не го тача,не е за мен.Нели,за мен SAUVAGE е супер добре направен от Рефан,заведи го той да си прецени доколко ще му допадне.Отново тествах тази сутрин Love by Kilian/Парфен/и не пак не ми се разви добре има нотка,която ужасно ме дразни.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 10:11 от Bright Crystal

# 287
Мимозка и Кристалче, ще опишете ли Еклат на какво ви мирише,моля!
Темата наистина е чудесна и много позитивна,много приятна.
Не мога да повярвам,но и аз се влюбих в това Лале. Страшно много ми хареса. Назад четох,че Нарцисото на Заг също е хубав. Ще ги взема и него. На Заг ми е  о-лесно,че момчето и много бързо и ми устройва.
За мен Рефавския "Hugo boss red"е категорично по-добър от оригинала. Има съвсем лекш разлики и то в полза на рефанския,защото за мен е една идея по-сладникъв.

# 288
  • София
Quatre Boucheron му направих паралелен тест на две ръце от Мартинез на Руски Паметник и оригинала в Мола - за мен са еднакви!
Цяло лято го носих.
Love by kilian е лудница. Тествах и оригинала - пак си е такъв. Има дъвка, гума, кукла Барби - абе щуротия.

# 289
  • Бургас
Аз взех Императрицата на Мартинез, някак ми е блудкав,нямам наблюдения над оригинала,но този не е точно мой,но пък е траен,усещам го вече 6ти час,което при мен е рядкост.

# 290
  • София
Оригиналния не е траен хич. Мирише на диня, това е.

# 291
Мимозка и Кристалче, ще опишете ли Еклат на какво ви мирише,моля!
Мис Каролин Бингли , хич не ме бива по описанията. За мен Éclat d'Arpège на Lanvin e невероятно нежен и ефирен аромат. Ухае ми на чистота и свежест. Усещам един много мек и приглушен люляк. Стои сякаш близо до кожата, но се усеща добре и от околните. Един добре разпознаваем аромат. Не е с някаква убийствена трайност, прилично траен за мен. Мисля, че е най-подходящ за пролет и лято. Сигурна съм и че Bright Crystal ще се включи и ще направи направи едно чудесно описание, както само тя си може Flowers Hibiscus

# 292
Quatre Boucheron му направих паралелен тест на две ръце от Мартинез на Руски Паметник и оригинала в Мола - за мен са еднакви!
Цяло лято го носих.
Love by kilian е лудница. Тествах и оригинала - пак си е такъв. Има дъвка, гума, кукла Барби - абе щуротия.
Как ти се струва Бушерона на Мартинез,траен ли е?

# 293
Гледам,че за един мой любимец пишете-Éclat d'Arpège на Lanvin. Имах оригинала,после си взех на Зак. Има разлики,но не са фрапиращи,поне за мен. За лятото много го харесвам,а и са ме питали преди време с какво съм се напръскала,та и това е показателно.
Аз напоследък също не мога да намеря нещо,което да ме грабне,но не смея и да поръчвам. А онзи ден отварям шкафа и вадя някакъв Рефански,паднал номера и не знам какъв е,но пък за това време е супер. Сега ме е яд,че не мога да се сетя кой е ,а е на привършване. 🙈😃

# 294
  • Бургас
Той само твой любимец да беше всички хора го харесват.Има и изключения разбира се както с всеки парфюм,Мимозка го е описала страхотно.За мен е плодов флорал,отваря се цитрусово при мен с акценти от праскова,зеленият чай/листата/ внася свежест,парфюмът е добре миксиран.Усещам леко люляк и мускус,свеж,чист,кристален,романтичен парфюм.Лесен за носене отпускащ,релаксиращ,много хора го сравняват с Лайт Блу,според мен обаче са много различни.Лайт Блу е с режещи цитруси за мен,аз много го харесвам.Тук във форума е недолюбван,но това мен не ме интересува,за мен си е класика за лятото,разхлаждащ и носещ настроение.Heart И да добавя,че Рефанският е много по-траен от оригинала.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 16:28 от Bright Crystal

# 295
  • varna
Изведнъж ми замириса на зюмбюл и ми се прииска парфюм с този аромат ,моля препоръчайте ми някой.

# 296
Хич няма да ди чудя. Имам ходене до София този месец и ще го тествам Еклата и ще поръчам на мъжо. Аз също харесвама Лайт Блу. Класика е. Но не познавам оригинала. Едно време много ми харесваше. Но не достатъчно че да си го купя. Имах версия на Рефан. Но след като забременях развих непоносимост и към него...не знам аз съм много чувствителна към миризмите, като цяло пък тогава положението беше страшно.
Сега с нетърпение чакам лилавото Версаче. Доста ми допадна като миризма. ММ отново не му хареса-тежък бил. Той не обича тежки. Аз му казах пък,че не разбира, трябва да изчака аромата да се развие, а не от едно помирисване от блотер щедро напръскан да прецени.  Казах му,че съм го поръчала. Вика оня черния ли😀 май не остана много доволен. Много ме дразни тако като нищо ни харесва..
На мен много ми допада, че е кремест. Или поне така ми се струва. И екзотичен. Кокоса също доста го усещам. Някак е топъл, очарователен парфюм. Въпреки,че  също  е класика и много масов. Масовите аромати според мен са такива именно, защото са хубави и много хора ги харесват,а това за мен не е случайно.
Преди години Булгарито Кристалин беше топ и аз го имах-това беши първия ми оригинален парфюм.
Спирам,че се олях. Дано да дойде скоро Версачето.

# 297
  • Бургас
Аманда,пробвай Картие Карат,при мен изкарва много красиви зюмбюли.Дано скоро го изимитират и него,защото си заслужава адски много-https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Carat-50748.html Изключително различно и стилно предложение от Картие сред морето от "гурмета".

# 298
Обожавам зюмбюл.Нопомня ми за градината на баба. 😊

# 299
  • varna

Кристал ,благодаря,както винаги си на линия и  много ценя  твоите познания.
Искаше ми се някаква имитация,че сега нямам възможност .
Благодаря още ведръж.

Общи условия

Активация на акаунт