Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 988
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Убих се да издирвам Валентина -Валентино и в Рефан го.нямат никъде - проверявах в два града. Единствено онлайн от сайта им 100 мл за 25 лв. капсулован.
Някой от интернет да е поръчвал Рефан в по-малки милилитри?

Намерих още един коректен сайт на Рефан /освен http://www.refanshop.bg/, който е с добри отзиви тук /. Името на сайта е http://refansofia.com/bg-catalog-details-62.html .
Днес си взех пратката от ЕКОНТ и съм изключително доволна от качеството на поръчаните парфюми.
Хубавото при този, втория сайт е, че човек може да поръча различни комбинации от количество и капки, а не само "стандартното" съотношение.
Имат и цялата останала гама, но предлагат и наливни /това, за което писах по - горе - индивидуална комбинация от капки и парфюм/.
...
И във връзка с трайността.... Трайността на двата парфюма, които си купих от въпросния сайт си е ОК !!! Което говори зле, много зле, за продавачите, при които трайността на Рефан напоследък е намалена...

Wink

# 316
Solar,колко излезе доставката?
P.S.Намерих инфо,извинявам се.

# 317
Някакви отзиви за Туили на Заг  Thinking в последните месеци няколко пъти пробвам оригинала и все нещо не ме впечатлява, днес пих кафе с една позната и тя ухаеше вълшебно, оказа се, че е с Туили. Пръснах си на ръката и досега не мога да спра да я душа  Simple Smile а шишенцето колко е сладко с тази шапчица  Heart Eyes

Много точно си го казала, Menerva, Туили наистина е вълшебен. Имам го във версията на Заг и много ми харасва.

# 318
Да знаете нещо с почти моно аромат на божур, което да е трайно и по възможност от Парфен, но не задължително? Както и ако можете да предложите някой интересен, сложен, тъмен и непопулярен аромат?

# 319
solar_fields, какво количество капки избираш да ти сложат? Всъщност има ли някаква формула?

Аз да благодаря на всички тук, заради които разнообразих 2-та парфюма, които нося от години. Не бях тествала нищо от обсъжданото тук, на сляпо поръчах, в някои се влюбих, в други - майка ми се влюби.

Тоталните ми фаворити, от които си взех вече и по 30-50 мл, са
- лалето
- олимпеа
- bloom
- скандал Heart

Търся си нещо, което като го помириша, да ми се дояде нещо сладко и да се чувствам гузно Heart Eyes Представям си нещо тежко, сладко, та чак лепкаво. Бадеми, кокос, още мед, подправки някакви може би? Ако се сещате за такова, ще се радвам да споделите Heart

# 320
  • Варна
В сайта на D&P пише, че продават тоалетни води. Трайни ли са им имитациите?

Boucheron Quatre на Martinez много ми харесва. Изключително траен е при мен. Armani Prive Rose d'Arabie пак на Martinez е чудесен също, но за съжаление не толкова траен.

# 321
solar_fields, какво количество капки избираш да ти сложат? Всъщност има ли някаква формула?
Слагам винаги двойно количество капки. т.е. на всеки 10 мл. - по 20 бр. капки. Капките увеличават трайността и силата на парфюма. Ако условно приемем, че с 10 бр. капки на 10 мл. течност имаме тоалетна вода, то с 20 бр. капки на 10 мл. течност имаме парфюмна вода. Без капки имаме нещо като о де колон. Случвало ми се е да сложа и повече от 20 бр. капки на 10 мл. течност. Това не винаги е добра идея, обаче, защото понякога променя аромата и като се пръснеш с парфюма, той стои мазен на кожата ти. Двойно количество капки е ОК. Трайността става около 6-8 часа. Като все пак зависи и от парфюма, защото има парфюми с по - натрапчиви нотки, които се усещат и по - дълго съответно.

# 322
Благодаря много за сайтовете на Рефан. Първият го бях намерила и само там има Валентината. Разгледах втория, но 317 никъде не открих като номер. 😣😣😣 Показах на приятеля ми парфюма и ме накара да му пратя името, току виж имам подарък за Коледа😁😁

# 323
  • Бургас
Arwen,най-вероятно ще те огрее щом те е питал,бутилчето на Валентина е прелест.BlushТрайни са много ароматите на Ди Енд Пи при мен.Blackisback,виж Elie Saab Girl of Now и Poison girl.Нещо друго много сладко Среднощната роза на Ланком.Kissing HeartHeartHeart Eyes

# 324
Добър ден, мацки. Днес по случайност се запознах с манифесто на роксан. Влизам до нас в една дрогерия да си купувам балсам и пред мен се усмихва един щанд с роксан. Взимам сз списък и естествено гледам от долу на горе. Манифесто хмм познато. Пръскам... якооо забърсах го. Grinning

# 325
  • Бургас
Ау,моят любим Манифест честит,много хубаво,че си го купила,обожавам го.Не ви трябва оригинала му,този на Роксан е УНИКАТ.

# 326
Кристалче, 100% от тука съм го „чула” Grinning Звучеше ми супер познат. Не съжалявам. Много ми допадна. Сега издирвам нещо за любимия, че усещам едно недоволство в него. След последната моя покупка Grinning

# 327
Ау,моят любим Манифест честит,много хубаво,че си го купила,обожавам го.Не ви трябва оригинала му,този на Роксан е УНИКАТ.
Bright Crystal , MANIFESTO на YVES SAINT LAURENT откривам в списъците на Refan, D&P и Zag Zodiak. Коя от имитациите ще препоръчаш? На Роксан не съм срещала в нашия град.

# 328
  • Бургас
Мимозка,препоръчвам именно на Роксан,можеш да го поръчаш онлайн.Оригиналът ми е много любим и се надявам да го познаваш,за мен версиите,които изброи са далечни.Павлина,не зная какво харесва твоя,но виж Dior Sauvage на Рефан,Алюр на Заг,Versace pour homme на Роксан,Армани Код на Рефан,Аrmani stronger with you на Рефан,Ерос на Версаче и Versace Dylan Blue пак Рефански и GENTLEMEN ONLY GIVENCHY/Заг/,Creed-Aventus/Заг/,Viktor and Rolf Spicebomb/Заг.

# 329
Виждам, че има много почитателки на Лайт Блу...Парфюмът на Зара Forget me not 100 мл. е 19, 95 лв. - изключително много се доближава до Лайт Блу, проверено.

Общи условия

Активация на акаунт