Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 945
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, малко извън темата, къде тествате оригинални нишови парфюми, напр. на Монтале?

# 526
  • Варна
За размяна
Първо
Скрит текст:
1.Bargello 335 Modern Muse
2. Bargello 101 Aqua di Gio
3. Lidl Suddenly Woman I
4. Sangado 545 Angel T.Mugler
5. Degaje K19 Burberry Weekend

Второ
Скрит текст:
1. Martinez 363 Armani Prive Rose d'Arabie
2. Martinez 205 Womannity - разменен
3. Martinez 215 J'adore
4. Roxanne W51 Carolina Herera 212 - почти пълен
5. Zag Zodiak 70 CN Channel
6. Refan 130 Gabrielle

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 22:06 от Ясмина

# 527
  • Бургас
Мерси Сладко,не съм отписала още Поем напълно сякаш,на мен ми харесва много.Heart Ще ходя пак да го пробвам и колкото и да ми повтарят,че е ретро аз съм много ината и не се отказвам лесно.Интенз кафе няма имитации още,парфюмите на Монтал можеш да тестваш в София или да поръчаш проби онлайн.

# 528
Момичета ,току що ми връчиха едно напарфюмирано листче на Рафела с номер 408.
На кой парфюм съответства и каква е цената за 50 мл.?

# 529
  • Варна
Здравейте!Тези дни все нямам време да пиша.Замених Пурпурна орхидея за Гучи Бамбо от Заг,не е лош аромата,но не съм особено впечатлена,помирисах на Рефан  тези,които
Bright Crystal ми беше препоръчала,за което много благодаря,но не ми допаднахаКато вляза в тези магазини,така ми се объркват миризмите,накрая взимам най-неподходящия аромат,но го установявам едва вкъщи.Уж не харесвам сладникави парфюми,а днес ,докато бях на работа,влезе клиентка,която ухаеше на нещо много леко ,като ванилия,за мое учудване ми хареса,може и да не определям правилно аромата.От Заг взех също The One на D&G,не съм го ползвала все още.Искам цветя,може и нещо много леко пудрено,иска ми се да помириша Прадите,но в Заг нямат изобщо,а Рефан имат само Кенди,той ми идва  малко остър и по-сладък.Тези дни съм с Нарцисо на Заг,също не е моят аромат,но ми е интересен,харесах го.Мога ли да намеря някъде мостри от имитации на Прадите ,мисля,че ще ми хареса някоя.Решила съм да поръчам и Клое на D&P, харесвам го този парфюм,въпреки,че не обичам аромат на роза.Чудя се дали ще харесам Love Chloe на D&P, помирисах този на Заг,не успях да го харесам толкова,че да си го взема.И последен въпрос Wink коя имитация на Коко Мадмоазел е най-добра?

# 530
  • Пловдив
Имитация на Коко...тази на Лидл,обаче го пипнаха и трайност няма.

# 531
  • София
Bright Crystal Versace. За цена не мога да съм полезна.

# 532
  • Бургас
joy_333,The one на Заг е далечен за мен,случва се човек да купи нещо да му хареса в магазина и като го разноси да се окаже,че не е негов аромата.Щом Клое Love на Заг не ти е допаднал,не мисля,че и на Ди Енд ПИ ще ти допадне,макар имитацията им да е по-добра от тази на Заг.Има изимитирана Ирисовата Прада от Парфен обаче не е никак сполучлива за мен,но я пробвай все пак.Пробвай Мадмоазел на Лидл,при теб може да се окаже траен няма значение,че при друг не е.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 20:40 от Bright Crystal

# 533
  • Варна
joy_333,The one на Заг е далечен за мен,случва се човек да купи нещо да му хареса в магазина и като го разноси да се окаже,че не е негов аромата.Щом Клое Love на Заг не ти е допаднал,не мисля,че и на Ди Енд ПИ ще ти допадне,макар имитацията им да е по-добра от тази на Заг.Има изимитирана Ирисовата Прада от Парфен обаче не е никак сполучлива за мен,но я пробвай все пак.Пробвай Мадмоазел на Лидл,при теб може да се окаже траен няма значение,че при друг не е.
Благодаря ти много Bright Crysta , много добри съвети ни даваш ! Simple Smile

# 534
  • Варна
Как мога да поръчам мостри на Парфен,от сайта не намирам такава възможност?И от D&P  само онлайн ли мога да поръчам,или имат някъде във Варна,магазин?

# 535
Bright Crystal Versace. За цена не мога да съм полезна.
А рефанската версия добра ли е?
Погледнах в сайта за цени /на Рафела/ 50 мл са 14 лв.

# 536
  • BG-DE
Да, това е една от най-сполучливите рефански имитации  Peace

# 537
  • Бургас
Как мога да поръчам мостри на Парфен,от сайта не намирам такава възможност?И от D&P  само онлайн ли мога да поръчам,или имат някъде във Варна,магазин?
За съжаление няма мостри засега писаха,че обмислят и пак може да почнат да предлагат.Толкова са им качествени парфюмите,в много случаи по трайни от оригиналите,че почти не са нужни оригинали/мое мнение/ Купувам само ако нещо много ми влезе под кожата иначе не. За някой готин парфюм примерно като Блосъм Амуаж с удоволствие бих дала пари.Парфюми еднодневки не желая да трупам излишно!!!

# 538
joy_333, D&P нямат магазин във Варна.

По-назад имаше питане за версия на Black afgano - имам версията на Гиза и е някакъв разкош. Не познавам оригинала, но този е изключително траен и присъствен, но ненатрапчив.

Също от Гиза се сдобих и с Agent Provocateur. Макар изобщо да не съм на цветиста вълна, този парфюм ме заинтригува и си го нося с кеф, но не познавам оригинала и не знам доколко има съответствие.

Предстои ми пътуване до Истанбул следващата седмица и мисля да разгледам за D&P и Баргело,  че най-малкото Черната орхидея ми привършва и ми се иска да разнообразя малко версията за Заг. Помня, че и на двете фирми са споделяни като добри имитациите на Орхидеята, но ще ми е интересно да споделите предпочитания. Май имаха и Тобако Ванил, ще пробвам и него, че версиите на Рефан и Заг ми миришат на мед и вишни 😀 На Гиза много ми беше харесала репликата за Тобакото и май накрая пак от нея ще си взема.

Много се радвам, че темата е толкова активна напоследък!

# 539
Да, това е една от най-сполучливите рефански имитации  Peace
Значи следващия ми парфюм от Рефан ще е  Bright Crystal Versace. Hug

Общи условия

Активация на акаунт