Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 958
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
       Теодора Вълкова 605560,много благодаря за насоките Hug

Сега обаче виждам,че и Парфен имат същата версия,и естествено вече съм в чуденка-Мартинез или Парфен #Crazy Кой е с по-голяма концентрация и по-добре композиран,някой може ли да се включи с мнение?

# 511
Черният афган съм го пробвал във версиите на Мартинез и Парфен. Според мен Парфен са се справили по-добре от към близост с оригинала. Поне върху моята кожа техният аромат е и по-траен. Продуктите на Парфен се поръчват лесно онлайн през фейсбук страницита им Simple Smile

# 512
  • Бургас
Аз точно това писах на предната страница,че за мен версията на Парфен е по-добрата и като цяло техните парфюми при мен са по-трайни.

# 513
[/spoiler]
Мхм,супер е Черният опиум на Баргело за който харесва оригинала.Няма какво да ти се вижда кощунство,тяхната версия е много добра,можеш да видиш и тази на Рефан,но за мен лично си има разлики.Ако не те задоволят си купуваш оригинала и проблема е решен.Stuck Out Tongue Winking EyeМожеш да поръчаш от Базар от Митко,много е точен,но понякога се чака малко повечко.Ето ти номера му 0876322657,можеш направо да му звъннеш.
Скрит текст:

Благодаря ти Кристал,ще си го запиша.Към момента имам все още от оригинала,като започне чувствително да намалява,ще му звънна.

# 514
     Момичета,много ви благодаря за отзивчивостта bouquet,ще е Парфен значи Simple Smile

И понеже днес съм се намърдала тук в темата,да попитам и за още един- Creed Love in White,някой вземал ли го е  и как е като качество и близост с оригинала?

# 515
  • Бургас
Celine,писала съм за този Крийд в старите теми,имам проба от версията на Парфен,за мен е добра и адски трайна.Познаваш ли Love in White,защото ароматите на Крийд са много специфични,аз лично имах голямо желание да си купя нещо на бранда,но в момента в който се запознах с парфюмите им изгубих всякакво такова.

# 516
Това имам предвид [url]https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html/[url]
349. Eau Parfumee the Rouge Bvlgari - Рефан го имаха, сега нямам идея
Благодаря Kissing Heart

# 517
здравейте:) да се включа и аз с последните впечатления. На този етап съм пробвала Заг, Рефан и Парфен.
Най-доволна съм от Парфен, парфюмите като цяло са добре пипнати ,нежни и учудващо трайни.
Голямо чудене имах около924 - N5 L'eau Chanel, взех го в крайна сметка и е добър,малко има специфичния аромат Шанел, но е поносим , даже приятен.
Взех също: 737- Mukhallat/Montale и 854 Chance eau tendre Chanel.
Значи Мукхалат няма отмирисване.Пръскам се сутрин и дори без
подновяване се усеща до вечерта, а на дрехи ми изкарва
даже няколко дни.
С такава трайност, поросто няма как да не съм доволна.
Сестра ми скоро си взе Парфенския 905 - Good Girl – Carolina Herrera и също е безумно траен и много приятен аромат.
Според моя нос е и доста близък с оригинала. Топ фаворит ми е и Пафенския Mon Guerlain, вече две 100тици са в историята. Именно и той беше  първият ми Парфенски парфюм и началото на голямата ми любов и интерес към техните продукти Simple Smile

# 518
  • BG-DE
Кристалче, преди време, ако не се лъжа, беше писала, че много харесваш Мукхалат на Парфен. Как го намираш като близост с оригинала, защото с този на Мартинез са като два съвсем различни парфюма. Преди време бях пробвала Роузес Елексир (Монтал) на Парфен и беше много зле, познавам аромата и техния нямаше нищо общо, та и за Мукхалата се чудя доколко са го докарали, защото по описанията във Фрагрантика този на Мартинез по отговаря  Thinking

# 519
  • Бургас
Сладко,аз много харесвам оригинала на Мукхалат,харесвам обаче и версиите и на Парфен и на Мартинез.За мен наистина двете имитации имат големи различия по между си и за мен разликите с оригинала са фрапиращи.В Парфимо оригинала е 100 кинта за 100мл.което е направо бижу.Парфенската версия на кожата ми беше по-трайна от тази на Мартинез ако те интересува за трайност.Щях да те питам познаваш ли Интенз кафе на Монтал и харесва ли ти?Heart Мария,със страхотни парфюми си се обзавела,:blush: аз съм фен на  N5 L'eau Chanel в оригинал.Chance eau tendre Chanel на Парфен е самата нежност,прелестен е!

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 12:36 от Bright Crystal

# 520
  • BG-DE
Благодаря мило  Hug, чудя се дали Мукхалат или Роузес елексир да взема в оригинал та затова питах  Simple Smile Интенз кафе ползваше една приятелка, върху мен се развива ужасно но на нея и седеше божествено  Heart Eyes
Днес обзета от някакво носталгично настроение извадих Поемата на Ланком (оригинал) напръсках се щедро и сега тъна в блаженство  Grinning Много е хубав този парфюм, фин, елегантен, истинска класика  Heart Eyes нямащ нищо общо със задушливата версия на Рефан  Mr. Green

# 521
  • Бургас
За нищо,:kissing_heart: и аз съм в такава чуденка,точно между Мукхалат, Интенз Кафе и Поем и не зная кой да избера.А Поем така ми е влязал в главата,а доста хора се опитаха да ме разубедят,че не бил за мен.Много ли ретро го усещаш? А Рефанската версия е ужасна!!! Ти какво би ме посъветвала за Поем?Heart

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 13:03 от Bright Crystal

# 522
  • София
Момичета, има ли Рефан имитация на чистото Булгари, синьото с надпис BLV ?

# 523
  • BG-DE
Кристалче, хубава е Поемата но си има леко ретро звучене. За мен този аромат е свързан със спомени и съм пристрастна но май като цяло не е много долюбван от хората. За мен по-добре заложи на Мукхалата или Интенз кафе Peace
BTW сега пробвах Фаталната ванилия на Том Форд от Мартинез, чудех се на какво ми прилича и в един момент ме осени, че рефанското Неро Асолуто е същото  Mr. Green

# 524
  • Габрово
A  има ли имитация на  Интенз кафе   и на коя фирма?

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 19:21 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт