Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 78 975
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
        Добро утро!
  Дайте  инфо за добра имитация на Nasomatto Black Afgano,плийз  Praynig

# 496
  • русе
http://www.parfumeloriscenneti.com/index.php?route=product/categ … ath=60&page=5
Това ли са имитациите на Лорис и кои бихте препоръчали?

# 497
  • русе
Преди години много харесвах този парфюм,дали има имитация...

# 498
Всеки се пръска с каквото реши.
100%.
Важното е да не се натрапва и дразни околните го,особено в такива затворени пространства като автобуса.
Е, как ще стане тази работа?! Simple Smile Няма начин, все някой ще е "подразнен" Simple Smile Когато усещам ИМЕННО парфюм в автобуса, аз съм ОК Simple Smile /всички разбирате какво имам предвид/ Simple Smile
А други имитации от ейвън освен червения споменат, има ли?
Да. Най - пресната е тази:
https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Far-Away-Rebel-50533.html
В момента в който помирисах виалчето разбрах, че това е клонинг на "Блек Опиум" -а /от страничката в каталога не се усещаше по същия начин, но от мострата от 1 мл. - да, категорично Блек Опиум!/  Даже е по - красив от него. Но....за жалост е недостатъчно траен на моята кожа.

Мен от страничка ми лъха повече шоколад. На мостра нямам наблюдения. Иначе блек опиум го имам рефански. Но въобще не ми хрумна да направя връзка между двата. Благодаря, няма да го поръчвам от каталога тогава Hands Plus1

# 499
Здравейте, вчера изтичах до Рефан след четене на мнения тук, че Dolce Garden има кокос, а аз обожавам. Напълних си ( и не само него). В началото е много интензивен, но след час адски много ми прилича на Lady Million.

# 500
Здравейте, бях останала с впечатление, че има имитация на Червения чай на Булгари, но не я намирам...някой да може да ми помогне.... Blush

# 501
Мисля че парфен имат. Това и червеното Булгари нали? Indian нещо си или има ш друго.?

# 502
  • София
Celine,
Nasomatto Black Afgano закупихме преди една седмица от магазинчето на Мартинез на Руски паметник. Беше предназначен да го ползва уж моят мъж, но се оказа, че на мен много повече ми стои - и като трайност, и като аромат. На неговата кожа не е толкова траен. Ароматът на никотин в него ми е направо опияняващ, пренася ме в арабския свят:grinning:, много ми харесва. Течността на парфюма е черна, така че трябва да се внимава при светли дрехи. От Мартинез купих и Mukhallat, но в сравнение с него Black Afgano е по-траен. Други версии на Black Afgano не познавам.
Момичета, да ви питам, вчера подуших един от новите аромати на Зара - Много ми харесва и ми се струва много траен на кожата ми. Някой знае ли на какво е имитация?

# 503
Това имам предвид [url]https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html/[url]

# 504
Това имам предвид [url]https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html/[url]
349. Eau Parfumee the Rouge Bvlgari - Рефан го имаха, сега нямам идея

# 505
Celine,
Nasomatto Black Afgano закупихме преди една седмица от магазинчето на зМартине на Руски паметник. Беше предназначен да го ползва уж моят мъж, но се оказа, че на мен много повече ми стои - и като трайност, и като аромат. На неговата кожа не е толкова траен. Ароматът на никотин в него ми е направо опияняващ, пренася ме в арабския свят:grinning:, много ми харесва. Течността на парфюма е черна, така че трябва да се внимава при светли дрехи. От Мартинез купих и Mukhallat, но в сравнение с него Black Afgano е по-траен.

Теодора Вълкова,от вчера чета тази тема и не съм много запозната с нещата Blush Мартинез-това са турска марка ,която продава имитации,така ли?Ако отговора е да, то тогава кой е номера  на Nasomatto,моля? Освен това,понеже съм от провинцията -дали няма вариант да се поръчват онлайн тези парфюми?

# 506
  • Бургас
Здравейте, вчера изтичах до Рефан след четене на мнения тук, че Dolce Garden има кокос, а аз обожавам. Напълних си ( и не само него). В началото е много интензивен, но след час адски много ми прилича на Lady Million.
На мен повечето парфюми на Рефан ми миришат подобно.Nasomatto на Мартинез е номер 300,Парфен също го имат и аз предпочитам тяхното копие.Celine, Мартинез можеш да поръчаш онлайн.

# 507
  • София
Celine,
И аз съм новак в темата, но видях, че Мартинез имат сайт -  http://martinez-perfume.com/?title=%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B … D0%BA%D1%82%D0%B8 и има телефон за поръчка, но не знам други подробности. Може би някое от по-опитните момичета да се включи? А за номера, в момента не мога да ти кажа, тъй като мъжът ми замина на тийм билдинг сутринта и взе парфюма:grinning: Но виж в сайта дали няма номера или звънни на телефона за поръчки.

# 508
Здравейте,май само аз не намирам Черният Опиум,в сайта на Баргело.Това ми е любимият есенно/зимен парфюм,стой ми просто разкошно,запазена марка си ми е.Искам да пробвам имитацията,направо ми се вижда кощунство да взема имитация на този разкош в бутилка,но се успокоявам че е просто една проба.

# 509
  • Бургас
Мхм,супер е Черният опиум на Баргело за който харесва оригинала.Няма какво да ти се вижда кощунство,тяхната версия е много добра,можеш да видиш и тази на Рефан,но за мен лично си има разлики.Ако не те задоволят си купуваш оригинала и проблема е решен.Stuck Out Tongue Winking EyeМожеш да поръчаш от Базар от Митко,много е точен,но понякога се чака малко повечко.Ето ти номера му 0876322657,можеш направо да му звъннеш.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 10:45 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт