Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Alien на ZAG Zodiak?
-
Как е опитът с поръчването на парфюмни мостри от продавача в OLX?
-
Кои парфюми се считат за секси и съблазнителни?
-
Какви са впечатленията от парфюма "Yes I Am"?
-
Какви са впечатленията от парфюма Lanvin Eclat?
При мен, не знам каква трябва да е розата, че да не ми хареса, но този ми е направо пристрастяващ - изобилие от рози, светъл, леко пудрен, с мускус, със зеленина - с една дума прекрасен букет от много рози
... За Пантерата - сравнявах го два поредни дни с мостра от оригинала и с мостра от имитацията на Сангадо (на двете ръце пръсках едновременно от оригинала и от съответната мостра). Резултатът при мен е следният: Имитацията на Сангадо се различава от оригинала като аромат (не много), но е по-мек, по-цветен и гарденията повече изпъква откъм "медения" си нюанс - не съм специалист, но предполагам, че мускусът е повече, за сметка на анасона... Имитацията на Парфен, според мен не се различава по аромат от оригинала, първоначално ми стои малко по-заглушен (оригиналът при мен започва да мирише доста силно на анасон, който обичам в парфюм, но тук ми е леко стряскащ). Само това долавям като разлика, че оригиналът е една идея по-наситен откъм интензитет, иначе са едно към едно. За моите усещания имитацията на Парфен е по-добрият вариант (от оригинала), при мен повече се сработва с кожата и най-вече с носа ми
... Пробвах и други аромати, но не съм сравнявала с оригиналите. Като цяло съм доволна от Парфен
Мис,Черната орхидея ми се струва,че не е за теб,на мъже я харесвам повече.Ако много държиш си поръчай мостра от Заг и си прецени.Меджик,аз и не очаквам парфюм на ТФ да ме впечатли,споделих да се знае,че тук го нямаха.Има си верни фенове,но аз не съм сред тях.