Отговори
  • Пловдив
Дами, препоръчайте ми добър мамолог по здравната каса в Пловдив. Имам много малка бучка в дясната гърда, напипах я онзи ден, а от 3 дни правя стимулация на овулацията с Фемара, дали не е на хормонална основа, ще се побъркам  при натиск ме боли. Страх ме е да не е най-лошото. На 25 съм нито съм кърмила нито раждала.

# 1
Иди в ДКЦ 2 в Пловдив. Правят прегледи с мамограф и ехограф, има и специалисти за разчитане на снимките.  Ако е нужно ще те насочат към хирург.

# 2
  • France
Ако те боли най-вероятно е киста. Спокойно страшните работи не болят на пипане

# 3
  • Пловдив
ДКЦ Ресторант Стадиона,д-р Румен Христов,работи с направления.Часът се записва в деня на прегледа,по ред  на идването.Отиди във вторник,втора смяна е и е на по-хубавия кабинет.12 ч започват да дават часовете на регистратурата.Като жените започват да се редят 1 ч по-рано пред регистратурата.
Работи с мерак.Ако направлението ти е само за рентген,но има нужда да те види и на ехограф,ще те види,без да плащаш нищо
Ракът не боли.Вероятно е от стимулацията тази бучка

# 4
  • Пловдив
Тя не боли, само като я натисна и самата гърда много леко но съм към края на мензиса и като че ли днес е много по малка, сигурно е на хормонална основа.

# 5
  • France
Ако големината варира най-вероятно е киста. Ако не е киста другата вероятност е да е фибром. Той не е страшен. Много жени имат и даже не знаят. Много малко е вероятността, на 25г, да е нещо по-неприятно.

# 6
Дами, препоръчайте ми добър мамолог по здравната каса в Пловдив. Имам много малка бучка в дясната гърда, напипах я онзи ден, а от 3 дни правя стимулация на овулацията с Фемара, дали не е на хормонална основа, ще се побъркам  при натиск ме боли. Страх ме е да не е най-лошото. На 25 съм нито съм кърмила нито раждала.

Иди на хирург. Той ще те насочи към мамолог.
Препоръчвам д-р Якова, ДКЦ 5. Първо ехо, няма смисъл от мамография на толкова младо момиче.

# 7
  • Пловдив
Спрях вчера Фемарата и като че ли бучка няма вече. Благодаря но ще ида на ехография все пак.

# 8
Здравейте!
В петък приятелката ми напипа бучка в гърдата си, панически тръгнахме да търсим мамолог в интернет и от форума разбрахме за д-р Алтай Косев, работещ в ДКЦ 2. Понеделник платихме на регистратурата 60 лева, взехме номер и тя се върна следобед за преглед. За професионалните му качества не мога да дам оценка, НО е демонстрирал изключително ГРУБО и незаинтересовано отношение. Излишно е да казвам, че тя се прибра с насълзени очи и отново трябва да се търси добър специалист в Пловдив и отново трябва да се отделя време и пари. Интересното е, че в сайта superdoc за конкретния специалист има само добри отзиви, но в друго сайтове пациенти споделят нашето мнение https://bglekar.net/%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7% … 1%81%d0%b5%d0%b2/. Постът ми е с цел утре когато някой си търси специалист, да не си губи времето с този екземпляр Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт