Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 989
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нямах предвид да го покажат жесток, напротив и аз смятам, че Христо е добър човек.
Но в момента е в ситуация на "слуга", няма свой живот. Ходи оправя чужди бакии, щото някои от постъпките му изобщо не влизат в длъжностната характеристика на "санитар".
Искам да го видя на неговото си място, ако щете го приемете в йерархията Joy

# 121
Миличкия, за другите не знам, но за Кая със сигурност ще продължава да се прави на момче за всичко.

# 122
  • София
Тя любовта е сляпа, там ще има да се влачи не е ясно до кога.
Да видим довечера какво са ни подготвили с Кая, само ще се напива или и друго Sad

# 123
  • София
Аз не вярвам Банков и Кая да стигнат по-далеч от едно напиване. Двамата ще си давят мъката с вино, Христо ще ги види и ще започне драмата.

# 124
Аз не вярвам Банков и Кая да стигнат по-далеч от едно напиване. Двамата ще си давят мъката с вино, Христо ще ги види и ще започне драмата.
И аз. И си мисля, че накрая ще се окаже, че Kая наистина няма никакъв опит с мъжете и това ще възпре Банков, дори да е имал някакви по-различни намерения към нея.

# 125
Банков я видя да танцува, макар и да не е много сигурен.
Христо пък се натъква на разправията с шефа на бара.
Кая ще има доста да обяснява 😀 и ако пак й помогне с пари, вече ще трябва награда за благотворителност да му дадат.

# 126
Общо взето и историята на Христо е недогледана, недобре измислена и представена. За допуснати грешки от лекари може и да е анонимна експертизата, като съм сигурна, че в болницата, където е допусната се знае от кого. Така, че това „анонимно“ съвсем не е анонимно. За смъртен случай и то на дете цялата държава гръмва и се знае всичко. С анонимност  да залъгват други. Така би трябвало да бъде.
Много е нереално историята и чак се дразня. Това постоянно присъствие на Христо във всички заплетени случаи и ситуации е характерно за детско-юношески филми, толкова е наивно. Санитар ще разговаря и дава съвети на професор и директор на болница??? Разбира се за цялата тази работа Карамазов няма вина. Христо е добър, честен,състрадателен, изстрадал и страдащ човек. Вярвам, че като професионалист ще бъде перфектен.

Не ми се иска Кая да я зямесват с Банков. Ами гадно е. С такава огромна разлика в годините да вкарват хората в сексуални връзка ми е извратено. Дано стигнат само да напиване.

Като видя Жени ми става гъша кожа. Особено снощи с това расо беше, като проповедник. От първи сезон имам чувството, че в устата й има бонбон, който смуче. Б-р-рррррррр.

В.Пенев си е театрален актьор и непрекъснато го демонстрира. Много зле е положението с него. Никакъв образ няма изграден до сега на Цонев

# 127
Анонса:
Цитат
Сконфузни ситуации и неприятни срещи очакват Кая в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”.в премиерния епизод на  най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA тайната на сестра Райкова е на път да излезе наяве, когато Банков директно я пита дали не я е видял да танцува в еротичен бар предишната вечер. Нещата взимат още по-неприятен обрат още повече, когато в болницата пристига разгневеният собственик на бара и ѝ вдига скандал и я заплашва заради снощното ѝ изпълнение.Ще намери ли Кая изход от неприятната ситуация?

Междувременно Ина се опитва да подобри имиджа на лекарите на болница “Св. Кирил” и организира фотосесия с тях за сайта на лечебното заведение. Старите конфликти обаче отново изплуват на повърхността и докторите отказват да ѝ сътрудничат. Ще успее ли Ина да ги убеди да ѝ съдействат?

# 128
  • Разпиляна във въображението
Като го чета това "най-успешният български медицински сериал" и ме напушва на смях. Да не би да се сравняват с "Клиника на третия етаж", защото за друг медицински не се сещам.

# 129
Разочарована съм, че героите някак си много бързо преживяват мъката и скръбта по починалите си близките. Или може би не наблягат на това в сериала.
На Банков умря жена му, а все едно че умря само котката му. Той с една физиономия играе и тъжен, и влюбен, и щастлив. Не съм мъж, но ако беше умряла жената, на която казвам "обичам те", едва ли толкова бързо ще имам очи за друга. Хората сме различни, но все пак ...
Скръбта и нейното изживяване е цял пропуснат раздел в сериала.
Професорът загуби жена, внучка и дъщеря. Той се опитва да го играе скръбен, но тук скръбта би трябвало да е мега гигантска.

# 130
  • София
Според мен пък улучиха мярката Стига толкова страдание. 10 епизода бяха достатъчни.

# 131
  • София
Rosita, не намирам нищо странно и е съвсем в унисон с характера и поведението на Банков от 4-ти сезон. Все пак той отписа все още живата си жена, връщайки се в България. В лицето на Огнянова видя спасителна сламка и човек, който да го върне към живота и се възползва максимално от това, взимаше от връзка им с пълни шепи. Мисля, че историята с Кая ще е същата. В нейно лице ще види човек, с който да споделя мъката си, ще се хване за нея, ще и помага и ще му носи утеха, просто с Кая няма да стигнат до интимни отношения.
В поведението на Цонев не виждам нищо неестествено. Професорът е смачкан от загубата на цялото му семейство, явно е в депресия и е емоционално нестабилен. Единственият ми проблем с този образ е играта на Вл. Пенев.

# 132
И според мен твърде рано забъркаха Банков в това със сестрата.
Можеше да поиграе тъжен вдовец, концентриран в работата си, още малко.
Не мога да си представя как губиш човека, когото обичаш толкова трагично и след има няма месец вече влачиш клепачи по друга.
И за протокола да кажа, че не обвинявам Банков, а сценаристите.

# 133
Е, все пак Банков не е тръгнал да подарява букети и бонбони на Кая, за да кажем, че умишлено я сваля, нали?
И определено виждаме, че не е приключил със скръбта - и снощи се нафирка от мъка.
Сутринта също дойде в леко неугледен вид, носеше черно.
Не отиде в бара да плакне очи по танцьорки.

Ясно, че се заражда нещо с Кая, но то не целенасочено забиване според мен и не мисля, че Банков отново ще се хване за спасителен пояс - в случая с нея. По-скоро обратното - ще се опитва да й помогне и покровителства.

Ей сега при Гала дават Жековия младоженец и така и не ми е симпатичен този човек и извън образ. Няма нищо общо с харизмата на брат си.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:01 от Ванилия 🌸

# 134
Според мен Кая и Банков ще се сближат като самотни души. Не вярвам да станат интимни или ако го направят, ще е веднъж без чувства.

Общи условия

Активация на акаунт