Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Довечера нещата ще са

Поне са пожалили Вергов и не е с онази навъсена и сърдите физиономия като на първия банер.

Благодаря за темата Simple Smile

# 16
Е,той не се обижда от истеричните сцени,в които го вкарват,та за снимката. Всъщност в сцените,когато не истерясва,се справя убедително

Че то има ли такива?

Цялата фотосесия е под всякаква критика. Надявамс е в средата на сезона да направят по-добри снимки.

# 17
В.Пенев прекалено театралничи и съответно драматизира. Дано влезе в релси, че има доста да го гледаме. Вече е махнал кукуригуто, да намали съвсем и брадата и ще стане

# 18
  • Ню Йорк
В.Пенев прекалено театралничи и съответно драматизира. Дано влезе в релси, че има доста да го гледаме. Вече е махнал кукуригото, да намали съвсем и брадата и ще стане

Все повече наближава Коледа, няма начин да махне брадата Wink

# 19
  • София
Miriel, благодаря за темата Flowers Hibiscus

Започваме с грозните изпълнения още от първа страница. Все си мислех, че поне тук сме се събрали интелигентни хора, или поне имаме претенции за такива. Жалко.

Diavolo, със всичко написано съм съгласна, единствено за историята с момчето не. Всъщност ако се опитаме да вникнем по-дълбоко, в преобразите, които ни показаха, с този разказ  ще разберем много за Зорница, за страховете и демоните, с които се бори. За това ми хареса сцената, защото не ми сдъвкаха всичко като за профани, а разкази като снощния са причината да продължавам да гледам този сериал.

# 20
Мириел , благодаря за темата и прекрасната снимка Flowers Cherry Blossom !
Днес рязко ще ни приземят след вчерашния прекрасен епизод , за съжаление  през по-голямата част от времето ще гледаме  такива неща /каквито обещават в промото/ , но пък  част от  участниците във форума ще са кротки .

# 21
  • София
Надявам се Христо вече да се разкрие и да се завърти интригата около него. Искам да го видя като лекар.

# 22
Докато някои продължават целенасочено да се заяждат, няма как да сме кротки 👻

# 23
Оффф, по-бетер сте от децата!

Христо да се разкрива или те го го разкриват, че туй изскачане като гъбка тук-там вече става нелепо. Да го видим и него като хирург. Още повече ще им паднат ДМС-тата, като се присъедини и той в екипа. Joy

# 24
Бракът на Магда и той потъна някъде.

# 25
  • София
Магда е анулирала брака. Каза го на Банков.

# 26
  • София
Оффф, по-бетер сте от децата!

Христо да се разкрива или те го го разкриват, че туй изскачане като гъбка тук-там вече става нелепо. Да го видим и него като хирург. Още повече ще им паднат ДМС-тата, като се присъедини и той в екипа. Joy

Няма Майче, спокойно. Шефа ще уреди зетя за анестезиолог и Банков благородно ще отстъпи мястото си на Христо. Simple Smile Simple Smile

Адашке, Магда каза, че го е анулирала

# 27
Мириел, благодаря за темата Simple Smile
Гледам си сериала и си мрънкам и сама на някои недомислици, ама на... не го зарязвам Simple Smile
Струва ми се Христо заподозря копнежите на кая по Банковв, като подскочи така  при появяването му в снощната серия.
Марио и Огнянова си ги харесвам като двойка, дано това им е крайната точка на раздвоенията.

# 28
  • Там,където се събуждам щастлива.
“Обожавам” писанията с насочен пръст, че нещо било не както трябва, а се оказало, че Чукча не гледал добре. Този момент се бори по първенство със: “Спирам да гледам! “ Кой го интересува?

В България има доста шефове, които са изтерясали и крещят на подчинените си. Не се изненадвам, че и Пенев е такъв.

На мен ли ми се струва или на Вергов му е трудно да изпъкне, когато в сцената се появи и Карамазов? Вторият намирам за много по-харизматичен,

# 29
Мен друго ме вълнува, след снощния епизод дали казахме сбогом на робота Банков, че тоя небрежния вчера ми беше доста по-симпатичен Grinning

Калинка, на последния ти въпрос не знам може би е въпрос на вкус. Аз съм ходила на не една постановка с двамата заради Вергов, защото го харесвам като актьор и накрая всеки път едно и също - Владо ми отвява главата Joy

Общи условия

Активация на акаунт