Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
А някой може ли да преразкаже скандала между Ковачеви, че много набързо мина след епизода и май повече не го повтарят.
Чух само Марио да крещи Тони бързо да изчезва?! Около тях бяха и други лекари, но не видях кои. В болницата ли бяха?

# 151
  • Разпиляна във въображението
Скандалът е в този епизод. Може малкият отново да иска да се пробва за работа в болницата.

Отделно гледах клипа без звук, но ако съм на мястото на Зорница до съм отишла и да се съм се гушнала до мъжа си. Няма да е до годеника си, а ще е прегърната от бившия. Аман от глупости.

# 152
  • София
Не я е прегърнал бившия на любовна среща, а на снимка за реклама на болницата.
Просто трябва да се приеме, че работят заедно тези хора. Голяма драма, че я е прегърнал колега.

# 153
Може и да са поразкрасили Романова, но за това пък от към характер е станала

На Ина, кога ще й направят по-хубав бременен корем?

Цонев и Банков да си страдат, без да ставам свидетел на това. Стига драми и страдания.

Не мисля, че е драма Зори да не е до Марио. Тези хора са на едно работно място и нямат много избор. Същото положение, като Алекс-Биба-Калин.

# 154
  • Разпиляна във въображението
Не е голяма драма, просто е тъпо. Изобщо цялата сценка е тъпа. Да бяха излезли пред болницата, а не да се тъпчат в малката заличка.

# 155
  • София
Марио как крещи на Тони в промото. Мисля, че тряба да спре да го дондурка. Тони е добър лекар и е наясно с рисковете за здравето му. Но и не може по цял ден нищо да не прави, разбирам го, че иска да работи.

# 156
  • София
Така като гледам е весело, поне ще се посмеем и ние малко.

# 157
Ясно, че тепърва предстои скандала, просто не гледах внимателно промото.

Зорница казва, че не искала да се снима при хирурзите и анестезиолозите?!?! Съвсем логично е да застане до Марио, обаче не.
Той изглежда така сякаш е на антифепресанти.
Албена пък искала да е до него.

Зрели и възпитани хора не могат да се подредят за една снимка, какво остава да си изпълняват служебните задължения рамо до рамо. Безумна сцена.
Но да, поне ще се развеселим.

Сори, ама при Тончо няма риск за здравето му. Риск е нещо, което има вероятност да се случи, но може и да не се. В неговия случай със сигурност няма да оцелее.
Безумно егоистично е това от негова страна.
Първо трансплантираха му един черен дроб, предполагам не е било без усилията на батко му. Той прие всичко на майтап и видяхме до къде се докара.
Втори път стигна до трансплантация - сумати лекари обърнаха болницата и нарушиха не знам колко закона и заложиха работата си, за да му намерят дроб и той сега отново иска да го похаби!?!?!!
Ами извинявам се, ама хиляди хора чакат с години за трансплантация и биха се отнесли много по-отговорно към това да живеят втори/трети живот.
Да го бяха дали на някой друг, който наистина щеше да оцени какъв подарък има от съдбата.
Неговото отношение е подигравка към донора, неговите близки и всички, които положиха безумни усилия тази трансплантация да се случи.

# 158
  • София
Марио как крещи на Тони в промото. Мисля, че тряба да спре да го дондурка. Тони е добър лекар и е наясно с рисковете за здравето му. Но и не може по цял ден нищо да не прави, разбирам го, че иска да работи.

Когато Тони на два пъти е бил на прага на смъртта е съвсем нормално Марио да е бесен от факта, че малкия иска да се връща в болницата, където ще е изложен на риск от инфекции, болести и живота му.
На този скандал гледам като нещо неизбежно, просто няма как за 6 месеца големият Ковачев да се промени до толкова, че да му е все тая какви ги върши малкия. Обаче ако върнат Тони в болницата ще съм щастлива.

# 159
На Тони му е трудно няма спор. Млад, учил с желание и компетентно упражняваше професията си, но сега болницата крие опасност  за живота му. И да специализира нещо друго не е решение. Всички медицински специалности предполагат  пребиваване в болница. Освен да му помогнат да намере работа в Министерството или ЗК. Друг вариант не виждам. Да работи в в една от двете институции и да опират до него при решаване на проблеми ще е чудесно. Ще работи и ще го виждаме.

# 160
Той сам със себе си не може да се оправи, какво остава да решава чужди проблеми 😁

# 161
Ванилия, разумен мъж е Тони въпреки някои изцепки. Млад човек, мъж не може да стои затворен вкъщи. Иска да работи човекът, да е полезен. Съвсем нормална реакция от негова страна. Откраднаха му мотора и с каране не може да се разсейва. Смятам, че ще се намери добро решение за него.

# 162
Нормално е да иска да се върне и да работи, да не говорим, че е доста добър лекар. Каквото и друго да направи, ще означава за излезе от сериала.
А и скандалът се очертава да е епичен Joy Най-после един наистина гневен в този сезон Joy
Съгласна съм също, че е нормално Марио да е бесен.

# 163
Аз не оспорвам желанието му за работа и го разбирам - всеки човек, който си харесва работа би страдал, когато се налага да се откъсне от нея. Имам такъв пример пред себе си.
Просто коментирам това, че е практически неприложимо да работи. И той като лекар го знае много по-добре от нас, затова разумен не мога да го нарека в никакъв случай.

Виждам такъв случай при мои близки - причината е същата - имуносупресорна терапия. Предполагам хора, които са се сблъсквали с това отблизо ще разберат. Защото отстрани изглежда друго. Но когато го виждаш пред себе си или изпиташ лично, нещата са съвсем различни.
Не стои въпроса дали да работиш или не. А дали да живееш.

Дали човек в списъка от години или близък на такъв, който не е дочакал ред, би нарекъл Тони разумен, при положение че съзнателно и умишено похабява два ограна?!

Уффф, съжалявам, че отново подхванах такава тежка дискусия, но темата ми близка и се дразня на тези сценаристки безумия. 

# 164
Снимка от Красена: "Този, който намира удоволствие в самотата, или е див звяр, или е Бог." Аристотел Diana Dimitrova:

Общи условия

Активация на акаунт